من هیچ وقت بازیم خوب نبوده. یعنی خوب که هست ولی چون دوست دارم فن ها وجادو ها رو به کار ببرم حریف سریع منو میبره. هر چی بدم میاد ازاینه که بپری ورو هوا لگد رو بزنی.
من هیچ وقت بازیم خوب نبوده. یعنی خوب که هست ولی چون دوست دارم فن ها وجادو ها رو به کار ببرم حریف سریع منو میبره. هر چی بدم میاد ازاینه که بپری ورو هوا لگد رو بزنی.
اره این mk -- شده هست که تمام شخصیت ها رو داره
تازه تو این mk -- یه نینجای زن و مرد هست که اسمش هست chameleon این دیگه اخر شخصیت تمام فن نینجا ها رو یه جا داره من که باهاش شائوکان رو fellowes victory می کردم اگه میخواد عکسشم بذارم اما خوب این mk -- شده هست ارزش بازی کردن نداره umk3 از همه سر تره تو سگا
اونجایی که سانسور شده من نوشته بودم: ه-ک
Last edited by arashbi2; 05-06-2010 at 10:50. دليل: سانسور
پس اگه این project هست آقای Necromancer*داره زرنگی میکنه.
ایشون میگن من شائوکان و دو بار بردم و عکس هم گذاشته.لو بدم چیکار داری میکنی؟؟؟
منم بلدم اونو بترکونم
بگم چیکار کردی؟؟؟؟
خیلی زرنگی
F4رو میزنیو همه ی جونش تو عرض 1 ثانیه تموم میشه و یه لگد بهش میزنیو و کارشو تموم میکنی
درست گفتم؟![]()
پروجکت چیه دیگه؟
شما خیال کردی خیلی زرنگی؟پس اگه این project هست آقای Necromancer*داره زرنگی میکنه.
ایشون میگن من شائوکان و دو بار بردم و عکس هم گذاشته.لو بدم چیکار داری میکنی؟؟؟
منم بلدم اونو بترکونم
بگم چیکار کردی؟؟؟؟
خیلی زرنگی
F4رو میزنیو همه ی جونش تو عرض 1 ثانیه تموم میشه و یه لگد بهش میزنیو و کارشو تموم میکنی
درست گفتم؟![]()
اگه F4 رو بزنم قدرت سی پی یو کامپیوتر باعث می شه بازی در امولاتور به سرعت بسیار سرسام آوری پیش بره
در این حالت حریف دو دو ثانیه شکستت میده
من از این امولاتور اسیتفاده می کنم:
خودت امتحان کن بعد بگو:|کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تازه خیال کردی شائوکان اینقد سوسکه که بشه پرید تو هوا با لگد زدش؟
داشتن کمبو های زیاد باعث قدرتمندی کملون نمی شهتازه تو این mk -- یه نینجای زن و مرد هست که اسمش هست chameleon این دیگه اخر شخصیت تمام فن نینجا ها رو یه جا داره من که باهاش شائوکان رو fellowes victory می کردم اگه میخواد عکسشم بذارم اما خوب این mk -- شده هست ارزش بازی کردن نداره umk3 از همه سر تره تو سگا
چرا؟
چون کملون گاهی با یه ترکیب یه فن رو اجرا می کنه گاهی یه فن دیگه رو!
قدرت کملون مثل قدرت شنگ تسونگه (شنگ تسونگ می تونه به بقیه شخصیتا تبدیل بشه) از این لحاظ چیزی اضافه تر نیست
در ضمن عکس بذار چون من طالب ام شدید
Last edited by *Necromancer; 06-06-2010 at 00:47.
درسته umk3 قشنگه و منم دوستش دارم ولی من تازگیا MK vs DCU رو بازی کردم عجب بازی ایه........
از کل مورتال کامبتهایی که تو عمرم بازی کردم این از همشون ردیفتره.خداییش بهترینه
دوستان یه سریالی mbcpersia نشون میده همین لینک هست؟
سریال دیگه ای نساختن واسه کمبات؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیلمش رو کسی دیده؟ترزش دیدن داره؟
من والا دیگه mbc نگاه نمیکنم داره مورتال میذاره مگه؟؟؟
سریال دیگه هم نساختن فقط همون conquest هستش
سلام من بازی onimusha 3 رو تو pc بازی کردم اونم بدون مبدل اول فکر می کردم که نسخه مخصوص pc هست ولی بعدها فهمیدم مال PS2 است و Emulate شده
حالا کسی می دونه چه نرم افزاری این کار رو کرده ؟
اگه بشه اونو پیدا کرد می شه همه بازی های پلی استیشن رو با کیفیت بازی های کامپیوتر روی PC بازی کرد مثل Mortal Kombat Deception
خواهشا پیگیری کنید.
هيچكس از MK 5 Deadly Allianceكه portable هستش رمز نداره
برای چه کنسولی هست؟؟؟pc???امولاتوره؟؟؟؟لین دانلود شو بده بیاد
اما در مورد رمز چقدر میخوای؟ تا دلت بخواد تو این سایت هست برو ببین حالشو ببر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
مصاحبه با Ed boon خالق مورتال کامبت.شاید قدیمی باشه ولی خب اینو پیدا کردم امیدوارم خوشتون بیاد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)