من هنوز هیچ پیغامی نگرفتم. ممنون میشم بفرستین. پی اس 3 هکس خوبه؟
من هنوز هیچ پیغامی نگرفتم. ممنون میشم بفرستین. پی اس 3 هکس خوبه؟
من Rebug 4.21.1 نصب کردم اما call of duty mw 3 روش اجرا نمیشه
کسی دیگه هست این مشکلو داشته باشه؟
Resistance 3 اجرا میشه+fifa 13
اگه ممکنه یکی eboot و فایل های .self این بازی رو برام آپدیت کنه
سلام من یه پی اس 3 فت با ورژن 4.21 دارم و تا الان هم بازی کپی استفاده نکردم اما حالا می خوام به صورت نرم افزاری کپی خور بکنمش می گن که باید دانگرید بشه لطفا برای من کامل توضیح بدین که ایا امکانش هست که کپی خور بکنمش یا نه؟
با تشکر
سلام از دوستان خواهش می کنم یکی جواب من رو بده من واقعا سر این مساله گیر افتادم نمیدونم چی کار کنم
فکر میکنم با دانگرید به احتمال زیاد بتونید هکس کنید.
درود
شاید بچه ها هم مثل من وقت ندارند تو نت بیان و ...
چند تا -- اومده و بازی فیکس کردند بازی جدید اوکی شده اجرای بازی
نمیدونم فرمویر جدید نصبش بهتره یا فیکس بازی ها کدوم دردسرش کمتره
همین طوری برسیدم برای اطلاعات من که وقت بازی که نه وقت تمرین باشگاه رفتنم کم شده
دوستان من 1 هفته پیش فریمور 4.10 رو ریختم و اویل 6 و موست وانتد 2 و اویل رکون سیتی و 3 تا بازی دیگرو خیلی راحت دارم بازی میکنم.البته خودم نریختم دادم فروشنده برام ریخت 20 ت هم گرفت
فریمور جدید رو بریز خیالت راحت میشه دیگه.من که ریختم دارم زرت و زرت بدون مشکل بازی میکنم.تازی مولتی منم زبان فارسی داره.ولی فیلمهای mkv رو باز میکنه
درود...
حتما بچه ها هم مثل من وقت ندارند وگرنه یک اموزش بروبیمونی میزاشتند که تک باشه...
باید از جایی که بازی میگیرم سوال کنم بازی با لیبوت اورجینال دارند یا فیکس شده اخه فرمویر روجرو با ایبوت اصلی کار میکنه درسته؟
بازی هایی که داریم روی 3.55 کار میکنند روی فرمویر جدید هم کار میکنه؟
مثلا بازی که من میگیرم ایبوت فیکس شده باشه ایبوت حجمش کمه میشه دانلود کرد ؟ گرفتاری بیدا کردن داره حوصله ندارم با وقتش نیس
مشکل بریک شدن نداره؟
راستش روشش تو نت خوندم ولی این فروم بچه ها گذاشتند انجام میدم که خیالم راحت باشه
ممنون
با فریمور های جدید باید بازی رو بدون دستکاری بریزی رو دستگاه.
بله روی ورژن جدید همه کار میکنن.
نه بریک نمیشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)