تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 162 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

خواهش می کنم دوست عزیز
    تو فروم بغلی از یکی از فرشندگان که کارش این دستگاه ها بود براتون سوالاتی پرسیدم و ایشون جواب دادن.
    می تونید مطالعه بفرمایید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و ظاهرا تونرش خشک هست و بنابراین خشک نمیشه.
    موفق باشید
    سلام دوست عزیزم

ممنون بابت پیگیریتون

کیفیت چاپش حدود 600*600 هست به پای جوهرافشان نمی رسه ولی اینکه می گید خشک نمی شه یک مزیت بزرگه

سال قبل دستگاه sharp آوردم بدون اطلاع ولی قطعاتش موجود نبود حدود 1200000 تومان فروختمش ولی حالا می دونم چه دستگاهی بیشتر تو بورس هست مثل bizhub c450 یا bizhub c350 خلاصه حساب کار دستم اومده و این بار رفتم شارجه یه خوبش رو می گیرم

با تشکر
    Last edited by aria_electric_fars; 19-12-2012 at 11:09.

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوست عزیزم

ممنون بابت پیگیریتون

کیفیت چاپش حدود 600*600 هست به پای جوهرافشان نمی رسه ولی اینکه می گید خشک نمی شه یک مزیت بزرگه

سال قبل دستگاه sharp آوردم بدون اطلاع ولی قطعاتش موجود نبود حدود 1200000 تومان فروختمش ولی حالا می دونم چه دستگاهی بیشتر تو بورس هست مثل bizhub c450 یا bizhub c350 خلاصه حساب کار دستم اومده و این بار رفتم شارجه یه خوبش رو می گیرم

با تشکر
    خواهش می کنم
    اون دوستمون نمونه چاپ هم قرار دادن، می تونید ببینید.
    ضمنا با تمام این اوصاف من هنوز 1410 رو توصیه می کنم. چون هم نوش رو می خرید،‌هم کیفیتش وحشتناک بالاتره و هم هزینه های مصرفیش پایین تره.
    (ضمن اینکه مطمئن نیستم اون جامد باشه مواد مصرفیش، عرض کردم ظاهرا پودری هست، در ثانی 1410 اونقدر هم حساس نیست، موردی بوده که طرف 5 تا 8 ماه دستگاه رو خوابوند ولی مشکلی به وجود نیومده.)
    موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

ضمنا با تمام این اوصاف من هنوز 1410 رو توصیه می کنم. چون هم نوش رو می خرید،‌هم کیفیتش وحشتناک بالاتره و هم هزینه های مصرفیش پایین تره.
    (ضمن اینکه مطمئن نیستم اون جامد باشه مواد مصرفیش، عرض کردم ظاهرا پودری هست، در ثانی 1410 اونقدر هم حساس نیست، موردی بوده که طرف 5 تا 8 ماه دستگاه رو خوابوند ولی مشکلی به وجود نیومده.)
    موفق باشید
    سلام دوست عزیز

کیفیت 1410 بالاتر هست حرفی توش نیست ولی هزینه مصرفی نسبت به c450 چطور کمتره؟؟؟
    من خودم دستگاه c450 رو از نزدیک بررسی کردم که به صورت کشویی 4 تا مخزن بزرگ داره و توی بیشتر مغازه هایی که کار چاپ انجام می دن استفاده می شه و اگر هزینه های چاپ بالا بود که اینقدر ازش استفاده نمی شد
    بدر مورد خشک شدن بعد از چند ماه باید بگم بازم احتمالش هست که خشک بشه ولی وقتی احتمال صفر باشه خیالم راحت تره من تو این چیزا شانس ندارم

با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوست عزیز

کیفیت 1410 بالاتر هست حرفی توش نیست ولی هزینه مصرفی نسبت به c450 چطور کمتره؟؟؟
    من خودم دستگاه c450 رو از نزدیک بررسی کردم که به صورت کشویی 4 تا مخزن بزرگ داره و توی بیشتر مغازه هایی که کار چاپ انجام می دن استفاده می شه و اگر هزینه های چاپ بالا بود که اینقدر ازش استفاده نمی شد
    بدر مورد خشک شدن بعد از چند ماه باید بگم بازم احتمالش هست که خشک بشه ولی وقتی احتمال صفر باشه خیالم راحت تره من تو این چیزا شانس ندارم

با تشکر
    هزینه چاپ با اون دستگاه طبق گفته اون دوستمون تو فروم بقلی برای هر صفحه 80 تا 100 تومن هست.
    اما هزینه چاپ با 1410 بسته به نوع کار از 5 تا 50 تومن میشه. (هردو هزینه جوهر و تونر)
    اون دستگاه چند کاره هست و قطعا کارایی بالاتری داره قیمت نوش هم بسیار بالاتر از اون قیمته (بالای 10 میلیون) سرعتشم بیشتره
    اما 1410 تک کاره هست و کاربری خاص داره.
    با کونیکا مینولتا نمی تونید عکس چاپ کنید (عکس با کیفیت آتلیه) ولی 1410 در این زمینه حرف نداره.
    بهرحال خود دانید، من جای شما بودم یه کارکرده 1410 رو می گرفتم.
    موفق باشید

5. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

هزینه چاپ با اون دستگاه طبق گفته اون دوستمون تو فروم بقلی برای هر صفحه 80 تا 100 تومن هست.
    اما هزینه چاپ با 1410 بسته به نوع کار از 5 تا 50 تومن میشه. (هردو هزینه جوهر و تونر)
    اون دستگاه چند کاره هست و قطعا کارایی بالاتری داره قیمت نوش هم بسیار بالاتر از اون قیمته (بالای 10 میلیون) سرعتشم بیشتره
    اما 1410 تک کاره هست و کاربری خاص داره.
    با کونیکا مینولتا نمی تونید عکس چاپ کنید (عکس با کیفیت آتلیه) ولی 1410 در این زمینه حرف نداره.
    بهرحال خود دانید، من جای شما بودم یه کارکرده 1410 رو می گرفتم.
    موفق باشید
    سلام دوست عزيز

ممنون بابت راهنماييتون

راستش من نمي خوام عكس چاپ كنم و اگر خواستم مي دم بيرون چاپ مي كنم

سرعت چاپ و خشك نشدن مهم هست برام كه فكر كنم كونيكا مناسب باشه

در ضمن 1410 دست دوم چند جا سوال كردم گيرم نيومد و مي گن دست دوم نخر چون بوده كه دست دوم خريدن بعد از يك يا دو ماه هدش خراب شده و به اندازه نصف يك دستگاه دادن هد خريدن

با تشكر

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    آقا این لینکت پریده آیا لینک جدیدی ازش دارید؟
    در آخر هم توجه شما رو به يك كليپ كه چاپ همين تصوير روي كاغذ مخصوص عكس هست جلب مي كنم.
    كليپ جالبي شده من كه خودم شخص عاشق فرآيند چاپ هستم هميشه دوست دارم پرينتر بدون در و پيكر چاپ كنه منم ببينم!
    دانلود كليپ:

برای پرینترهای اچ پی رنگ خاصی الآن توی بازار هست که بگیرم؟ رنگ مشکی با کپی 50 برگ تموم شد

یه سوالم اینکه رنگ ها بعد از چه مدت می تونن فاسد شن؟ این رنگ حدود یک سال پیش خریداری شده الآن استفاده کنم موردی پیش نیاره؟!
    Last edited by dany_3p4u; 21-12-2012 at 20:07.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برای پرینترهای اچ پی رنگ خاصی الآن توی بازار هست که بگیرم؟ رنگ مشکی با کپی 50 برگ تموم شد

یه سوالم اینکه رنگ ها بعد از چه مدت می تونن فاسد شن؟ این رنگ حدود یک سال پیش خریداری شده الآن استفاده کنم موردی پیش نیاره؟!
    سلام دوست عزیز
    رنگ مارک های متفاوتی هست.
    پیشنهاد من:
    1- پارت تکنیک
    2- وکس
    3- دبلیو دبلیو ام

توصیه می کنم از این رنگ ها نخرید: گاما و اینک تک (من از مشکلی پیگمنت گاما راضی نبودم)

جوهر ها اگر در معرض نور شدید و یا گرمای زیاد قرار نگیرن ماندگاری بالایی دارن،‌غالبا تاریخ انقضا روی بسته شون درج میشه.
    موفق باشید

9. 2 کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوست عزيز

ممنون بابت راهنماييتون

راستش من نمي خوام عكس چاپ كنم و اگر خواستم مي دم بيرون چاپ مي كنم

سرعت چاپ و خشك نشدن مهم هست برام كه فكر كنم كونيكا مناسب باشه

در ضمن 1410 دست دوم چند جا سوال كردم گيرم نيومد و مي گن دست دوم نخر چون بوده كه دست دوم خريدن بعد از يك يا دو ماه هدش خراب شده و به اندازه نصف يك دستگاه دادن هد خريدن

با تشكر
    آقا این سی 450 نظر شما رو گرفته ول هم نمی کنه!!!
    1410 نو هم بخرید و بد استفاده کنید دوماه بعد خراب میشه.
    اگر دستگاه سالم باشه و درست استفاده بشه عمرش بسیار بالاست.
    موفق باشید

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض Canon IP4940

سلام.

دوستان من پرینتر Ip4940 رو با کارتریج قابل شارژ خریداری کردم حالا چنتا سوال در مورد پر کردن کار تریج ها دارم.

اول اینکه کارتریج ها این شکلین. عکس:

1 - بهتره که کارتریج ها در چه حالتی پر بشن؟ داخل دستگاه باشن با سرنج توش جوهر بریزم یا خارج کنمش توشون جوهر بریزم؟
    2 - یکی از کارتریج ها جوهرش کم شد و بعد از اون شروع کرد به چشمک زدن، حالا هرچی هم پرش میکنم باز چشمک میزنه چطوری باید به پرینتر فهموند که توی این جدید جوهر ریختم؟ تا درست بشه؟

ممنون میشم کمکم کنید.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    آقا این لینکت پریده آیا لینک جدیدی ازش دارید؟

لينك جدبد:

13. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •