تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 303 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نوشته شده توسط gggn [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام خدمت تمامی دوستان منم اومدم در کنارتون البته بار اولمه که سوال مطرح میکنم اگه اشتباهی پیش اومد ببخشید

عزیزان 2سال قبل تلوزیونLED40C6900بدون گرانتی خریدم منومخفی رو دستکاری کردم وفارسی شدحالا مشکل من اینه که اون تلوزیون فروختم مدل40D6000( البته 3d هست) گرفتم ولی هرکاری میکنم گزینه مدل ولوکال ست فعال نمیشه اگه کسی میدونه راهنمائی کنه لطفاً
    در ضمن همه کارها رو انجام دادم از قبیل نصب فلش با فرمت FAT32 / هتل مود رو هم فعال کردم ولی نشد

روش Unlock کردن سری D دیگه مثل سری C نیست. راحت ترین کار استفاده از برنامه rusamsung هست که اینجا توضیح داده شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خسته نباشی ممنون از شما واقعاً زحمت کشیدی حالا میرم دنبالش ببینم چکار میکنم یاحق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان منم اومدم در کنارتون البته بار اولمه که سوال مطرح میکنم اگه اشتباهی پیش اومد ببخشید

عزیزان 2سال قبل تلوزیونLED40C6900بدون گرانتی خریدم منومخفی رو دستکاری کردم وفارسی شدحالا مشکل من اینه که اون تلوزیون فروختم مدل40D6000( البته 3d هست) گرفتم ولی هرکاری میکنم گزینه مدل ولوکال ست فعال نمیشه اگه کسی میدونه راهنمائی کنه لطفاً
    در ضمن همه کارها رو انجام دادم از قبیل نصب فلش با فرمت FAT32 / هتل مود رو هم فعال کردم ولی نشد

روش Unlock کردن سری D دیگه مثل سری C نیست. راحت ترین کار استفاده از برنامه rusamsung هست که اینجا توضیح داده شده:

خسته نباشی ممنون از شما واقعاً زحمت کشیدی حالا میرم دنبالش ببینم چکار میکنم یاحق

دوست عزیز خدا عمر با عزت بهت بده ممنون منو رو فارسی کردم الباقی کارا برای بعد ممممممممممممننننننننننننو وووووووووو ن ن ن ن ن ن ن
    Last edited by gggn; 12-08-2012 at 00:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

باسلام

آقا کسی نیست طریقه ورود به منومخفی BD-D5900 روبدونه؟ میشه بگه لطفا

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

باسلام

آقا کسی نیست طریقه ورود به منومخفی BD-D5900 روبدونه؟ میشه بگه لطفا
    من تست نکردم ولی اینجا توضیح داده:

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

باسلام

بهترین سرور smart hub در حال حاضر کدوم کشوره در ضمن میخوام گوگل مپ ام داشته باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

باسلام

بهترین سرور smart hub در حال حاضر کدوم کشوره در ضمن میخوام گوگل مپ ام داشته باشه
    آمریکا بدیش اینه که خیلی از اپلیکیشن هاش خریدنی هست. تو کشورهای انگلیسی زبان من انگلستان رو تست کردم خوب بود. استرالیا هم می گن خوبه.
    Last edited by smhsh121; 14-08-2012 at 22:34.

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقا میشه خود smarthub رو آپدیت کرد مثلا 2011 به2012 و همچنین میشه باyourvideoفیلم دید وgoogle map کدوم سرور الان هست وبعد زیادترین نرم افزار چه پولی یا غیرپولی برای کدوم کشوره وهمچنین بهترین تنظیمات منومخفی برایUA40D6960 چیست لطفا سریعا راهنمایی کامل و جامعی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چه جوری سروره سمارت هوب رو عوض میکنید؟
    ماله ما رو ایرانه هیچی اپ نداره!

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا میشه خود smarthub رو آپدیت کرد مثلا 2011 به2012 و همچنین میشه باyourvideoفیلم دید وgoogle map کدوم سرور الان هست وبعد زیادترین نرم افزار چه پولی یا غیرپولی برای کدوم کشوره وهمچنین بهترین تنظیمات منومخفی برایUA40D6960 چیست لطفا سریعا راهنمایی کامل و جامعی کنید
    اسمارت هاب رو مستقیم نمیشه آپدیت کرد. هر آپدیتی لازم باشه خودش اتوماتیک انجام میده. منوی مخفی هم نرو چون هرکی دستکاری کرده آخرش یا بوردش سوخته یا کالیبریشنش به هم ریخته یا به هر حال چیزی دستگیرش نشده.

چه جوری سروره سمارت هوب رو عوض میکنید؟
    ماله ما رو ایرانه هیچی اپ نداره!
    تو اسمارت هاب این کد ها رو وارد کن و کشور رو عوض کن:
    Fast Forward - 289 - Fast Rewind

10. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

لطفا جناب smhsh آیا کد های دیگری smart hub مانند بالا هست هعرفی کنید و هرچه قدر من دنبال googlemap گشتم پیدا نکردم وسرورم استرالیاست ودر ضمن میتونم از facebook وغیره با ثبت اکانت استفاده کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •