احتمال اینکه پایان عوض بشه هست. ولی شما برای بار دوم بازی رو انجام بده و این فایل جدیدی که galactic readiness رو 100 میکنه رو هم بریز بازم ببین پایان دیگه ای نمیده یا نه.
احتمال اینکه پایان عوض بشه هست. ولی شما برای بار دوم بازی رو انجام بده و این فایل جدیدی که galactic readiness رو 100 میکنه رو هم بریز بازم ببین پایان دیگه ای نمیده یا نه.
هی...!!
تموم شد.....
محتوای مخفی: Finished
Last edited by virus2009; 13-03-2012 at 02:02.
چرا بازی وقتی تموم میشه باز برمیگرده همون ابتدای مرحله ی پایانی بازی ؟
برای اینکه بعدا اگه DLC ای برای بازی اومد بتونی بازی کنی
نه منظور من اون نیست
منظورم اینکه باز توی نقشه کهکشان توی منظومه شمسی هنوز همون ماموریت آخر هست.
تمام منظومه ها کامل شده و دیگه چشمک نمیزنه . ولی این هنوز اون مرحله ی آخر که توی زمین هست رو داره .
محتوای مخفی: ...
Last edited by 3taxxx; 13-03-2012 at 04:06.
مال من وقتی تموم شد اومد جای که قبل از حمله به سربروسه. مال شما نمیدونم شاید جور دیگه باشه.
برگشتش واسه اینکه اگه ماموریت فرعی باشه هنوز میشه رفت و واسه اونایه که ماموریتارو نرفتن و پایان بد نصیبشون شده .با رفتن یا نرفتن ماموریتای فرعی یه خورده صحنهای بازی متفاوت هست (صحنهای قبل و بعد از 3 انتخاب شپرد) ولی اصلا تاثیر هم نداره در اخر بازی.
Last edited by 3taxxx; 13-03-2012 at 06:16.
حالا حتی اگه هم عوض بشه ، خیلی مسخره ست که همچین درخواستی دارن ...
- مث این میمونه که ملت پتیشن پر کنن برای کریستوفر نولن ، بگن آخر ِ دارک نایت رو تغییر باید بدی ! یارو دوست داشته اون مدلی بنویسه ...
- بعدشم ، کیو میخوان گول بزنن ؟ من که اگه حتی توی پایان جدیدش مثلا" شپرد و اشلی توی هاوایی عروسی هم بکنن بازی نمیکنم دیگه چون چیزی که بایوور ساخته بوده رو بازی کردم و از بین همون سه انتخاب یکیش رو انتخاب کردم .
محتوای مخفی:
این فایل کجا هست دانلود کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)