نشنیده بودم ! اگه ممکنه یه لینک بزار ببینیم .
نشنیده بودم ! اگه ممکنه یه لینک بزار ببینیم .
یه خبر ناراحت کننده:
به نقل از سایت گیم اسپات،Cevat Yerli موسس و مدیر شرکت Crytek در طی مصاحبه ای با مجله ی کروات PC play ضمن محکوم کردن piracy(دزدی هنری) گسترده ی بازی crysis اعلام کرد که شرکتش در آینده دیگر عنوان اختصاصی برای PC نخواهد ساخت اگرچه از PC حمایت خواهد کرد.او همچنین اعلام کرد PC گیمر هایی که بازی ها را می دزدند در جهت نابودی این پلتفورم گام بر می دارند.او همچنین در پایان بر این نکته تأکید کرد که پورت کردن crysis بر روی کنسول ها غیر ممکن است و چنین شایعاتی صحت ندارد.
Last edited by sasanjfr; 01-05-2008 at 15:26.
عجب بدشانسی .ای خدا همه دارند از پی سی رویگردان میشند.حالا چیکار کنیم.
به نظرم اینا همش بهانست.روشون نمیشه بگن به خاطر سود دهی بیشتر می خواهیم واسه کنسول ها هم بازی درست کنیم میگن به خاطر piracy یه.مگه بازی های کپی xbox 360 وجود نداره؟همه می دونن piracy مختص pc نیست.
ناراحت نباش دوست عزیز.کمپانی که هر چند سال یه بار یه بازی می سازه خیلی مهم نیست که حتی واسه pc بازی هم نسازه چه برسه به اینکه بازی بسازه ولی دیگه اختصاصی نباشه.خدا رو شکر که کمپانی های درست وحسابی مثل EA،Ubisoft،Sierra،2kgames،Activision و THQ پلتفورم pc رو فراموش نمی کنند.حتی جدیداٌ capcom هم به جرگه ی بازی سازهای PC اضافه شده.اونوقت این rockstar ...
درسته همش بهانست !
کرایتک موقع عرضه بازی یه همچین چیزی گفت : " ما این بازی رو فقط برای Pc عرضه کردیم که نشون بدیم که نه تنها این کنسول از باقی کنسول ها عقب نیست بلکه جلوتر هم هست "
آخه یکی نبود بهش بگه که میشه فقط برای یه تعصب خالی همچین کمپانی از ....... پول بگذره ؟
سلام دوستان منم این رو بازی کردم همه رو هم خودم اومدم الان فقط تو مر حله اخر که یک 8پا رو می گشم از دریا یه چیزی بیرون می اد من اصلان اینو نمی تونم بزنم تفنگم کم دارم و یک اصلحه مخصوص دارم که اصلا کار تمی کنه تی وقتی B رو می زنم هم کار نمیکنه
این موجود رو اول باید با تفنگ معمولی زد بعد با تفنگ مخصوص یا چطوره
کامل بگین ممنون
خوب وقتی با اون دوربین بهش نگاه میکنی چهار تا لوزی میبینی که دوتاش سمت چپ و دوتاش هم سمت راست قرار دارند. شما باید از حالت دوربین خارج شین و با اون اسلحه مخصوص روی بازوهای این هیولا یا همون لوزی های زرد رنگ قفل کنید تا یه کستطیل پر بشه و بعد اسلحه اتوماتیک به اون نقطه ها شلیک میکنه. بعد از اینکه اون چهر نقطه رو نابود کردی سفینه یه کمی جلوتر میاد به طوری که شما میتونید برید زیر اون سفینه و یه دریچه هم زیرش قرار داره که چند تا از اون هشت پا ها ازش بیرون میان . شما باید قبل از بسته شدن اون دریچه باید با اون اسلحه مخصوص روش قفل کنید تا اسلحه به اون دریچه شلیک کنه و همه چیز تموم شه. اگه دریچه بسته شد و شما نتونستید بهش شلیک کنید یه کمی صبر کنید تا دریچه دوباره باز بشه و اونوقت روش قفل کنید.
مرسی ولی باز نتونستم با کدوم دوربین B مننظورتونه؟
من اصلا با دوربین مخصوص نمی تونم قفل کنم یعنی شلیک نمی کنه رو او لوزی ها کلیک می کنم اما اتفاقی نمی افته
ممنون الان تمومش کردم مرسی
من الان مرحله ي Core هستم. چند تا مرحله تا پايان بازي مونده؟ راستي من موندم اين مرحله رو براي چي ساختن...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)