تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 639 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

موسسه فرشتگان همین الان سود سالیانش 25 درصد هستش 20 درصد ماهانه پرداخت میشه و 5 درصد در پایان سال اما اینکه مطمئن هستش یا نه انتخابش با خودتون هستش دیگه

موفق باشید

2. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

واقعا ارزش داره پول رو پنج ساله بذاریم و سود در سررسید بگیریم به نظرتون از ارزشش کم نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

واقعا ارزش داره پول رو پنج ساله بذاریم و سود در سررسید بگیریم به نظرتون از ارزشش کم نمیشه؟
    اصلا ارزش نداره شما بخوای 5 سال پولتون رو توی بانک بزارید و سود در سرسید بگیرید من نمیدونم مبلغ پولتون چقدره اما تو خیلی قسمت های دیگه مثل ارز و سکه و .... میتونید سرمایه گزاری کنید که خیلی سودش بیشتر از بانک هستش (البته ریسک خودشم داره)
    با تورم سالیانه ای که هستش شما حساب کن بعد از 5 سال با اصل پولتون و سودش چی کار میتونین بکنید .

5. 4 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید سقف انتقال کارت به کارت از طریق دستگاههای ATM چقدر هست؟
    من امشب باید 7 میلیون به حساب یکی بریزم (کارتم برای بانک صادرات هست)

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید سقف انتقال کارت به کارت از طریق دستگاههای ATM چقدر هست؟
    من امشب باید 7 میلیون به حساب یکی بریزم (کارتم برای بانک صادرات هست)
    رفتم ریختم سقفش 3 میلیون هست

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوال:

اوراق مشارکت چی هست که تو تلویزیون تبلیغ می کنه مثلا : اوراق مشارکت ... با سود علی الحساب ... بی نام ... واریز در سررسید و ...
    Last edited by mehran_pqqp; 26-08-2012 at 17:21.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

من بخوام با تلفن ببینم تو حساب بانک ملتم چقدر پول هست باید چیکار کنم ؟ زنگ میزنم تلفنبانک میگه شماره حساب را وارد کنید . وارد میکنم بعد میگه اشتباهه در صورتی که با شماره کارت بانک ملی براحتی استعلام میگیرم.

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

من بخوام با تلفن ببینم تو حساب بانک ملتم چقدر پول هست باید چیکار کنم ؟ زنگ میزنم تلفنبانک میگه شماره حساب را وارد کنید . وارد میکنم بعد میگه اشتباهه در صورتی که با شماره کارت بانک ملی براحتی استعلام میگیرم.
    احتمال داره تاریخ استفاده از خدمات تلفن بانکتون تمام شده باشه اینا موقعه درخواست تلفن بانک به مشتری نمگین که استفاده از این خدمات 1 ساله هستش و بعد از پایان 1 سال باید بیای تمدید کنی
    شما اگر خودت صاحب حساب هستی( اگر نه خود صاحب حساب) با کارت شناسایی برو همون شعبه ای که درخواست تلفن بانک دادی بگو دوباره برات فعالش کنند و بگو بیشترین زمان استفاده از این خدمات که فکر کنم 3 سال باشه رو برات در نظر بگیرند.

11. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوال:

اوراق مشارکت چی هست که تو تلویزیون تبلیغ می کنه مثلا : اوراق مشارکت ... با سود علی الحساب ... بی نام ... واریز در سررسید و ...
    سلام
    شركت ها،براي اجراي طرح هاي توسعه و بزرگ خود نياز به نقدينگي بالايي دارند كه معمولا اين نقدينگي را در اختيار ندارند.يكي از راه ها براي فراهم كردن اين نقدينگي،واگذاري اوراق مشاركت از طرف شركت است.
    قانون نحوه انتشار اوراق مشاركت

ماده 1. به‌منظور مشاركت عموم در اجراي طرح‌هاي عمراني انتفاعي دولت مندرج در قوانين بودجه سالانة كل كشور و طرح‌هاي سودآور توليدي و ساختماني و خدماتي، به دولت و شركت‌هاي دولتي و شهرداري‌ها و مؤسسه‌ها و نهادهاي عمومي غيردولتي و مؤسسه‌هاي عام‌المنفعه و شركت‌هاي وابسته به دستگاه‌هاي مذكور و هم‌چنين شركت‌هاي سهامي عام وخاص و شركت‌هاي تعاوني توليدي اجازه داده مي‌شود طبق مقررات اين قانون، قسمتي از منابع مالي مورد نياز براي اجراي طرح‌هاي مذكور شامل منابع مالي لازم براي تهية مواد اولية مورد نياز واحدهاي توليدي را از طريق انتشار و عرضة عمومي اوراق مشاركت تأمين نمايند.

ماده 3. انتشار اوراق مشاركت از طرف دولت صرفاً براي تأمين منابع مالي مورد نياز جهت اجراي طرح‌هاي عمراني انتفاعي دولت موضوع مادة(1) به ميزاني كه در قوانين بودجة سالانة كل كشور پيش‌بيني مي‌شود مجاز خواهد بود. تضمين بازپرداخت اصل و سود علي‌الحساب و سود تحقق يافتة اين قبيل اوراق توسط وزارت امور اقتصادي و دارايي از محل اعتبارات رديف‌هاي خاصي كه توسط سازمان برنامه و بودجه به همين منظور در قوانين بودجة سالانة كل كشور پيش‌بيني مي‌شود به عمل خواهد آمد.

تبصره: انتشار اوراق مشاركت به‌منظور تأمين منابع مالي لازم براي اجراي طرح‌هاي عمراني انتفاعي دولت مندرج در قوانين بودجة سالانة كل كشور كه مجري آن‌ها شركت‌هاي دولتي ويا شهرداري‌ها مي‌باشند، نيز مشمول حكم اين ماده مي‌باشد.

البته اين قانون مصوب 1376/6/30، مجلس شوراي اسلامي است كه بعد از آن اصلاحاتي در آن صورت گرفته است

13. 3 کاربر از dirt road بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

دوستان من يه 8 ميليون ميخوام از كارت بانك صادرات ببرم برا افتتاح حساب موسسه مهر چكار مي تونم كنم كه پول نقد با خودم نبرم ؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •