خب شما که با رامهای مختلف اشنا بودی و تا اونجایی که فهمیدم بیشترش رو تست کردی. بنظرت تا یکی 2 ماه دیگه رام غیر رسمی 2.3.3 که به اندازه رام سونی پایدار باشه برای این گوشی اماده نمیشه؟
خب شما که با رامهای مختلف اشنا بودی و تا اونجایی که فهمیدم بیشترش رو تست کردی. بنظرت تا یکی 2 ماه دیگه رام غیر رسمی 2.3.3 که به اندازه رام سونی پایدار باشه برای این گوشی اماده نمیشه؟
سلام..
اره رام های کاستومش خیلی خوب بودن ولی بحث پشتیبانی نکردنه..
ببنید اگه بتونند کرنل رو -- کنند تمام مشکلاتتون حل میشه و دارن روش کار میکنند.. کرنل ایکس 10 -- شد بعد سونی اریکسون اپدیت رسمی داد.. یعنی قرار بده همیشه زیر قولش میزنه.. چندین بار وعده داده و عمل نکرده..
نمونش مولتی تاچ کردن ایکس 8 که این همه گفت با اپدیت بعدی اخرش هم گفت سنسور ایکس 8 طوریه که از 2 انگشت پشتیبانی نمیکنه
بگذریم..
البته نا گفته نماند ورژن اندورید در ساپورت زیاد تاثیر نداره..
به هر حال ما که از خیر اندروید گذشتیم.. البته خودمم یکمی از سیستم عامل های پیچیده کمی خسته شده بود اخه قبل هم ویندوز فون داشتم..
الان بادا گرفتم واقعا ساده و راحته ولی به پای اندروید که اصلا فعلا نمیرسه .به خصوص که ال سی دی 3.2 اینج و مولتی تاچ و دوربین 5 و باطری فوق العاده رو داره و من اینارو به سیستم عامل اندورید ترجیح دادم.
اون موقع هم که اندورید داشتم زیاد بازی و برنامه کار نمیکردم در همین حد اپرا مینی/برنامه جت و چندتا بازی..
البته کیفیت ال سی دی ویو723 عالی نیست.. رضایت بخشه کیفیت ال سی دی ایکس 8 واقعا عالی بود...
صداش بلند هست کمی از ایکس 8 بلندتر ولی bass ایکس 8 واقعا بیشتر هست و بهتر عمل میکنه...
ولی اگه سونی اریکسون یکمی به فکر ایکس 8 هم بود واقعا عالی میشد چون میتونم به جرات بگم جز بهترین ها بود.. تو این رنج هیچ گوشی وجود نداره که بتونه مثل ایکس 8 بازی و برنامه رو ساپورت کنه. دیگه خودتون دیدین که بازی های گرافیکی رو اجرا میکرد حتی اونایی که به وضوح صفحه نمیخورد اجرا میکرد!.
صدای بینظیری هم داشت.
Last edited by Punisher_2008; 02-05-2011 at 15:00.
سلام
2روزه گوشیم SMS دریافت نمیکنه هم سیم ایرانسل و هم همراه اول!! توی تماس و ارسال SMS مشکلی نداره
سیمو توی گوشی دیگه میزارم دریافت میکنه!
باید چیکارش کنم چرا اینطوری شده؟؟!!![]()
سلام دوستان
ماشاالله ترکوندیدا ! ,از سری پیش که اومدم تا الان 60 صفحه اضافه شده !
من یه ماهی میشه این گوشی رو گرفتم و حسابی زیرو روش کردم , گوشیه خوبیه روی هم رفته
ولی یه مشکلاتی هم داره که اومدم اینجا با کمک شما حلش کنم.
اول از همه این که مالتی تاچ نداره , میشه کاریش کرد ؟ , مثلا رامی هست که توش مولتی تاچش فعال شه ؟
تو بازی pes بدون مولتی تاچ خیلی سخته بازی کردن.
یکی دیگه این که برنامه ها روی حافظه داخلی نصب میشن و محدود هست. ( فکر کنم این قابل حل باشه)
یه چیز هم هست که تو بعضی بازی ها اذیت میکنه , مثلا بازی angry bird که زیاد هم سنگین نیست رو توش تیک داره !
یه بازی هم نصب کردم raging thunder 2 , بعد از چند دیقه خود به خود از بازی خارج میشه.(احتمال دادم ایراد از بازی باشه)
حتی بازی crazy penquin که فابریک خود گوشیه بعضی وقتا یه تیک کوچیک داره ( وقتی موزیک هم در حال پخش باشه بیشتر)
البته اولاش بهتر بود , یه خورده نرمافزار و لانچر و اینا نصب کردم اینجوری شد. حالا پاک کردم همه رو (100 مگابایت حافظه داخلیم خالیه) ولی بازم مشکل داره
نمیدونم مشکل از گوشی منه یا کلا x8 اینجوریه
بازی آسفالت 5 هم نصب کردم اجرا نشد و به جاش آسفالت 3 اجرا شد که خیلی مزخرف بود.
نرم افزار power amp هم ورژن 230 رو نصب کردم , اگه زود زود آهنگ عوض کنی قاطی میکنه دیگه پخش نمیکنه تا force stop کنی.
در مورد رام ها هم که زیاد وارد نیستم , لطف کنید یه رام معرفی کنید که تست شده باشه و هنگ و اینا نداشته باشه و خلاصه بهترین گزینه رو با آموزش نصبش برام بزارید.
رامی که الان نصبه رو گوشیم 2.1 هست. وقتی خریدم روش بود , فارسی هم داشت.
احتمالا این سوالایی که کردم جوابش توی صفحات قبلی باشه , ولی 115 صفحه رو واقعا وقت نمیکنم بخونم.
مرسی![]()
سلام می بخشسد که یکمی دیر شد جوابتون(گوشیم داشت به فنا میرفت سر عوض کردن رام و من دسترسی نداشتم به گوشی)
شما باید تو این مسیر بریدsetting>wireless & network setting>tethering>usb tethering
البته این مسیری که گفتم مال رام minicm6 1 بود.
اما به نظر من این گوشی توی گوشی های اندرویدی باقیمت پایین اعجوبه ایه مخصوصااینکه تا حالا نشده من بخوام باهاش کاری کنم و روم رو زمین بندازه,از لحاظ بازی هم که 90% بازی ها ر وش میشه بازی کرد
به نظرم معایب اصلی این گوشی فیکسد فوکوس بودنه دوربین و مولتی تاچ نبودن اون هست
البته این وسط سونی هم با ساپورت مزخرفش گند زده
گرچه همین الان هم نسخه های خوب 2.3 براش موجود هست
راجب مشکلات دوستمون در مورد Asphalt5 هم باید بگم که باید فایل و دیتای مخصوص x8 رو دانلود کنن تا بازی تبدیل به نسخه ی 3 نشه,لگ زدن توی انگری بردز و کریزی پنگوءن هم به نظرم بیشتر مربوط به خود این بازی ها میشه(آخه چیزای سنگینی نیستن,به فرض که سنگین هم باشند این گوشی از پس سخت تر از اینش هم براومده )
مشکل حافظه داخلی محدود هم که با اوممدن رام های کاستوم و روش APP2SD حل شده
بله منم با شما موافقم که نسبت به قیمتش واقعا تکه !
حالا منم نگفتم که به درد نمیخوره , گفتم یه سری مشکلات داره که حلش میکنیم
در مورد آسفالت , من دیتای بازی رو هم کپی کردم و جواب نداد. شاید دیتایی که ریختم مناسب نبوده
میخوام رام کاستوم نصب کنم , اما چون تاحالا انجام ندادم , میترسم بلایی سر گوشی بیارم
این کرنل و بوت لودر و کرک اینا ارتباطش با نصب رام های غیر سمی چیه؟ چرا x10 -- شده ولی x8 نه؟
دوستان این x8 پک جدید و قدیم داره؟ فرقی با هم دارن؟ من یه جا خوندم سری قدیمش مشکل باتری دارن. باتری خالی میکنن؟ از یکی هم شنیدم که این مشکلش به خاطر ورژن آندرویدش بوده و با ورژن 2.1 درست شده.
بعد محتویات جعبه x8 چی هست؟ تو سری جدید و قدیم فرق داره؟
با تشکر.
اینی که من گرفتم حافظه 2 گیگ +کابل مینی usb + اداپتور شارژری usb (مدل 110 ولت)+ هدفون + دفترچه راهنما داشت. دوستم که اسفند گرفت قاب پشت اضافه داشت یکی یا 2 تایادم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)