به نام خدا و دود بر شما
دوستان من روی لب تاب hp ویندوز 7 نسخه ultimate 32b نصب کردم اما بعد از اکتیو کردن دیگه ویندوز بالا نمیاد و باید از نو نصب کنم
از اکتیو پست اول تاپیک هم استفاده کردم بازم نشده!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
به نام خدا و دود بر شما
دوستان من روی لب تاب hp ویندوز 7 نسخه ultimate 32b نصب کردم اما بعد از اکتیو کردن دیگه ویندوز بالا نمیاد و باید از نو نصب کنم
از اکتیو پست اول تاپیک هم استفاده کردم بازم نشده!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر که ویندوزشما اکنیو شده کرک روخودش داره با نصب مجددکرک به اینصورت شده شما طبق پست 1165 که تو صفحه قبل توضیح دادم برین به وسیله اون دو تا برنامه که لینکش گذاشتم![]()
سلام به دوستان من بچه ها من دنبال یک کرک می گردم باسه ی سونم 32 بیتیم
متاسفانه چندتا کرک دان کردم ولی خیلی وقته مشکل دارم وقتی هنوز کرک نکردم کامپیوتر با فایل های flv هیچ مشکلی نداره ولی وقتی کرک می شه
دیگه نگو نپرس همش وقتی می رسه به اینا هنگ می کنه کند می شه و از این جور چیزا که مجبورممی کنه اکسپلوره رو ببنم و باز کنم
ممنون می شوم یک چیز درمون من بیدید
ولی نمی دونم این ماجرا چه ربطی به کرک داره ممنون می شوم یکم راهنماییم کنید
شماازکرک تو پست 1165 صفحه قبل استفاده کنید البته قبلش کرک خودتون با اون برنامه که داخل همون پست گذاشتم پاک کنید بعدش از windows loader برای پاک کردن کردک استفاده کنید![]()
ببخشید میشه فعال ساز ویندوز زیر رو قرار بدین:
Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 Integrated July 2012 -x64
البته خودش ی برنامه به نام gbunicnv داره ک نوشته کرکش هست ولی کار باهاش رو بلد نیستم
من ایندفعه که ویندوز رو ریختم هنوز کرک نکردم که بخوام پاک کنم
رفیق می گم این اتفاق عجیب برای من افتاده یا واقعا یک چیز عادی هست
؟؟؟
منم که دارم میگم دوست عزیز اکثرویندوزهایی که داخل نت هست اکثرا خودشون جنیون شده هست اگر که ویندوز شما هم بصورت تریال ازهمون کرک windows loader استفاده کنید که معتبرترین کرک درزمینه جنیون کردن ویندوز 7 بابت اون سئوالم نباید به اینصورت باشه باعث هتگ سیستم بشه کرک کردن ویندوز .
رفیق لینک دوم مشکل داره
وقتی می زنی دان شه دانلود منیجر ازتباط رو قطع می کنه
هر چند بار هم امتحان کردم ارور می ده ممنون می شم یک لینک دیگه بزاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)