تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 507 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان سعی کنید خیلی روی مد نباشید چون بالاخره هر مدی یه روزی خز میشه و از بین میره

مثلا آیا شما هنوز مدل موی تایسونی رو استفاده می کنید ؟؟ یا مدل فرق وسط ؟؟(جز اون هایی که پایه ثابتش هستن )

الان هم من میبینم که یه سری تیریپ هایی مد شده که مغازه دار ها اجناس بی کیفیت خودشون رو با توجه به این که روی مد هستش به قیمت نجومی - هجومی میفروشن نمونه اش تو پاساژ فردوسی و پلاسکو

بعضی از مغازه هاش اجناس با کیفیتی دارند اما یه سری هاشون واقعا بی انصاف هستن و اجناس بی کیفیت خودشون رو با قیمت های زیادی می فروشن

شلوار بوت کات (پاچه گشاد خودمون ) از مد افتاده بود نمیدونم چی شده دوباره کل مغازه ها بوت کات اوردن و میفروشن و جنس جدید و قدیمی و ته انبار مونده رو دوباره می کشون بیرون میدن مردم بد بخت

2. 8 کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    هر کجا میخواهم باشم باشم اسمان مال من است !!

پيش فرض

همیشه سرم تو کارم بوود ولی وقتی به بار سرمو چرخوندم ببینم که اطرافم چه خبره ! 2سال از دوستام جا موندم !!

یه وقت هرز نرید !

و هعمیشه بین اهدافتون ائنی که پایدار تره رو انتخاب کنید !!

4. 14 کاربر از M-I-L-A-D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

واسه سال اولی هایی میگم که تازه میروند دانشگاه.فکر نکنید الان دانشگاه رفتید دیگه درس خواندن تمام شد اساتید نشسته اند که نمره بدهند به شما.شما هم بروید پی عشق و حال
    خیر.این طور نیست
    موقع امتحانات همچین پوستی از شما بکنند که خودتان کیف کنید.از همین ترم اول درس خواندن را شروع کنید که مشروط نشوید .مثل من نشوید که دوستانم درسشون رو تمام میکنند این ترم .من هنوز نصف واحد ها را پاس کرده ام.

6. 12 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تجربه ی دانشگاهی من:
    با بدا رفیق شدم خودمو به گند کشیدم
    وقتی وارد دانشگاه شدم فکر کردم دیگه تموم شد و ما دیگر باسواد هستیم و قبول خواهیم شد (دانشگاه آزاد)
    درحالی که اواخر ترم سوم سرم به سنگ خورد متوجه اشتباهاتم شدم.اول اینکه اکثر درسا رو صفر شدم دوم اینکه یه لات به تمام معنا شده بودم
    دو ترم طول کشید تا خودمو از لجن بیرون بکشم
    خیلی مواظب باشید

8. 17 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال negar20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ‏Tehran

پيش فرض

براي كسي كه واست وقت نميذاره وقت نذار. اون وقتت رو بده به درس خوندن يا هر كاري كه دوست داري يا با خانوادت بگذردوني خيلي بهتره تا با كسي كه بهت اهميت نميده باشي.

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سعی کنید تو یه جایی که حس می کنید دارن میپیچیوننتون قبل از این که ناراحت بشی زود تر از اون ها بپیچ برو تا فردا احمق فرض نکننت

سعی کن زمانی به دوستانتون زنگ بزنی که به تو احتیاج دارند تا همیشه براشون نمونه باشی

برای وقت گزرانی زیاد رفیق هست ولی هر رفیقی هم برای وقت گزرانی مناسب نیست

همیشه یه جوری رفتار کنید که شما رو احمق فرض نکنن

11. 17 کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    هر کجا میخواهم باشم باشم اسمان مال من است !!

پيش فرض

به نظز من الان !

اگه دارید درس میخونید !

به هیچ وجه از درس نزنید و برید دنبال هر کار دیگه ای‌!!

همیشه درس رو در اولویت قرار بدید !!
    Just dars !

13. 14 کاربر از M-I-L-A-D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

از سئوال کردن خجالت نکسید.مخصوصا در محیط دانشگاه .مطمئن باشید سئوال کردن حق مسلم شماست!!

با مامورهای نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی با وقار صحبت کنید.اونا مثل بقیه نیستند و تو کارشون جدی هستند

15. 11 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

با مامور های نیروی انتظامی و راهنمایی رانندگی هم دعوا نکنید هیچ تاثیری نداره.من یک بار دعوا کردم بدتر لج کردند.اگر خانم هم هستید التماسشان هم نکنید .گریه هم نکنید چون باز هم تاثیری نداره

17. 9 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

خوب حرف دانشگاه پیش افتاد منم چند تا نکته بگم

1.سعی کنید تو دانشگاه با همه از جمله کارشناسها و استادها با روی خوش برخورد کنید.دانشگاه جای منممنم بازی و کارهایی که هر جای دیگه انجام میدادید نیست.

2.با استاداتون مسخره نکنید یا چند نفری دست نندازینش.نتیجشو آخر ترم میبینید

3.سعی کنید شب امتحانی نباشید.درسهایی که تو دانشگاه ارائه داده میشه برای طول ترمه نه شب امتحان!!

4.خوب دانشگاه محیطی هست که جنسهای مخالف میتونند راحت ارتباط داشته باشند.سعی کنید وارد همچین فضایی که پر از احساساته و شما رو از هدفتون دور میکنه نشید.صبر کنید وقتی شرایطتون جور شد اقدام کنید وگرنه دوستیهای اینچنینی عاقبت و در بیشتر موارد به جدایی میرسه

5.همیشه قبل از استاد سر کلاس باشید

6.تو دانشگاه و در کلاس هر موقع خواستید میتونید برید بیرون و اگرکاری دارید انجام بدید.اما از این نعمت سوء استفاده نکنید که هم استاد و هم بقیه همکلاسیاتون بدشون میاد

7.تو کلاس آدامس و هر خوراکی دیگه ای رو مصرف نکنید

8.اگر سیگاری هستید جو گیر نشید و تو جمع و مخصوصا پیش خانومها سیگار نکشید.کوشه ای رو پیدا کنید و همونجا سیگارتون رو میل کنید!!

9.زبونم لال به دخترهای مردم تیکه نندازید..این کارا دیگه خز شده!!!

10.از استادتون ایمیل یا شماره تلفن داشته باشید تا در مواقع ضروری ازش استفاده کنید

11.بحث های سیاسی راه نندازید.آخه بعضی ها همون ترم اول حس روشن فکری و صاحب نظریشون گل میکنه و به همه کس بدو بیرا میگن

12.اونواع و اقسام جزوه ارو تهیه کنید..نترسید پول کپی کردنش با من!!

13.قبل از انتخاب واحد در مورد استادها و نحوهدرس دادن و نمره دادنشون تحقیق کنید

14.به تیپ و سر و وضعتون برسید.اما زننده نباشه.اگه پسرید جو گیر نشد و با موهای سیخ سیخی و 2 متری برید تو دانشگاه اگر هم خانومید اینجا رو با مجلس عروسی اشتباه نگیرید چون به نفع خودتونه.....حالا وارد دانشگاه میشید میفهمید چی میگم

این پست رو سعی میکنم کاملتر کنم
    Last edited by Ezel; 04-10-2011 at 01:27. دليل: حذف "شوخی شهرستانی" / باعث بروز سوءتفاهم

19. 12 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •