تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 126 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1251

نام تاپيک: [ Gmail ] / تمامی مسائل جي ميل

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون دوستان...
    بله اشتباه ناشیانه ای انجام داده بودم و آدرس را اشتباه وارد نموده بودم ...

یک سوال دیگر نیز داشتم ...
    بعضی افراد میان شماره ما رو میگیرند توی گوشی شون save میکنند بعد آدرس جیمیلمون رو پیدا میکنند چجوری ؟ من گوشیم اندرویدیه اما خودش پیدا نمیکنه که؟ قضیه چیه ؟
    بعد اینکه الان چطور توی جیمیل شماره ام رو عوض کنم ... یعنی دیروز که یک اکانت جدید جیمیل باز نمودم به این مورد که عرض کردم حواسم نبوده و شماره اصلی خودمو وارد کردم الان میخوام یک شماره دیگه دارم اون باشه ...
    وقتی شما اپ جی میل دارید روی موبایلنون ویا با اکانت جی میلتونو به اندروید می دید خود اگوشیتون سینک می کنه اطلاعات اکانت و دفتر تلفنتونو/ یه کارهایی می شه کرد مثل اینکه تو تنظیمات انواع اکانتتون برید و مخفی کنید اطلاعاتتونو احتمالا

2. 2 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بعد اینکه الان چطور توی جیمیل شماره ام رو عوض کنم ؟
    ... یعنی دیروز که یک اکانت جدید جیمیل باز نمودم به این مورد که عرض کردم حواسم نبوده و شماره اصلی خودمو وارد کردم الان میخوام یک شماره دیگه دارم اون باشه ...
    سلام
    در گوگل بنویسید
    how to change phone number gmail

4. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

با سلام. میخواستم ببینم چطور میشه فهمید که کی وارد اکانت gmail کس دیگه ای شده؟ گزینه detailes رو تو صفحه gmail زدم. اما اون فقط وارد شدنهای اخیر رو نشون میده. من میخوام از مال مثلا 1سال پیش به اینورو ببینم. خیلی مهم و فوریه. ممنون میشم بگید چه راهی داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام چند روز پیش جیمیلم پاک شد وتایید صحت دومرحله ای براش روی شماره و جیمیلی که دسترسی ندارم فعال شد حالا هرکاری میکنم نمیتونم برشگردونم لطفا کمکم کنید

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام چند روز پیش جیمیلم پاک شد وتایید صحت دومرحله ای براش روی شماره و جیمیلی که دسترسی ندارم فعال شد حالا هرکاری میکنم نمیتونم برشگردونم لطفا کمکم کنید
    سلام دوست عزیز بو خوش آمدید. اینجا انجمن یا فروم است. پس کاربران در همه زمان ها در این سایت حاضر نیستند. قبل از ارسال مجدد سوالتان صبر حداقل یک روز صبر کنید. اصولا ارسال مجدد سوالتان پشت سر هم کمکی به پیدا کردن جواب نمی کند.

لطفا در باره سوالتان اطلاعات بیشتر بدهید. اکانت جیمیل پاک شده است یعنی چه؟ اگر ایمیلتون حک شده که ممکن است بتوانید از طریق پشتیبانی گوگل راهی بیابید و اگر نه با توصیفاتی که شما می کنید فکر نکنم راهی داشته باشد مگر اینکه دیگر کاربران راهی بدانند.

در آغاز فعالیت darklover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض server error

aسلام و خسته نباشید .
    دوستان من رمز اکانتم رو دادم به داداشم تا رمز اکانتم رو عوض کنه و بهشم گفته بودم چنتا از اکانتا دیگی که به اکانت من وصل هستن رو ریموو کنه ولی دکمه ریموو رو نداشت ! چند جا دیگه رو هم دس کاری کرد تا شاید ریموو بیاد ولی بازم نشد . حالا بیخیال این موضوع شدیم ولی الان اکانتم رو گوشیم خود به خود شروع کرده به خطا اوردن !! همش سرور اررور میاره بالا گوشی ! اکانتمو از گوشی پاک کردم و دوباره وارد گوشیم کردم ولی باز یه مدتی همینطوری میشه ! شما میدونید مشکل از کجاس؟ چرا هی اررور سرور میاره خواهش میکنم کمک کنید خستم کرده هی میاد بالا گوشی !:(

آخر فروم باز sanam.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ماه

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید

یکی از ایمیلهای من (مثلاg1)به گوشیم وصله و هر مطلب جالبی رو که پیدا می کنم از طریق گوشی به همون g1 ایمیل می کنم . حالا می خوام همه اون ایمیلهایی رو که به خودم (g1)فرستادم با هم و همزمان به یکی دیگه از ایمیلهام بفرستم.

می تونم همه اونها رو تو جستجو پیدا کنم اما امکان فرستادن به یه ایمیل دیگه رو پیدا نکردم

شما میتونید منو راهنمایی کنیدکه چه جوری همزمان همه رو به یه ایمیل دیگه انتقال بدم؟

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

سلام
    aسلام و خسته نباشید .
    دوستان من رمز اکانتم رو دادم به داداشم تا رمز اکانتم رو عوض کنه و بهشم گفته بودم چنتا از اکانتا دیگی که به اکانت من وصل هستن رو ریموو کنه ولی دکمه ریموو رو نداشت ! چند جا دیگه رو هم دس کاری کرد تا شاید ریموو بیاد ولی بازم نشد . حالا بیخیال این موضوع شدیم ولی الان اکانتم رو گوشیم خود به خود شروع کرده به خطا اوردن !! همش سرور اررور میاره بالا گوشی ! اکانتمو از گوشی پاک کردم و دوباره وارد گوشیم کردم ولی باز یه مدتی همینطوری میشه ! شما میدونید مشکل از کجاس؟ چرا هی اررور سرور میاره خواهش میکنم کمک کنید خستم کرده هی میاد بالا گوشی !:(
    اروری که براتون میاد رو در اینجا بگید . اکانت گوگل چندین سرویس داره که همشون سینک میشن ، احتمالا تو دستکاری که شده برخی سرویسها شاید غیرفعال شدن .

با سلام و خسته نباشید

یکی از ایمیلهای من (مثلاg1)به گوشیم وصله و هر مطلب جالبی رو که پیدا می کنم از طریق گوشی به همون g1 ایمیل می کنم . حالا می خوام همه اون ایمیلهایی رو که به خودم (g1)فرستادم با هم و همزمان به یکی دیگه از ایمیلهام بفرستم.

می تونم همه اونها رو تو جستجو پیدا کنم اما امکان فرستادن به یه ایمیل دیگه رو پیدا نکردم

شما میتونید منو راهنمایی کنیدکه چه جوری همزمان همه رو به یه ایمیل دیگه انتقال بدم؟
    میتونید در ایمیل دوم مشخصات pop3 ایمیل اول رو وارد کنید تا هر چند مدت از ایمیل اول در ایمیل دوم کپی گرفته بشه .
    در تنظیمات ایمیل دوم ، تب accounts and Import و گزینه Add a POP3 mail account you own .

11. 2 کاربر از mtchabok بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام

اروری که براتون میاد رو در اینجا بگید . اکانت گوگل چندین سرویس داره که همشون سینک میشن ، احتمالا تو دستکاری که شده برخی سرویسها شاید غیرفعال شدن .
    خوب خطا اینه . و هی پاکش میکنم باز میاد !

چیکار کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام

میتونید در ایمیل دوم مشخصات pop3 ایمیل اول رو وارد کنید تا هر چند مدت از ایمیل اول در ایمیل دوم کپی گرفته بشه .
    در تنظیمات ایمیل دوم ، تب accounts and Import و گزینه Add a POP3 mail account you own .
    خوب خطا اینه . و هی پاکش میکنم باز میاد !

چیکار کنم
    لطفا یه راه چاری بگید درستش کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •