منم نشنیده بودم. برند معتبریه و کار 2010 است .کاری است از Antoine Lie سازنده عطرهایی مثل Calvin Klein Contradiction و Giorgio Armani Armani Code و Givenchy Pi Neo و ..
چقدر هم کاج داره تو فیلمشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم نشنیده بودم. برند معتبریه و کار 2010 است .کاری است از Antoine Lie سازنده عطرهایی مثل Calvin Klein Contradiction و Giorgio Armani Armani Code و Givenchy Pi Neo و ..
چقدر هم کاج داره تو فیلمشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من مدتیه از عطر Jovan استفاده میکنم واقعا بهش عادت کردم طوری که دیگه از هیچ عطر دیگه ای نمیتونم استفاده کنم
راستی عطر رو باید به کجا بزنیم تا بهتر خودش رو نشون بده؟ مثلا رو لباس یا صورت یا گوش ؟
پشت گوش روی گردن روی مچ دست البته برعکس
هر جا که نبض داره باعث میشه عطر پخش بشه
epic کاری از Amouage .شما 24ساعت روش حساب کنید
100 میل هم 280 دلار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و Frédéric Malle Noir Epices
100 میل 240 دلار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه امیدوارم وقتی خرید کردم باهاش حال کنم بعد بیام اینجا ازت تشکر کنم
راستی عطر خوب هم سراغ داری با همین خصوصیاتی که گفتم ؟
بهترین پیشنهاد (((((عطر))))) با رد بالا و موندگاری خوب چی رو پیشنهاد میکنید حدود قیمت هم مهم نیست
فقط برام موندگاری و رد بالاش مهم هستش همین و بس گرم و سرد بودنش هم مهم نیست از هر دو مدل اگه دوستان پیشنهاد دارند معرفی کنند ممنون میشم با تشکر از بچه های خوشبو این تاپیک
البته این نکته که میگن روی نقاط نبض دار بپاشید مربوط به زمانیه که عطرها بدون الکل بودن و برای همین میگفتن روی نقاط نبض دار بزنید تا بو پخش بشه.عطر رو هرجا دوست دارید بزنید . من خودم عطر رو به سینه ام میزنم بعد بازوها و یکی هم پشت گردن برای پخش بیشتر .جدیدا به جلوی گردن نمیزنم
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
راستش خودمم گیج شدم الان اینایی که پیشنهاد دادم عطر نبودن؟
عطر
ادو پرفوم
ادو توالت
ادو کلن
اسپری
همه اینا با هم فرق دارند خوب منم اولین منظورم ادوکلن بود
دومی عطر که از همه این خانواده بالاتر هستش
من همیشه برای درک بهتر عطر و لذت بیشتر به سینه میزنم. اینطوری باهاش ارتباط برقرار میکنم و در طی روز بوش دائم به مشامم میخوره بخصوص که کمی هم فعالیت بدنی و گرما بهش اضافه بشه . من معمولا به لباس نمیزنم.ولی برای ماندگاری و پخش بیشتر میتونه کمک کنه. روی بازوها و پشت گردن و حتی روی مو هم میشه عطر رو استفاده کرد.
خانم لیو تیلور عطر رو به نافشون میزنند. بعضی ها هم پشت زانو اگر عطر خیلی تنده.
jovan همین ماسک رو می فرمایید؟
خیلی ممنون از راهنماییتون
بله ، MUSK رو گفتم ، رنگش تو مایه های نارجی و قرمزه!
عطر خوبیه؟ راستش هدیه گرفتمش
همه اینا عطر(fragrance )حساب میشن درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)