من کاری به اطلاعیه و و کاتالوگ های سایپا ندارم . چیزی که گفتم تجربی هست و واقعا از این ماشین کلافه شدم الان ۴۵ هزارتا باهاش رفتم فکر نمیکنم تا ۱۰ هزارتا دیگه بیشتر کار بده . یا موتورش منفجر میشه یا رینگ میشکونه از بس تحت فشاره .
من کاری به اطلاعیه و و کاتالوگ های سایپا ندارم . چیزی که گفتم تجربی هست و واقعا از این ماشین کلافه شدم الان ۴۵ هزارتا باهاش رفتم فکر نمیکنم تا ۱۰ هزارتا دیگه بیشتر کار بده . یا موتورش منفجر میشه یا رینگ میشکونه از بس تحت فشاره .
موتور یورو 4 کاملا فرق داره و قدرت و شتابش خیلی بهتره شما ماشینت مشکل داره !
باشه
شما یه سر به سایت کار دات آی آر بزن نظر بقیه رو هم بخون .
هر تغییری هم بر فرض محال داشته ربطی به یورو ۴ نداره دوست من .
نظرات صد من یه غاز اونا برا من مهم نیست ! چیزی که خودم دیدم و تست کردم مهمه به راحتی پرایدهای معمولی و اچ پی رو قورت میده ! تغییرات کلی در سر سیلندر داره البته اینم کار مهندسین جوان و هسته ایی ساپیا نیست بلکه یه شرکت آلمانی براشون اینکارو کرده ! در ضمن با اضافه شدن سنور دوم اکسیژن برداشتن کالتالیزر اختلال جدی مثل افزایش مصرف کم شدن توان موتور و شتاب داره !
به راحتی در شتاب اولیه تا 100 کیلومتر سمند و 405 رو باهاش گرفتیم !
ایجاد استاندارد جدیدتر یورو 4 روی موتوری با تکنولوژی 30 سال پیش ! نشدنی هست و با یه کالتالیزر نمیشه ! در استاندارد جدید باید مصرف سوخت کمتر و آلایندگی کمتر باشه که بدون تغییر موتور امکان پذیر نیست یاد وانت پیکان افتادم که ایران فرغون یه شبه براش استاندارد یورو 4 گرفت !
================
نکته مهم اینایی که پراید یورو 4 دارن حتما حتما از از روغن 10-40 و به هیچ عنوان از نظرات کارشناسان تعویض روغنی در مورد ریختن روغنهای دیگه خودداری کنید !
موتور جدید در صورت پاره شدن تسمه تایم سوپاپ کج میکنه پس حواستون به تسمه تایم باشه
Last edited by Mohammad 1985; 18-03-2015 at 12:51.
سلام دوستان
سال نو مبارک
1. این کیلومتر شمار جدیدا برای پرایدا زدن به 132 مدل 90 میخوره؟؟
تقریبا مثل هم هستن فکر کنم
اگه آره قیمتش رو هم میگین لطفا؟
چند وقتیه بعضی وقت ها سرعتش از کار میفته بعد خودش درست میشه! آیا باید تعویض کرد؟
یه نکته اینکه وقتی اینجوری میشه (از کار میفته) و در حین راه رفتن میخواد درست بشه، یه دفعه ماشین هی ریپ میزنه انگار میخاد وایسه هی هر چی گاز میدم میخواد وایسه هی. آیا اینا میتونن ربطی به هم داشته باشن؟!! اگر نه مشکل از کجاست به نظرتون؟
2. کلاچم یه چند وقته سفت شده تا حدی که اذیت میشم تو ترافیک پام درد میگیره، رفتم مکانیک گفت صفحه کلاچت تموم شده باید عوض کنی. بهش گفتم اخه 24000 تا بیشتر کار نکرده ماشینم گفت ربطی به کیلومتر نداره به نحوه رانندگی ربط داره. به هر حال شتاب و اینا خوبه فقط بحث سفت شدنه. نظر شما چیه؟؟
اگه باید صفحه عوض بشه آیا نوع خاصی برای پراید پیشنهاد میدید؟ قیمتش رو هم بگید ممنون میشم
ممنون![]()
سلام
باسال نو شما هم مبارک
1.کیلومترو نشون بده ممکنه سنسوری چیزی خراب شده و با یه خرج کم درست بشه
2.سیم کلاجو عوض کن احتمال زیاد خوب میشه
سلام بر دوستان عید شما مبارک.
عید رو که رفتیم سفر مشکل کندی 131SE خیلی اذیتم کرد. رو جاده بدون شیب با 3 نفر سرنشین حداکثر سرعتی که میتونستم برم 125 بود. ماشینم مدل 93 هست. از خیلیا شنیدم که یورو 4 اونا هم این مشکلاتو داره.
کسایی که این مشکل رو تونستن حل کنن لطفا راهنمایی کنن.
بله این مشکل در تمامشون هست . فکر کنم کاتالیزور رو بردارید مشکل حل بشه من امتحان نکردم .
سلام سال نو شما هم مبارک
منم 92 دارم دقیقا همین مشکلمه نه نمایندگی نه تعمیرکارهای بیرون نتونسته کار مفیدی انجام بدن
اگه شما مشکلتون حل شد لطفا بقیه رو هم راهنمایی کنید
منم 131 صفر گرفتم نزدیک 2000 تا باهاش رفتم ولی خودم با جی پی اس تو اتوبان تهران کرج 145 کیلومتر باهاش رفتم بیشتر هم میرفت من دیگه گاز ندادم تنها تغییری که دادم 4 تا لاستیک کره ایی 175 انداختم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)