نوشته علی رو ندیدی؟این گوشی که تو عکسه 180 تومنه .. سی7 هم حدود 370
نوشته علی رو ندیدی؟این گوشی که تو عکسه 180 تومنه .. سی7 هم حدود 370
با سلام . بعضی از گوشیهای جدید نوکیا از حدود 3 ماهه ی اخر 2010 مجهز به USB OTG شده اند . بهتر است مدلهای جدید نوکیا را از داخل GSMARENA نگاه کنید ببینید کدامها دارند .
تا با چه چیزی مقایسه کنید . مثلاً در مقایسه با یک دوربین SLR-Like چندان حرف زیادی برای گفتن ندارد در مقابل SLR که دیگر هیچ . ولی در مقایسه با دیگر گوشیهای موبایل دوربین دار کاملاً برجسته است . مخصوصاً اگر بروید داخل تنظیمات . مثلاً کسانیکه از پر رنگ تر بودن عکسهای ایفون تعریف میکردند براحتی در N8 میتوانند از داخل تنظیمات رنگ مایه>رنگ تند پوز ایفون را بزنند .
در ضمن برای شروع عکاسی با N8 از اینجا شروع کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره برای من سه پایه بود که براش تبدیل گرفتم 6 تومن
البته فقط خود گوشی فنلانده وگرنه همه چیزش چینیه
------------------------------------------------------------------
حالا چند تا مشکل:
1-وقتی هدست خود گوشی رو میزنم صدای خش خش داره و اول می پرسید می خواین فرمان صوتی رو راه اندازی کنین یا نه انقدر گفت که زدم yes
حالا هر وقت هدست خودشو میزنم پشت سر هم فرمان صوتی (Speak now) رو باز میکنه و کلید های کنترل موسیقی هم کار نمیکنن ولی با هدست دیگه که میکروفون و کلید کنترل نداشتن درست کار میکنه
2- فقط نقشه های انگلیس رو داره!!! فکر کنم چون به سفارش انگلیسه اینجوریه-اگه آخرین ورژن ovi maps رو بگیرم نقشه های ایران رو داره؟؟؟
3- گوشی ساخت 2011 هست ولی نرم افزارش برای 9.2010- باید همینجور باشه؟مگه خود نوکیا آپدیت نمیکنه؟
لطفا جواب بدینممنون
موضوع اینه که مثلا همین گوشی X2 توی مشخصات GSMArena همچین چیزی نداره:
این C6 معمولیها که کیبورد داره همچین چیزی ندارن؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بمیره این نوکیا با این سیستم اسم گزاریش!
3 مدل C6 داریم فقط!
ویرایش:
ندیده بودم
چرا توی مشخصاتشون هست.
اما یه نکته جالب:
گوشی 6600 Slide هم همچین امکانی داره:
چجوریه اونوقت؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که مال اپریل 2008 هست داشته باشه، بعد مثلا 5800 یا X6 و اینا نداشته باشن؟؟؟؟
Last edited by yoosef_st; 29-01-2011 at 23:17.
دوستان عزیز و لذیذمن وقتی میخوام آپدیت کنم لیست آپدیت رو برام نشون میده.بعد تیک میزنم و آپدیت رو شروع میکنم.نوار آپدیت هم تا آخر پر میشه ولی آخرش که پر شد میگه update failed
نمیدونین مشکلش چیه؟
سلام
جدید این مشکل بوجود اومده و مشکل هم از طرف سرور نوکیاست.یه چند روز صبر بده انشالله درست میشه!
درود;
ببخشید وسط بحث میام. n8 من کد Imie رو نمیده و پیام request not completed میده.
مشکل از کجاست؟
متشکر.
اون دوستمون که می گفت همش فرمان صوتی فعال میشه به نظرم بهتره هدست کامل فرو کنه داخل![]()
تو پوشه ویدئو یه پوشه بساز بعد فیلم + زیرنویسو بزار اونجا پیشه هم..
شما فعلا زیر نویس های انگلیسی رو میتونی ببینی..من فارسی هرچی ریختم چرتو پرت نشون میده!!و فعلا انگار utf8 رو هم ساپورت نمیکنه..
دقت کن اسم فیلم یکی باشه با زیرنویس.بهترین راهم کپی پیست هست.موفق باشی..
راستش من تا حالا با ویندوز موبایل یا اندروید و یا ایفون کار نکردم
این همه میگن ویندوز یا اندروید یا ... از سیمبین بهتر دلیلش چیه ؟
گوشی خودم n73 و با توجه به امکاناتی که n8 یا n9 (البته میدونم هنوز نیومده!)
دارن احتمالا یکیشون میخرم
تنها چیزی که n73 اذیتم میکنه سرعت پایینه گوشه که به cpu گوشی مربوط میشه !
که با تغییر به یکی از این دو گوشی کارم راحتتر میشه !
اما یکی از ایراداتی که به گوشی میگیرن سیستم عاملشه . چرا ؟ اخه هر چی
برنامه و بازی که بخوام فراون هست با توجه به قابل نصب بودن s60v5 برای این گوشی،کمبودی حس نمیشه تو این ضمینه
اگه عیب این گوشی cpu کمشه ، پس چرا به سیمبین گیر میدن ؟
چرا داشتن این سیستم عامل (سیمبین) عیب میدونن ؟ مگه اندروید یا سیستم های دیگه چه برتری دارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)