درجه سختی که بیشتر از WORLD CLASS نداره مثلا الان این 3 مساوی و 1 باخت رو از کجا فهمیمدی؟!
مدیریت فقط نوشته قهرمانی حذفی و لیگ دیگه باید از کجا فهمید که راضین یا خیر!؟
درجه سختی که بیشتر از WORLD CLASS نداره مثلا الان این 3 مساوی و 1 باخت رو از کجا فهمیمدی؟!
من که همچین چیزی ندیدم!؟؟ میشه یه عکسی چیزی بزاری؟
اگه بیخیال شدی چرا اینجا میچرخی مشتری برای پس جمع کنی؟ شما برو سراغ تیله بازی پس.![]()
مشتری برای PESمگه KONAMI ماله منه که برای بازی هاش مشتری جمع کنم
.
یک راه حل گفتم کسی که با فیفا مشکل داره بره یه بازی دیگه انجام بده![]()
![]()
آگهی معاوضه یک پک Pes2011 با Fifa 2011
آقا یه جای ارزون معرفی کنین بریم بخریم پس فردا.
دوستان یک آموزش از ضریه آزاد میزارم
خوب برای مثال ضربه از فاصله 28 یاردی است و سمت راست داروازه یک بازیکن حرفه ای رو بیار مثلا برای بارسا ژاوی - ویا
بعد دربین رو طوری تنظیم کن که تیرک سمت راست بین بازیکن شما و توپ بیفته خوب مقدار مورد نظرت را پر کن مثلا شوت رو توی اون منطقه کمتر از نصف پر کن بعد از زدن دکمه شوت بلافاصله خیلی سریع جهت بالا و سمت چپ رو بگیر (که میشه مایل به بالا) بعد نتیجه رو بهم بگو
چندتا چیز رو هم دقت کن
هر چی از دروازه دورتر میشه تیرک به بازیکن نزدیک تر بشه
بازیکن خوب انخاب کن
از سمت راست اگر اصله زیر 23 یارد بود از بازیکن چپ پا استفاده کن و فقط جهت رو برعکس بگیر
یکم هم به خود اطمینان داشته باش
من الان از فاصله 25 تا 30 یاردی رو چشم بسته گل میکنم ( واقعا چشم بسته)
حتما بعد از انجام اینکار خبرشو بدید که آیا تونستیذ یا نه
اونو مثال زدم وگرنه ممکنه زودتر یا دیرتر باشه!!از کم و زیاد شدن میزان اطمینان باشگاه اون خط سفیده دیگه
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
منم تا حالا نتونستم![]()
دوستان من تازه برای اولین بار میخوام امسال به جای pes از fifa استفاده کنم فقط راهنمایی کنید برای فیفا هم پچ و کیت و اینجور چیزا هست ؟
اگر هست لینکش برام بزارید .
آخر فصل قرارداد هر کسی که تموم شده باشه میاد و یه علامت تیک سبز روشه.اگه تیک رو غیر فعال کنی یعنی نمیخوای تمدید کنی و اگه بزاری تیک باشه یعنی تمدید میکنی.اخراجش خیلی کشکیه.
چطوری میشه قرارداد بازیکن تمدید کرد؟
بله درجه سختی legendary هست.شما برید توی manager team یا یه همچین چیزی بعد توی board انتظارات رو نوشته و بعد هر بازی عملکرد رو مینویسه و اون بالا comment هست که نظرشون رو دربارت میگن.هر بازی نه هر چند تا بازی.درجه سختی که بیشتر از WORLD CLASS نداره مثلا الان این 3 مساوی و 1 باخت رو از کجا فهمیمدی؟!
اون برای مپ بازی هست و ربطی به روونی بازی نداره.دوستاني كه ميخوان بازي خيلي روون بشه ، كافيه حالت بازي رو از 3d روي 2d بزارن
توي Game Setting
---------- Post added at 07:26 AM ---------- Previous post was at 07:21 AM ----------
پچ هست ولی تمام نقل و اتنقالات و لباس ها و حتی کفش ها همه آپدیت هست.
---------- Post added at 07:27 AM ---------- Previous post was at 07:26 AM ----------
پچ هست ولی تمام نقل و اتنقالات و لباس ها و حتی کفش ها همه آپدیت هست.
کسی میدونه چطوری باید دکمه های دریپ زدن رو درست کنیم و اون دکمه shift معروف رو چطوری بذاریم که واسه استارت زدن بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)