دوست من چند روزه پست دادم کسی جواب من رو نمیده خسته شدم این جمله رو بکار بردم کسی غیرتی بشه جواب بده به سوال هام
![]()
دوست من چند روزه پست دادم کسی جواب من رو نمیده خسته شدم این جمله رو بکار بردم کسی غیرتی بشه جواب بده به سوال هام
![]()
مصرف یاتریش یک مقدار بهتر شده و در ضمن نمودار برای باتریشو مصرف های مختلف گذاشته
صداش به نظرم فرق خاصی نکرده
ولی موقعی که از 2.2 آپدیت شد به 2.2.1 کیفیت تصویر بالاتر رفت و رنگهاش بیشترو شفافترو زنده تر شد و کیفیت فیلمبرداریش بهتر شدو 30 فریم فیلم میگیره قبلش کمتر بود.تو 2.3 هم که باتریش بهتر شده و یه سری منوهاش و اینا یه چیزایی بهشون اضافه شده
سنس 3 میخوام بریزم؟چجوری باید بریزم Dead Space جان؟
راستی جریان این مارکت چیه؟
دوستان عزیزم سلام من از این گوشی خوشم اومده به نظرتون بخرم ؟
1. صداش کیفیتش در چه حدی هست ؟ خش خش داره اسپیکرهاش یا بمه صداش تنظیمات داره ؟
2. بلندی صداش در حد چه گوشی هست بقیه گوشی ها اچ تی سی این مشکلو دارن اصلآ صداش مانند دیزایر معمولی ضعیفه ؟
3. کیفیت عسک برداریش و فیلم برداریش چطوره کسی یک عکس با دوربینش میگیره بزاره ممنون میشم ؟
4. وب گردی باش خوب هست ؟
5.باطریش چطوره ؟
7.وضوحیت صفحه نمایشش چطور هست ؟
8. راستی پیامک فارسی توش میشه تایپ کرد؟
9.در کل نظرتون چیه کدام گوشی رو معرفی میکنید و معایب گوشی از نظر شما که دارید این گوشی رو چی هست ؟
10. با تشکر فراوان
دوستان صداش از دیزایر معمولی یا ایکس 10 کمتر هست یا ؟
و یکی لطف کنه با دوربینش عکس بگیره بزاره اینجا ممنونم .
به به ، میبینم که تو هم داری از نوکیا کوچ میکنی!!!
ولی من توصیه میکنم یه نیم نگاهی هم به گلاکسی اس بندازی!
من وقتی میخواستم بخرم ، بین این و گلاکسی اس مونده بودم که آخرش گلاکسی برداشتم!
بنظر من که قابل مقایسه نیستند! به هیچ عنوان،
کیفیت نمایشگر(ُSUPER AMOLED که روی گلاکسی هست ، نمایشگر LCD این گوشی رو بعنوان میان وعده نوش جون میکنه)
قدرت پردازش خیلی قویتر!(Adreno 205 که روی این گوشی هست آشکارا از PowerVR SGX540 که روی گلاکسی هست شکست میخوره! )
گلاکسی حدود 20% نازک تر و 38% سبکتر هست!
باطری گلاکسی حدود 32% بیشتر در مکالمه مداوم دوام داره.
بلوتوث گلاکسی ورژن 3 هست ولی این 2.1
و...
کلا گلاکسی بهتر هست!
من برم، حالا طرفدارای HTC Desire HD میزیرن سرم!
من رفتم، بای!!!![]()
Last edited by amir200812; 14-07-2011 at 09:48.
سلام میشه لطفا روش استفاده از vpn گوش رو بگید من از سیم کارت ایرانسل استفاده می کنم
سلام داداش حالت خوبه چه خبرها بعد از مشکلی که واسه ایکس 6 من با نمایندگی و شکایت از نوکیا کشید به دبی وووووو و بعد از چند ماه شکایت و تهدید دفتر نوکیا در ایران و تعویض گوشی من و دادن گوشی اک بهم و همون موقع فروختمش و با دیدن نوکیا که گوشی n8 اون تعدادیش به دلیل اشکال در خط تولید خود به خود خاموش شدند و نمایندگی پاسخگو نبود و مشکل ان 8 و سی 7 در قاطی شدن رنگ ها در صفحه نمایش و گوشی های بی کیفیت این کمپانی و منسوخ شدن سیمبیان من روی به گوشی با سیستم عامل آندروید آوردم با اینکه ملاک من وب گردی و صدای بلند گوشی بود و از ظاهر گوشی گلکسی سامسونگ خوشم نمیاو ولی دوست من گلکسی داره و واقعآ گوشی عالی هست من از تبلت سامسونگ خوشم میاد ولی بزرگ هست و ایکس 10 سونی اریکسون و اچ تی سی دیزایر و اچ دی سی دیزایر اچ دی و گوشی جدید اچ تی سی که تو آنتن دهی مشکل داره نمی دونم چه کنم .
دوست عزیز در قسمت setting , wireless & network, vpn داره البته با gprs سرعتش پایینه
داداش جک گفتی خیلی خندیدم!!!اصلا اون galaxy اسم سامسونگ ش کافیه برای همه(لا اقل برای من)که نرن سراغش!!!ولی دمت گرم انقدر مقایسه ات خنده دار بود تا یه ربع داشتم می خندیدم!!!!
کلا گوشی زیاد عوض کردم ولی مثل Desire HD و Sensation تا حالا ندیدم!حتی میتونم به راحتی بگم آیفونو میزارن تو جیبشون...
1.از اون دالبی و اس ار اس ش که گفتن نداره معلومه دیگه!ولی صداش کلا یه ذره ضعیفه ولی کیفیتش عالیه...ولی یادت باشه داری htc میگیری نه Sony Ericsson و ضبط صوت...هر کدوم کلاس خاص خودشو داره
2.صداش از دیزایر ضعیف تره یه مقدار...ولی صداش کیفیتش واقعا خوبه
3.عکس برادریش در شب ضعیفه چون Night Mode براش تعریف نشده...ولی فیلم برداریش و عکس برداریش فوق العاده است...عکس هم برات میزارم پایین پستم...
4.آسان و جذاب و کاربردی و ساپورت دایویکس و فلاش پلیر دیفالتشم که کامل میکنه تجربه ی وب گردی رو!
5.باتریش یه روز دوام میاره ولی در کل یه مقدار برای من کم بود و رفتم 40 تومن هزینه کردم و یه 3000 خریدم...الان تا 3 روز فیکس جواب میده.
6.یادت رفته بود شماره بزاری!
7.واقعا عالیه و وقتی که Brightness اشو میزاری روی HIGH واقعا به عنوان میان وعده میخوره گالکسی اس رو(تیکه ی اون دوست عزیزمون بود که معلومه با نمایشگر این گوشی اصلا کار نکرده و یه راست رفته گالکسی خریده!)
8.بله میشه به شرطی که رام خاورمیانه و کشور های عربی روش نصب باشه.
9.عیبی که نداره زیاد من فقط مشکلم باتریش بود که عوض کردم...الان راضیم...
10خواهش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)