تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 262 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 2617

نام تاپيک: Mortal Kombat: Komplete Edition

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

عشقست RAIN
    بالاخره داره میاد ....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    11 جولای اولین تریلرش میاد

2. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

دوستان من در tower ورحله ی 103 موندم موضو اینه که هرقدر بوروسلی رو میزنی جونش نمیره بایر چکار کنم؟
    کافیه یه بار توی هوا گربش کنی . میتونی از لینک زیر ویدئو مربوط به این چلنج رو ببینی .

کد:

کسی از دوستان تاحالا کارکترهای DLC رو خریده ؟ خوب و قوی هستن ؟
    من تا اینجا از کنشی خوشم اومده بر اساس تریلرهایی که دیدم . منو یاد ارمک میندازه با او Special Move هاش .
    Last edited by Cain; 09-07-2011 at 18:15.

4. 2 کاربر از Cain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

کنشی که حرف نداره من دارم تمام تلاشم رو میکنم همه رو دان کنم تو این گرونی مگه آدم دلش میاد پوینت بده برای چیزی : دی

6. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

بالاخره دان کردیم هر 2 رو یکی از یکی بهتر لامذهبا اما با Fatalityـه Skarlet شدیدا حال کردم خیلی جالب بود با یه اتمسفر سکســـی کنشی هم خیلی خوب بود اما به طور کلی بخوایم حساب کنیم من با کنشی بهتر کمبو میزنم و کلا استیل خفنتری داره نسبت به تمام کاراکترها Special Moveهاش فوق العادن . ترکیبشون با کمبوها واقعا زیبا میشه X-Ray بسیار خوبی هم داره هنگام کمبو زدن میزنی جیگرت حال میاد خلاصه ازون موقع دارم با این کنشی وَر میرم حرف نداره . پدر سوخته ها شخصیت های خوبو گذاشتن توی DLC بدن . با دیدن این 2 تا شدیدا منتظر Rain هستم اونم شدیدا پتانسیل خفن شدن رو داره

8. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

کافیه یه بار توی هوا گربش کنی . میتونی از لینک زیر ویدئو مربوط به این چلنج رو ببینی .

کد:

کسی از دوستان تاحالا کارکترهای DLC رو خریده ؟ خوب و قوی هستن ؟
    من تا اینجا از کنشی خوشم اومده بر اساس تریلرهایی که دیدم . منو یاد ارمک میندازه با او Special Move هاش .
    ممنون دوست عزیز رفتم ولی هالا تو داستان اشکال دارم اون جایی که ریدن با افراد خودش دعوا میکنه همونا که از سنگ هستند و تو باید با یک جان اونا رو بکشی 9 نفرند جکس سونیا سایبر ساب زیرو سیندل کبال ...

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

بالاخره دان کردیم هر 2 رو یکی از یکی بهتر لامذهبا اما با Fatalityـه Skarlet شدیدا حال کردم خیلی جالب بود با یه اتمسفر سکســـی کنشی هم خیلی خوب بود اما به طور کلی بخوایم حساب کنیم من با کنشی بهتر کمبو میزنم و کلا استیل خفنتری داره نسبت به تمام کاراکترها Special Moveهاش فوق العادن . ترکیبشون با کمبوها واقعا زیبا میشه X-Ray بسیار خوبی هم داره هنگام کمبو زدن میزنی جیگرت حال میاد خلاصه ازون موقع دارم با این کنشی وَر میرم حرف نداره . پدر سوخته ها شخصیت های خوبو گذاشتن توی DLC بدن . با دیدن این 2 تا شدیدا منتظر Rain هستم اونم شدیدا پتانسیل خفن شدن رو داره

دوست عزیز میشه اگه زهمتی نیست برام یاد بدی که چجوری اونا رو دانلود کردی؟

10. این کاربر از poria-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

آقا Fatalityهای اسکارلت واقعا جالب طراحی شدن بسی حال کردم . عشق و علاقه به خون در این موجود موج میزنه توضیحات کوتاهی میدم هرکی خواست بخونه

اولین Fatality
    گلوی یارو رو جر میده صورتش رو میگیره جلوی گلوش تا خون بپاشه تو صورتش . ( Wow یه چیز میگم یه چیزی میخونین فوق العادست باید ببینین )

دومین Fatality
    به طورت خون میشه میریزه رو زمین میره از زیر یارو در میاد 4 تا چیز مثل نیزه از زمین میاد بیرون میره تو دست و پای یارو بعد میبرتش بالا . شکمش رو جر میده دل و روده و خون میریزه تو صورتش

Babitilty اگر درست نوشته باشم
    وقتی بچه میشه یه شیشه شیر میگیره دستش میخوره خوشش نمیاد میندازه اونور یه شیشه خون میگیره با لذت میخوره . واقعا هوشمندانه طراحی شده

Kenshi هم میگم حال کنین

اولین Fatality
    یارو رو میگیره میکوبه تو دوربین چشمش در میاد بعد با شمشیر جرش میده

دومین Fatality
    شمشیرش رو میندازه تو زمین بعد یارو رو پرت میکنه میخوره به شمشیر نصف میشه

Bability
    وقتی بچه میشه نمیتونه شمشیر رو کنترل کنه هِی میزنه تو سرش بعد گریه میکنه

دوست عزیز میشه اگه زهمتی نیست برام یاد بدی که چجوری اونا رو دانلود کردی؟
    میرین داخل بازی بعدش Download Content بعدش اگه همه کاراکترهارو بخواین اون پکی که 1200 پوینت قیمت داره رو میخرین

12. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اولین Fatality
    گلوی یارو رو جر میده صورتش رو میگیره جلوی گلوش تا خون بپاشه تو صورتش . ( Wow یه چیز میگم یه چیزی میخونین فوق العادست باید ببینین )

دومین Fatality
    به طورت خون میشه میریزه رو زمین میره از زیر یارو در میاد 4 تا چیز مثل نیزه از زمین میاد بیرون میره تو دست و پای یارو بعد میبرتش بالا . شکمش رو جر میده دل و روده و خون میریزه تو صورتش

وقتی بچه میشه یه شیشه شیر میگیره دستش میخوره خوشش نمیاد میندازه اونور یه شیشه خون میگیره با لذت میخوره . واقعا هوشمندانه طراحی شده
    اینا رو هر کی خواست ببینه از اینجا دان کنه:

کد:

14. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

آقا Fatalityهای اسکارلت واقعا جالب طراحی شدن بسی حال کردم . عشق و علاقه به خون در این موجود موج میزنه توضیحات کوتاهی میدم هرکی خواست بخونه

اولین Fatality

دومین Fatality

Kenshi هم میگم حال کنین

اولین Fatality
    یارو رو میگیره میکوبه تو دوربین چشمش در میاد بعد با شمشیر جرش میده

دومین Fatality
    شمشیرش رو میندازه تو زمین بعد یارو رو پرت میکنه میخوره به شمشیر نصف میشه

Bability
    وقتی بچه میشه نمیتونه شمشیر رو کنترل کنه هِی میزنه تو سرش بعد گریه میکنه

میرین داخل بازی بعدش Download Content بعدش اگه همه کاراکترهارو بخواین اون پکی که 1200 پوینت قیمت داره رو میخرین
    حالا اگه بیشتر از این بود نمی توانیم ان ها رو بگیریم؟ فقت اسکارلت و کنشی این قیمت رو دارند ؟

16. این کاربر از poria-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

پيش فرض

دوستان من امروز دوباره داستان رو تموم کردم و شائوکان رو شکست دادم اول باکله رفتم توش و به عقب رفتم و از او دور شدم و بعد وقتی که بلند شد فقط برق زدم و وقتی که به من سلاه پرت میکرد به اون باز برق میزدم و وقتی که انتظار نداشت با کله میرفتم توش من با این روش و کمی باروش شما رفتم و اونو شکست دادم بیچاره شائوکان اشدها ها بدنشو خوردند ها ها ها.

18. این کاربر از poria-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 Mortal Kombat wallpaper

Mortal Kombat - Lin Kuei Ninjas wallpaper

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •