تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 145 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام یوسف جان.

جوابهایی که به سوالاتتون میدم صرفا برداشت و نظر شخصی خودمه. امیدوارم براتون قانع کننده باشه.

در مورد سوال اولتون باید بگم که مختار سالهای سال (از زمان به خلافت رسیدن امیرالمومنین (ع)) بود که به عراق اومده بود و بیشتر دوران جوانی تا میانسالی خودش رو در اونجا گذرونده بود. پس طبیعیه که هم مختار به شرایط عراق بیشتر از امام زین العابدین(ع) آشنایی داشت و هم مردم عراق مختار رو بیشتر از امام سجاد(ع) میشناختن. بنابراین اگه قرار باشه قیامی موفق تر در منطقه ی عراق صورت بگیره، قیام مختار از این لحاظ به قیام امام(ع) برتری داره.

در ثانی ... از زمان جنگ صفین (جنگ بین امام علی(ع) و معاویه) اینطور توسط بنی امیه برای مردم وانمود شده بود که بنی هاشم (قبیله ای که اهل بیت پیامبر(ص) از آن بودند) دنبال قدرت و حکومت هستند و برای خودشون بدون دلیل و آیه، در این زمینه حق قائلند. (در حالیکه خدا در روز غدیر خم این حق رو به اونها عطا کرده بود) بنابراین در صورتی که زین العابدین(ع) شخصا دست به قیام میزدند، این گزک در دست بنی امیه تقویت میشد که دیدین گفتیم اینها فقط دنبال کسب قدرتند؟! و اینطوری میان شیعیان تفرقه ی شدیدی ایجاد میشد. بنابراین حتی بعد از پیروزی قیام توسط مختار هم آنچنان به صلاح نبود که امام سجاد(ع) قدرت رو به دست بگیرند.

نکته ی سوم اینه که مختار طبق اسناد و روایات؛ قیامش رو به اجازه ی امام سجاد(ع) شروع کرد و در هر قسمتی از قیامش با شخص معصوم(ع) و همچنین محمد حنفیه (که از طرف امام(ع) با مختار در ارتباط بود) مکاتبه داشت و از اونها کسب تکلیف میکرد. پس قطعا چنین فردی متوجه این مساله هست که حکومت بر جامعه ی اسلامی به امام سجاد(ع) سزاوارتره تا خودش و قطعا پیشنهاد به دستگیری رهبری قیامش رو پس از تسلط به کوفه به امام(ع) داده و با توجه به توضیحاتی که دادم، احتمالا امام(ع) نپذیرفتند ولی این به معنای عدم رضایت امام سجاد(ع) از این قیام نیست.

نکته ی بعدی اینکه امام سجاد(ع) و اطرافیانشون در مکه تحت مراقبت شدید نیروهای عبدالله بن زبیر بودند و نمیتونستند آزادانه هر کاری بکنند. (اونهم کاری در حد ایجاد یک قیام شیعی که مطمئنا اگه عبدالله زبیر دست امام سجاد(ع) رو در این زمینه باز میذاشت؛ در نهایت به براندازی حکومت زبیریان و اموبان ختم میشد) بنابراین امام(ع) به واسطه ی مختار ثقفی، قیام مد نظر خودشون رو جلو بردند.

و نکته ی آخر هم اینکه اساسا در سیره و روش ائمه ی اطهار(ع) اینطور نبوده و نیست که حکومتی رو با شمشیر از آن خود کنند. در زمان امیرالمومنین(ع) هم که ایشون خلافت و حکومت رو به دست گرفتند به خاطر خواست و فشار عموم مردم بر ایشون مبنی بر پذیرش خلافت بود وگرنه طبق فرموده ی خود حضرت علی(ع) خلافت برای ایشون از آب دماغ گوسفند هم بی ارزش تر بود!! در زمان امام سجاد(ع) هم اگر بر فرض مثال، همه ی مسلمانهای اون زمان یکصدا درخواست میکردند که امام سجاد(ع) خلافت رو بپذیرند، ایشون قبول میکردند ولی واضحه که اینطور نبوده و خلافت رسول الله در اون زمان چند تا مدعی متفاوت داشته که حتی حاضر بودند به خاطرش کعبه رو آتیش بزنن و انسانهای زیادی رو در این راه قریانی کنن!

موفق باشین.
    90/1/2
    اینو هم اضافه کنم که امام زین العابدین تنها مرد بازمانده از آل پیامبر بعد از واقعه عاشورا بودند و مجبور بودن از راه تقیه زندگی و مبارزه کنند و اگر ایشون هم کشته میشد دیگه نسل امامت و بالتبع اون شیعه برانداخته میشد و تشیع در همون قرن اول هجری به تاریخ می پیوست.
    تازه در همون روز عاشورا هم شمر قصد داشته امام زین العابدین رو به قتل برسونه و رشادت حضرت زینب ایشون رو نجات داد.

2. 4 کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خاكي با اشاره به انقلاب مردمي در كشورهاي عربي؛
    عدم پخش مجموعه مختارنامه در نوروز اشتباه است

خبرگزاري فارس: كارشناس رسانه و رئيس مركز فعاليت‌هاي قرآني سازمان ملي جوانان، با اشاره به تأثيرگذاري بالاي سريال «مختارنامه» عدم پخش نوروزي آن را اشتباه توصيف كرد.

«رحيم خاكي» رئيس مركز فعاليت‌هاي قرآني جوانان كشور، در گفت‌وگو‌ با خبرنگار قرآني فارس با اشاره به انقلاب‌هاي مردمي در كشورهاي عربي منطقه، عليه حكومت زمامداران ديكتاتور گفت: سريال مختارنامه كه توان ايجاد روحيه جهادي بالايي را بر ضد ظلم و ستم و ستاندن حقوق مظلومان دارد، در اين برهه مي‌تواند تأثير به سزايي بر جنبش‌هاي اسلامي ايجاد شده در كشورهاي عربي داشته باشد.
    وي با انتقاد از عملكرد سيماي جمهوري اسلامي از موكول كردن پخش ادامه اين سريال به بعد از تعطيلات سيزده روزه نوروزي گفت: جا داشت با هدف تأثيرگذاري معنوي بر روي اين جنبش‌ها سريال مختارنامه كه نمونه‌اي از غيرتمندي اسلامي در مقابل حكومت جباران است در ايام نوروز، هر روزه از شبكه‌هاي داخلي و برون مرزي بخش شود.
    اين كارشناس رسانه ضمن ابراز اميدواري مبني بر پيروزي مردم مظلوم كشورهاي عربي و خارج شدن آنها از زير يوق طواغيت گفت: سريال مختارنامه در ايجاد انگيزش در خيزش مردم منطقه تأثير به‌سزايي خواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

هنوز به نمايش بخش‌هاي مربوط به حضرت ابوالفضل(ع) در «مختارنامه» اميدوارم

خبرگزاري فارس:كارگردان مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» گفت: تكليف صحنه‌هاي مربوط به حضرت ابوالفضل(ع) هنوز مشخص نشده و اميدوارم راه‌حلي بيابيم تا اين قسمت‌ها به نمايش درآيند.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، «داوود ميرباقري» كارگردان مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» كه در برنامه صندلي داغ حضور يافته بود، ضمن توضيح درباره روند ساخت و تدوين اين سريال گفت: نسبت به پخش اين سريال از تلويزيون رضايت دارم، در كارهاي قبلي برخي موارد بدون اين كه من خبر داشته باشم صحنه‌هايي حذف مي‌شد اما با توافقي كه سر مختارنامه صورت گرفت، قرار شد اعمال تغييرات با نظر ما اعمال شود.
    وي همچنين درباره سرنوشت صحنه‌هاي مربوط به حضرت ابوالفضل(ع) اظهارداشت: اين صحنه ها كه 11 دقيقه زمان دارد، هنوز بلاتكليف هستند.اين صحنه‌ها از رفتن حضرت به علقمه تا زماني كه مشك از دهان مباركشان مي‌افتد، اختصاص دارد و به طور كامل فيلمبرداري شده است.
    ميرباقري تصريح كرد: اين بخش‌ها قرار بود در قسمت 21 سريال به نمايش درآيد كه اين اتفاق نيفتاد و مشكل حل نشد و اميدوارم راه‌حلي براي نمايش اين بخش‌ها پيدا شود. البته گفتند روي چهره اين حضرت نور بياندازيم اما من به دليل اعتقادي كه به كاري كه انجام مي‌دهم دارم، اين مساله را نپذيرفتم و با ذائقه هنري‌ام جور درنمي‌آيد.
    كارگردان سريال تاريخي امام علي(ع) افزود: اميدوارم در روزهاي آتي شاهد پيدا كردن راه حلي براي اين مشكل باشيم. البته حذف اين صحنه‌ها لطمه‌اي به داستان مختار ايجاد نمي‌كند. ما در چند بخش در سريال به حوادث كربلا پرداختيم كه نقطه اوج آن مربوط به حضرت ابوالفضل(ع) است و حيف است كه اين صحنه‌ها حذف شوند.
    وي در ادامه گفت: اين بخش‌ها، اتفاقا بخش‌هايي هستند كه از ابتدا در فيلمنامه نوشته شده بودند و حتي جزئيات آنها نيز مشخص شده بود. ما همواره دنبال فرصتي هستيم تا چنين اسطوره‌هايي را به جوانانمان نشان بدهيم، حال كه اين فرصت به دست آمده چرا بايد آن را از دست بدهيم؟
    ميرباقري همچنين توضيح داد: صحنه‌هاي مربوط به حضرت ابوالفضل(ع) براي آقاي ضرغامي و تعدادي از نمايندگان مجلس به نمايش درآمده و حتي او با ديدن صحنه‌ها گريه كرد. همه گريه كردند و گفتند صحنه‌ها خوب شده است.
    وي در پايان گفت: من هنوز به نمايش اين صحنه‌ها نااميد نيستم و اميدوارم با يافتن راه‌حلي اين بخش‌ها در قسمت‌هاي بعدي سريال گنجانده شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گفتگوی خواندنی با وزیر اطلاعات مختار

سریال مختار نامه این روزها میهمان جمعه های هر خانواده ایرانی است و این سریال فاخر جذابیت های بسیاری را به لحاظ مرتبط بودن با قیام عاشورا دارد. کیان یکی از شخصیت های ایرانی مسلمان قیام مختار است که رضا رویگری به ایفای نقش این شخصیت شجاع می پردازد.

رویگری از سال 64 با بازی در فیلم عقاب ها وارد عرصه سینما شد . رویگری در گفت و گو با هفته نامه شما از سختی ها و شیرینی های بازی در سریال مختار می گوید و اینکه کیان همه کاره مختار بوده و وزیر اطلاعات مختار می شود.

نحوه حضور شما در سریال مختار به چه شکلی بود و آیا از ابتدا قرار بود در این نقش بازی کنید؟

نقش کیان در سریال مختار نامه را از ابتدا آقای میر باقری برای من نوشتند، خیلی از بازیگران را برای این نقش به ایشان معرفی کرده بودند که آقای میر باقری گفته بودند که کسی را برای این نقش پیش من نیاورید و این نقش برای رویگری نوشته شده است.

آقای میر باقری با من تماس گرفت و جزیات نقش را برای من گفت.

با توجه به اینکه قسمتهایی از این سریال پخش شده است ارزیابی شما از کل این سریال چیست؟

سریال مختار نامه از سریال های موفق است و من همیشه این کار را دوست داشتم،شاید سالها کسی نتواند دیگر چنین سریالی بسازد،کار بسیار سخت و مشکل اما بازی های خوب و فیلمنامه ای عالی دارد،به نظر من کار بسیار فوق العاده ای است و مردم این سریال را دوست دارند.

از بازی خود در این سریال راضی هستید؟

درباره بازی من ابتدا مردم و سپس منتقدین باید نظر دهند،من تلاش خودم رو انجام دادم،اما آنچه مردم نسبت به این مجموعه بازی من در برخوردها بوده بسیار راضی هستند.

شخصیت کیان را قبل از بازی در این سریال می شناختید؟

نه اصلا به هیچ عنوان نمی شناختم اما در زمان بازی در این سریال آقای میر باقری در مورد این شخصیت توضیحات بسیاری را به من دادند. تنها اطلاع من این بود که می دانستم مختار بسیار با ایرانی ها نزدیک بوده و با ایرانی ها است که قیام اش پیروز می شود.

تمام آنچه در بازی من در این سریال می بینید آقای میر باقری از من می خواستند و ریز به ریز جزییات نقش را برای من بیان کردند،کیان با خصوصیات فرهنگی ایرانی و حجب و حیا و رشادت در زمان جنگ اش را به من منتقل کرد و من هر چه در توان داشتم انجام دادم.

این سریال به نوعی با نهضت عاشورا گره خورده است، بعد معنوی این اثر تا چه اندازه برای شما مهم بود؟

در سکانس های مربوط به کربلا حضور نداشتم اما در نقشی بازی می کنم که تنها ایرانی است که در واقعه عاشورا درگیر بوده و شرکت فعالی در قیامی به خونخواهی امام حسین(ع) داشته بسیار خوشحالم و در ادامه خواهید دید که کیان در این قیام تا چه اندازه تاثیر داشته است. مردم ما در مورد اشقیا و قاتلین کربلا اطلاع داشتند و این باعث افتخار است که این شخصیت های منفوری که در صدر اسلام بوده اند از نظر مردم ایران به خصوص به دست این ایرانی از بین می روند.

با توجه به اینکه شما در کارهای تاریخی دیگری نیز حضور داشتید ايفاي يك نقش تاريخي مثل كيان به لحاظ گريم، مدت زمان اجرا و نوع حركات بازيگر چه تفاوتي با يك نقش معمولي امروزي دارد؟

تصويربرداري سريال مختارنامه حدود 6 سال طول كشيد. در اين مدت من چند بار سر صحنه دچار حادثه شدم. گريم من خيلي سنگين و زمانبر بود.

در بسیاری از سکانس ها بايد سوار بر اسب مي‌شدم و مانند يك رزمجو شمشير مي‌زدم. همه اينها برمي‌گردد به اين كه من نقشم را دوست داشتم. در نتيجه همه اين دشواري‌ها برايم قابل تحمل مي‌شد.

به مدت 5 سال و نيم در لوكيشن‌هاي مختارنامه رفت و آمد داشتم و جلوي دوربين بودم. گاهي هم پيش مي‌آمد كه بين تصويربرداري بازي‌هاي من 3 ماه فاصله مي‌افتاد.

اما هر وقت مي‌رفتم سر صحنه همه چيز برايم تازگي داشت. ديالوگ‌هاي ميرباقري برايم جذابيت داشت. مثل جعبه سربسته‌اي بود كه دوست‌داشتي بازش بكني و ببيني داخل آن چه نوشته شده است.

به هر حال بازيگري حرفه سختي است. مي‌گويند هر كه طاووس خواهد، جور هندوستان كشد.

پخش مختارنامه پس از 40 هفته به پايان مي‌رسد، اما اين سريال مثل يك پازلي است كه با دقت چيده شده است. شما يك اتاق را در نظر بگيريد كه در آن كلي قطعات پازل روي هم تلنبار شده است. يك نفر دانه‌دانه اينها را پيدا كرده و كنار هم چيده است. هزاران پلان اين سريال با حوصله تدوين شده است.

براي هر پلان این سریال كلي زحمت كشيده‌اند. در يك پلان5 ثانيه‌اي يك لشكر تاخت مي‌كند و از اين سو به آن سو مي‌رود. هر برداشت اين پلان يك صبح تا ظهر طول مي‌كشد.

ميرباقري حواسش به اين نكات بود كه چرا فلان هنرور ساعتش را درنياورده و دستش برق زده است يا چرا فلاني عينك داشته يا انگشترش را بيرون نياورده است. به خاطر اين اشكالات تمام لشكر بايد به عقب برگردد و صحنه دوباره گرفته شود.

وقتي به روزهاي ضبط مختارنامه فكر مي‌كنم مي‌بينم خدا چه صبري به همه ما داده بود.

کیان به عنوان دوست صمیمی مختار است، نقش و اثر این شخصیت ایرانی مسلمان را در قیام مختار چگونه می بینید؟

در همه مستندات تاریخی آمده که کیان همه کاره مختار بوده است. البته در این سریال باید به مختار بها داده می شد هر چند نه به شکلی که تحریف شود اما باید جذاب تر می شد ، همه فتوحات و کارهای مختار به دست کیان بوده است. کیان وزیر اطلاعات مختار می شود و در آینده خواهید دید.

دشوار ترین سکانسی که بازی کردید کدام سکانس بود؟

جنگ آخر اهورا به نظر من یکی از صحنه های مشکل این کار از نظر من بود.

در مدت تصويربرداري اين سريال چند بار در خبرها خوانديم كه شما دچار آسيب‌ديدگي شده‌ايد. از حوادثي كه سر صحنه مختارنامه برايتان اتفاق افتاد بگوييد.

زمانی که به سکانس های پایانی جنگ را مي‌گرفتيم دچار حادثه شدم. قرار بود كنار يكي از لشكريان بنشينم و با شمشير به بغل بدن او بكوبم. بعد اين پلان يك جوري به نظر مي‌آمد كه انگار من در سينه‌اش ضربه‌اي وارد كرده‌ام.

اين فرد بشدت به من نزديك بود. من مراقب بودم كه شمشير به بدنش نخورد. اينقدر به من چسبيده بود كه شمشير به پاي خودم خورد. شمشير كفش و جورابم را پاره كرد و به داخل پايم فرو رفت.

دكتر به من گفت تو خيلي شانس آورده‌اي. چون اين منطقه پر از خرده استخوان است. اگر اينها ايراد پيدا مي‌كردند تو تا آخر عمرت لنگ مي‌زدي.

پاي من را بخيه زدند، اما فردايش حجم مچ پايم 2 برابر شد. يادم مي‌آيد كه پايم باد كرده بود و در كفش فرو نمي‌رفت. آن روزها مي‌خواستند صحنه جنگ‌ها را تصويربرداري كنند.

در يكي از صحنه‌هاي ديگر بازيگر روبه‌رويم با تبر جنگ رو در روي من مي‌جنگيد. هنگامي كه تبر را مي‌چرخاند سر تبر درآمد و خورد توي ابروي من.

داوود ميرباقري در بيمارستان گفت چرا همه بلاها سر تو مي‌آيد؟ فردايش دور چشمم به اندازه يك بادام متورم شد.

آقاي ولدبيگي من را جوري گريم كرد كه ضرب خوردگي زير چشمم اصلا معلوم نشود

ميرباقري گفت اين گريم را پاك كن. تو در جنگ حضور داشته‌اي و اين جراحت به نقشت مي‌خورد. با همان چشم ضرب خورده جلوي دوربين رفتم.

در دوره‌هاي آموزشي سواركاري و شمشيربازي هم حضور داشتيد؟

بله. آن دوره‌ها را رفتم چون مي‌خواستم جور ديگري سواركاري كنم. دوست داشتم سواركاري‌ام ايراني باشد. اگر اين سريال را دقيق ببينيد متوجه مي‌شويد كه تاخت‌هاي من با تاخت سپاهيان عرب فرق مي‌كند. تاخت شخصيت كيان دلاورانه و يك دستي است. كيان يك دستش را به دهان اسب مي‌گيرد و خيلي استوار اسب را هدايت مي‌كند. آقاي اردلان كه مسوول جنگ‌ها بود حركت‌هاي بازيگران را طراحي مي‌كرد. به ما ياد مي‌داد كه ضربه اول و دوم و سوم را چطور با شمشير بزنيم.

وجه تمایزكيان به عنوان يك سرباز ايراني نسبت به رزمجويان عرب چیست؟

نشستن كيان بر روي اسبش با عرب‌ها تفاوت دارد. عرب‌ها وقتي روي اسب مي‌نشينند حالتي خميده دارند، اما او استوار روي اسب نشسته است.

كيان وقتي به خواستگاري خواهر مختار مي‌رود عرق شرم روي پيشاني‌اش مي‌نشيند. با اين كه او به عموي مختار خواسته‌اش را گفته و نزد خود مختار نرفته است. اعراب اين شرم و خجالت را ندارند. چون برايشان چند همسره بودن هم عادي است.

كيان حجب و حياي ايراني و در عين حال دلاوري يك رزمنده را دارد. رزمندگان ما در جبهه‌هاي جنگ تحميلي دلاورانه مي‌جنگيدند.

كيان در جنگ‌ها رشادت به خرج مي‌دهد و به هيچ وجه عقب‌نشيني نمي‌كند. مختار بعدها او را وزير اطلاعات خودش مي‌كند. تمام اعراب از كيان مي‌ترسيدند.

جاهل‌هاي قديمي ايراني چاقو و قمه مي‌كشيدند، اما اگر مي‌خواستند از كوچه‌اي رد شوند كه در آن زني حضور داشت خجالت مي‌كشيدند و سرشان را پايين مي‌انداختند. اين حجب و حيا در فرهنگ ايراني ما هست.

خودتان به عنوان يك بازيگر كدام يك از سكانس‌هاي مختارنامه را بيشتر دوست داريد؟

در صحنه‌هاي آتش‌سوزي مكه من حضور نداشتم، اما احساس مي‌كنم خيلي خوب كارگرداني شده است.

آن صحنه‌اي كه حضرت ابوالفضل مي‌آيد مشك آب را پر كند، سنگ را به گريه وا مي‌دارد. به نظر من اين صحنه از 10 تا روضه و نوحه اثرگذارتر است.

البته اينها سكانس‌هايي هستند كه من در آنها نبوده‌ام. از بين بازي‌هاي خودم صحنه‌هاي مربوط به جنگ كيان با حرمله و شمر را خيلي دوست دارم. حتما مي‌دانيد كه شمر معروف را كيان ايراني مي‌كشد. اين نكته در تاريخ آمده است.

در اين سريال به دليل اين كه داستان سريال حول محور مختار مي‌گردد، نقش و تاثيرگذاري كيان به مراتب كمتر از آنچه در تاريخ و واقعيت وجود دارد نشان داده شده است. كيان در اكثر فتوحاتي كه صورت گرفته حضور پررنگي داشته است.

الان پس از گذشت چندين سال از تصويربرداري «مختارنامه» چه خاطره‌اي از اين سريال در ذهنتان مانده است؟

تمام لحظه های این کار خاطره بود و از لحاظ فیزیکی جراحت های زیادی بود که جذابیت های خاص خود را داشت. کار کردن در این مجموعه لحظات بسیار خوشی بود.. يادم مي‌آيد سر صحنه يك بار در حال سواركاري بودم كه اسب مرا به پايين پرتاب كرد.سر من بايد مثل هندوانه از وسط ترک می خورد، اما انگار يك نفر دستش را زير سرم گذاشت و آن را آرام بلند كرد. خدا را شكر كوچك‌ترين آسيبي نديدم. واقعا مثل معجزه بود.

داوود ميرباقري ايستاده بود و با تعجب من را نگاه مي‌كرد.

در پایان اگر سخن و پیامی برای خوانندگان دارید بفرمائید

آرزوی توفیق و سلامتی برای همه مردم ایران اسلامی دارم و امیدوار سال جدید برای آنها سالی سرشار از موفقیت باشد.

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

الان یکی بگه چرا مثلا مختار رو توی عید پخش نکردند؟!!!!

---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

اینو هم اضافه کنم که امام زین العابدین تنها مرد بازمانده از آل پیامبر بعد از واقعه عاشورا بودند و مجبور بودن از راه تقیه زندگی و مبارزه کنند و اگر ایشون هم کشته میشد دیگه نسل امامت و بالتبع اون شیعه برانداخته میشد و تشیع در همون قرن اول هجری به تاریخ می پیوست.
    تازه در همون روز عاشورا هم شمر قصد داشته امام زین العابدین رو به قتل برسونه و رشادت حضرت زینب ایشون رو نجات داد.
    ولی من شنیدم که امام محمد باقر هم بودند

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

الان یکی بگه چرا مثلا مختار رو توی عید پخش نکردند؟!!!!

---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

ولی من شنیدم که امام محمد باقر هم بودند
    ایشون بچه بودن.
    من که دیگه نمی بینم این سریالو
    تو این قسمتهای آخر بیشتر از اینکه به قیام پرداخته بشه فقط به ایرانیا توهین شده

8. 2 کاربر از guzga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بنده توی کتابای قدیمی پدر سالها پیش خوندم که وقتی می خواین به خیمه ها حمله کنن و قصد شهادت امام زبن العابدین رو دارند گرد و خاک عچیبی ایجاد می شه طوری که امام حسین فریاد می زنن و به خواهرشون می گن.زینب جان اگر علی به شهادت برسد زمین و زمان نابود خواهد شد.

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

بنده توی کتابای قدیمی پدر سالها پیش خوندم که وقتی می خواین به خیمه ها حمله کنن و قصد شهادت امام زبن العابدین رو دارند گرد و خاک عچیبی ایجاد می شه طوری که امام حسین فریاد می زنن و به خواهرشون می گن.زینب جان اگر علی به شهادت برسد زمین و زمان نابود خواهد شد.
    !! مگه وقتی به خیمه ها حمله می کنن امام حسین شهید نشده؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

!! مگه وقتی به خیمه ها حمله می کنن امام حسین شهید نشده؟؟؟؟؟
    باید اجازه بدین یا استاتید بگن یا من کتاب رو مطالعه کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

یکجوری دوستان تعریف میکنند که انگار این قضایا دیروز رخ داده و هزاران دوربین مدار بسته اینها را ثبت کرده.

سی سال پیش چه اتفاقی افتاده،کسی نمیدونه چه برسه به بیش از هزار سال پیش.

خوب همه را سر کار گذاشتند.....

13. 2 کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •