تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 120 اولاول ... 1868108114115116117118119120 آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سیلی یکی از هواداران شالکه در جشن قهرمانی به نویر

یکی از هواداران شالکه در جریان برگزاری جشن قهرمانی شالکه در جام حذفی به نویر کشیده زد

سایت گل- مانوئل نویر دروازه بان شالکه در جریان مراسم جشن قهرمانی این تیم در جام حذفی در شهر گلزنکرشن ، کشیده ای از یکی از هواداران دریافت کرد
    شالکه در فینال این رقابتها توانست با نتیجه 0-5 دویسبورگ را شکست دهد و به حام قهرمانی برسد و بدین ترتیب به صورت اتوماتیک به رقابتهای فصل بعد لیگ اروپا راه خواهد یافت.
    از سوی دیگر صحبتهایی درمورد جدایی نویر از شالکه و پیوستنش به بایرن مونیخ به گوش می رسد و همین موضوع باعث شده تا هواداران تیم آبی پوش با رفتار خشنی با دروازه بانشان رفتار کنند. در جریان جشنهای قهرمانی شالکه، یکی از هواداران این تیم به نشانه ابراز ناراحتی اش از تصمیم نویر برای عدم تمدید قرارداد با این تیم، به او کشیده زد
    قرارداد کنونی نویربا شالکه در پایان فصل 12-2011 به اتمام می رسد ولی این دروازه بان 25 ساله از تمدید قراردادش با این تیم سرباز زد. این روزها شنیده می شود که او در حال انتقال به بایرن است و حتی سران بایرن انجام مذاکرات برای جذب او را تائید کرده اند.
    نویر در این رابطه به اسکای دوچلند گفت:« پاسخ من روشن است.نظری در مورد اینکه به بایرن خواهم رفت یا نه ندارم. کسانی که مسئول انجام این کارها هستند، می دانند.باید صبر کنم.»
    همین موضوع که نویر از ابراز تعهد نسبت به شالکه سرباز می زند، خشم هواداران این تیم رابه همراه داشته است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

ریکاردو مونتولیوو گزینه بایرنی ها

ه گزارش روزنامه محلی کورییر فیورنتینو، جیووانی برانچینی مدیر برنامه های مونتلیوو در حال مذاکره با غول های باواریا است

سایت گل - -به نظر می رسد ریکاردو مونتولیوو در آستانه جدایی از فیورنتینا باشد. یکی از گزینه های وی برای ادامه فوتبال در خارج از ایتالیا باشگاه بایرن مونیخ است.
    به نوشته وبسایت هواداران بایرن مونیخ در ایران این هافبک ملی پوش و 26 ساله پیشنهاد باشگاه فیورنتینا را برای ادامه همکاری رد کرده است و به نظر ادامه حضور او در این باشگاه امکان پذیر نباشد.
    به گزارش روزنامه محلی کورییر فیورنتینو، جیووانی برانچینی مدیر برنامه های مونتولیوو در حال مذاکره با غول های باواریا است. این انتقال برای مونتولیوو نیز می تواند مناسب باشد زیرا او اصلیتی آلمانی دارد و می تواند با حضور در بایرن در لیگ قهرمانان نیز حضور داشته باشد.
    فیورنتینا به نظر برای جایگزینی وی اکسل ویتسل را از استاندارد لیژ در نظر گرفته است.

کد:

---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------

کلوزه:نمیخواهم به باشگاه دیگری بروم

سایت گل - میروسلاو کلوزه در مصاحبه ای با روزنامه نود اکراین، اعلام کرد که علاقه زیادی به باشگاه بایرن مونیخ دارد و این تیم را ترک نمی کند.
    به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اوگفت:" من، تیم خود را دوست دارم، بایرن برای من همه چیز است، من قصد جدایی از باشگاه ندارم، در اینجا همه چیز راضی کننده است، هواداران و بازیکنان در بایرن از من حمایتهای زیادی میکنند که من دوست ندارم، این عشق و احترامی که نسبت به من وجود دارد را از دست بدهم، اگر از من بپرسند که در چه باشگاهی بازی خواهم کرد، من میگویم در هیچ باشگاهی، چون میخواهم در باشگاه خود بمانم

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

قهرمانی بروسیادورتموند:

محتوای مخفی: سری3عکس های جشن قهرمانی(متفاوت ببینید) 
    B.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 281KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x450 and weights 41KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 199KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 145KB.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x600 and weights 107KB.

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بکن‌باوئر: بایرن مونیخ با فان‌خال هشتم می‌شد

فرانس بکن‌باوئر، رییس افتخاری باشگاه بایرن از اولی هوینس، رییس باشگاه تشکر کرده که لوییس فان‌خال را اخراج کرد.
    فان‌خال پس از نتایج ضعیفی که گرفت برکنار شد و جایش را به آندریاس یونکر داد. بکن‌باوئر می‌گوید این تغییر لازم بود: «اگر اولی این کار را نمی‌کرد، فان‌خال هنوز مربی ما بود و ما به رتبه هشتم می‌رسیدیم!»
    با آن که دارنده بیشترین عنوان قهرمانی بوندس‌لیگا در نهایت سوم شد و به لیگ قهرمانان رسید، اما بکن‌باوئر می‌گوید که تیم نیاز به تغییر دارد: «کریستین نرلینگر (مدیر ورزشی بایرن) کارش را به خوبی انجام داده. البته متاسفانه او هنوز از پس‌زمینه به جلوی تصویر نمیامده. این تغییر باید انجام شود تا او پذیرفته شود.
    نرلینگر بیش از حد به دستاوردهای فرد پیشین احترام می‌گذارد.»
    بکن‌باوئر همچنین به کار مارکوس بابل، مدافع پیشین بایرن احترام گذاشت. او با هرتا برلین به دسته برتر صعود کرد و بکن‌باوئر گفت: «عملکرد بابل فوق‌العاده بوده است. ما بسیار از او می‌شنویم. او دی‌ان‌ای بایرن را دارد. او فردی در قالب یورگن کلوپ است. او حتی در دوران بازی هم باهوش و مشتاق بود.»

Franz Beckenbauer: Bayern Munich would have finished eighth in Bundesliga under Louis van Gaal
    کد:
    .

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نوری شاهین، برترین بازیکن سال بوندس لیگا

ستاره ترکیه ای دورتموند با 46.1% آرا برترین بازیکن رقابتهای این فصل لالیگا شد

سایت گل- نوری شاهین، خرید جدید باشگاه رئال مادرید که تاهفته پیش پیراهن بوروسیا دورتموند را برتن می کرد به عنوان بهترین بازیکن این فصل بوندس لیگا معرفی شد. این نظرسنجی سنتی از سوی مجله کیکر درمیان بازیکنان بوندس لیگا انجام شد و نوری شاهین که این فصل را با بوروسیا دورتموند به مقام قهرمانی بوندس لیگا رسیده بود، با کسب 46.1% آرا به عنوان برترین بازیکن فصل گذشته بوندس لیگا برگزیده شد. ماریو گوتزه، هم تیمی اش با 18.7% دوم شد.
    آرتورو ویدال شیلیایی بازیکن بایرلورکوزن با 7.4 % آرا سوم شد و آرین روبن بازیکن هلندی بایرن مونیخ با 7% چهارم شد. ماریو گومز با 6.7 درصد در رتبه بعدی قرار گرفت.
    مانوئل نویر ، دروازه بان شالکه هم با 70% آرا برترین دروازه بان بوندس لیگا شد.

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Schalke make last-ditch effort to keep Manuel Neuer - report

شالکه داره آخرین تلاشش رو برای نگه داشتن نویر انجام میده . طبق گزارش ها خبر رسیده که سران شالکه پیشنهادی
    برای تمدید قرارداد ۴ ساله به مانوئل نویر دادن که بر اساس این قرارداد سالی ۷ میلیون یورو حقوق نویر هست. خبرها
    حاکی از اونه که بعد از جشن قهرمانی شالکه در جام حذفی آلمان، کلمنت تونیس، رییس شالکه و مانوئل نویر در مورد موندن
    نویر با هم صحبت کردن اما نویر حاضر به صحبت در مورد اون جلسه نیست. نویر به بیلد گفته: " دوست ندارم هیچ چیزی از
    جلسه ام با تونیس بگم." شالکه ای ها با توجه به تمدید قرارداد خودشون در هفته ی گذشته با شرکت گازپروم تا سال ۲۰۱۷
    که بیش از ۸۰ میلیون یورو به حسابشون واریز کرد و درخواست ولادیمیر پوتین مالک گازپروم مبنی بر موندن نویر، امیدوارن که
    بتونن نویر رو در شالکه نگه دارن. شالکه ای ها بیش از ۲۰۰ میلیون یورو بدهی دارن.
    کد:

-------------------------------------------------

Club Brugge's Ivan Perisic confirms move to Borussia Dortmund

روز ۲۲ می برای ایوان پریسیچ، مهاجم کروات بروژ، روز پرحادثه ای بود . اون بهترین بازیکن سال بلژیک شد و بعد از اون
    تایید و ابراز خوشحالی کرد که به تیم قهرمان آلمان یعنی دورتموند ملحق میشه و میتونه با این تیم در لیگ قهرمانان ِ
    اروپا بازی کنه. پریسیچ در مصاحبه یا خبرنگار اسپورزا گفته: "همه میدونن که دورتموند چه کار کرده. طرفدارایی که دارن،
    قهرمانی آلمان و لیگ قهرمانان فصل بعد...این بهترین انتخاب برای من بود." دورتموند با پریسیچ ِ ۲۲ ساله قراردادی ۵ ساله
    امضا کرده که تا چند روز آینده رسما اعلام میشه. پریسیچ، بعد از ایلکای گاندوکان، دومین بازیکنی هست که دورتموند برای
    فصل بعد به خدمت گرفته.
    کد:

.

Last edited by OSEN; 23-05-2011 at 20:05. دليل: تعویض خبر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یواخیم لو: گوتزه بازیکنی استثنایی و بامهارت است

Mario Goetze, Jogi Loew

یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان در صحبتهایی زبان به تمجید از ماریو گوتزه، یکی از پدیده های جوان بوندس لیگا گشوده است
    سرمربی سابق اشوتگارت در صحبتهایی درمورد تیمش در آستانه مصاف با اتریش در مرحله مقدماتی یورو2012 اظهار نظر کرده.
    لو در مورد شکوفایی بازیکنان جوان در تیمش صحبت کرد و از تونی کروس به عنوان بازیکنی که به عنوان پدیده به دنیای فوتبال معرفی شد، یاد کرد. لو به بیلد گفت:« ماریو گوتزه بازیکنی استثنایی و بامهارت است.برخی دیگر از بازیکنان دورتموند مثل آندره شوره و مارکوس رئوس ،بازیکنان خوبی هستند.این سوال مطرح است:چه کسی در بالاترین سطح موفق خواهد بود؟ همه اینها بازیکنان بامهارتی هستند. که هنوز گام به جلو برنداشته اند. بازیکنی مثل تونی کروس مهارت خارق العاده ای دارند ولی عملکرد او در دوره های اخیر در مقایسه با بازیهایی که سال گذشته در لورکوزن ارائه می کرد،چندان خارق العاده نیست.»
    لو ادامه داد:« تمام این بازیکنان هنوز در سطح تراز اول فوتبال اروپا نیستند و الان این سوال مطرح می شود که چه کسی به موفقیت خواهد رسید؟کدام بازیکن مثل توماس مولر، سامی خدیرا، مانوئل نویر و مسعوت اوزیل در جام جهانی گذشته خوش خواهند درخشید؟این کلید است.ما بازیکنان جوان خوبی داریم.یکی از دلایل این است که در رقابتهای بوندس لیگا، به بازیکنان این فرصت را نمی دهد که به عرصه های بالای بین المللی برسند.هنوز این بازیکنان را در مرحله حضور در بالاترین سطوح اروپا نمی بینم.»
    لو معتقد است که آلمان یکی از مدعیان قهرمانی در رقابتهای یورو2012 است ولی درعین حال برخی از تیمها را خطرناک می داند:« چه تیمهایی خطرناک هستند؟اسپانیا؟هلند؟ بله..انگلیس، فرانسه، ایتالیا، پرتغال؟ شاید. ما همان طور که در جام جهانی بازی کردیم، و حتی اندکی بهتر بازی خواهیم کرد.بعد شکست دادن ما سخت خواهد شد.من این را به بازیکنانم گفتم.این در ذهن بازیکنانمان که می خواهند به قهرمانی برسند، وجوددارد.»

Germany's Joachim Low: Borussia Dortmund's Mario Gotze is an exceptional talent
    کد:

--------------------------------

پ.ن : پیش به سوی یورو ۱۲ .
    راستی عجب ستمی شده این قضیه ی نویر . پای پوتین هم اومد وسط دیگه .

.
    Last edited by OSEN; 23-05-2011 at 21:28.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نیستلروی: میلان در ژانویه می خواست مرا بخرد

مهاجم باتجربه هلندی در صحبتهایی اعلام کرد که در بازار زمستانی تیم های مختلفی به دنبال جذب او بودند ولی او درنهایت تصمیم گرفت تا در هامبورگ بماند

سایت گل- رود فان نیستلروی، مهاجم هلندی دنیای فوتبال درصحبتهایی اعلام کرد که میلان یکی از تیمهایی بود که در بازار نقل و انتقالات زمستانی به دنبال خرید او از هامبورگ بود.
    زمستان گذشته صحبتهایی درمورد احتمال بازگشت نیستلروی به رئال مادرید به گوش می رسید ولی سران باشگاه هامبورگ با انتقال او مخالفت کردند. خود این بازیکن هلندی در صحبتهایی اعلام کرده که سران میلان هم به دنبال جذب او بوده اند.
    نیستلروی به اسپیتس گفت:« رئال مادرید تنها تیمی نبود که به دنبال من بود.میلان هم خواهان جذب من بود ؛ چرا که آنها به دنبال جایگزینی برای فیلیپو اینتزاگی بودند.چلسی هم با من تماس گرفت تا در مورد انتقال احتمالی صحبت کند ولی من واقعا نمی خواستم هامبورگ را ترک کنم؛ تا زمانی که پیشنهادی از رئال گرفتم که استثنا بود.»
    نیستلروی در ادامه از برنامه هایش برای آینده صحبت کرد و اعلام کرد که بازگشت به آیندهوون در برنامه های او نیست:« من در سال 1998قول داده بودم که ممکن است به باشگاه آیندهوون برگردم ولی نظرم را عوض کرده ام. من نمی خواهم تا دیگر در هلند بازی کنم.شاید هنوز به انگلیس بروم ولی اسپانیا محتمل تر است.»
    قرارداد نیستلروی با هامبورگ در پایان رقابتهای این فصل به پایان می رسد و او می تواند به عنوان بازیکن آزاد رختکن این تیم را ترک کند.»

کد:

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی عجب ستمی شده این قضیه ی نویر . پای پوتین هم اومد وسط دیگه .
    فکر کنم بعید نیست از پوتین که دستور بده روسا اسلحه بزارن رو شقیقه نویر تا قراردادشو تمدید کنه

ولی من به شخصه بدم نمیاد که نویر تو شالکه بمونه و بایرن سال بعد هم با بوت ادامه بده و یا در نهایت هوگو یوریس رو بخره ولی فقط به شرطی که نویر تو آلمان بمونه
    اگه قرار باشه پای یونایتد بیاد وسط خودم چک سفید میکشم واسه مانو

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه مسئله اینه که شالکه قصدش نیگر داشتن نویر برا فقط یه فصل نیس. شالکه میخواد چند ساله باش ببنده . فکر کنم اگه نویر زیر بار قراداد چند ساله نره (که ایشالا نمیره) همین یه فصلم نیگرش نمیدارن و میفروشنش . با بدهی گنده ای که دارن میدنش بایرن و ۲۵ میلیون چوق رو میزنن به جیب . نمیان نیگرش دارن که فصل بعد بازیکن آزاد بشه و هر جا خواست بره و هیچ چیم تو جیب اینا نره .
    منچسترم که خرید دخه آ رو قطعی کرده گویا . پس دسته چکت رو غلاف کن بردیا جان . بالا بریم پایین بیایم، نویر مال ماس

.

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

در درجه اول امیدوارم به هر شکلی شده نویر رو بایرن بخره . به نظرم اعتماد به نفسش الان فوق العاده است اگر بیاد بایرن بیشترم می شه و می تونه برای تیم ملی هم اماده تر باشه .
    اما اگر شالکه خواست نویر رو نگه داره به آدلر هم می شه فکر کرد . نمیدونم مسولان بایرن نظرشون چی خواهد بود . باید صبر کرد و دید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •