سیلی یکی از هواداران شالکه در جشن قهرمانی به نویر
یکی از هواداران شالکه در جریان برگزاری جشن قهرمانی شالکه در جام حذفی به نویر کشیده زد
سایت گل- مانوئل نویر دروازه بان شالکه در جریان مراسم جشن قهرمانی این تیم در جام حذفی در شهر گلزنکرشن ، کشیده ای از یکی از هواداران دریافت کرد
شالکه در فینال این رقابتها توانست با نتیجه 0-5 دویسبورگ را شکست دهد و به حام قهرمانی برسد و بدین ترتیب به صورت اتوماتیک به رقابتهای فصل بعد لیگ اروپا راه خواهد یافت.
از سوی دیگر صحبتهایی درمورد جدایی نویر از شالکه و پیوستنش به بایرن مونیخ به گوش می رسد و همین موضوع باعث شده تا هواداران تیم آبی پوش با رفتار خشنی با دروازه بانشان رفتار کنند. در جریان جشنهای قهرمانی شالکه، یکی از هواداران این تیم به نشانه ابراز ناراحتی اش از تصمیم نویر برای عدم تمدید قرارداد با این تیم، به او کشیده زد
قرارداد کنونی نویربا شالکه در پایان فصل 12-2011 به اتمام می رسد ولی این دروازه بان 25 ساله از تمدید قراردادش با این تیم سرباز زد. این روزها شنیده می شود که او در حال انتقال به بایرن است و حتی سران بایرن انجام مذاکرات برای جذب او را تائید کرده اند.
نویر در این رابطه به اسکای دوچلند گفت:« پاسخ من روشن است.نظری در مورد اینکه به بایرن خواهم رفت یا نه ندارم. کسانی که مسئول انجام این کارها هستند، می دانند.باید صبر کنم.»
همین موضوع که نویر از ابراز تعهد نسبت به شالکه سرباز می زند، خشم هواداران این تیم رابه همراه داشته است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
ریکاردو مونتولیوو گزینه بایرنی ها
ه گزارش روزنامه محلی کورییر فیورنتینو، جیووانی برانچینی مدیر برنامه های مونتلیوو در حال مذاکره با غول های باواریا است
سایت گل - -به نظر می رسد ریکاردو مونتولیوو در آستانه جدایی از فیورنتینا باشد. یکی از گزینه های وی برای ادامه فوتبال در خارج از ایتالیا باشگاه بایرن مونیخ است.
به نوشته وبسایت هواداران بایرن مونیخ در ایران این هافبک ملی پوش و 26 ساله پیشنهاد باشگاه فیورنتینا را برای ادامه همکاری رد کرده است و به نظر ادامه حضور او در این باشگاه امکان پذیر نباشد.
به گزارش روزنامه محلی کورییر فیورنتینو، جیووانی برانچینی مدیر برنامه های مونتولیوو در حال مذاکره با غول های باواریا است. این انتقال برای مونتولیوو نیز می تواند مناسب باشد زیرا او اصلیتی آلمانی دارد و می تواند با حضور در بایرن در لیگ قهرمانان نیز حضور داشته باشد.
فیورنتینا به نظر برای جایگزینی وی اکسل ویتسل را از استاندارد لیژ در نظر گرفته است.
کد:
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
کلوزه:نمیخواهم به باشگاه دیگری بروم
سایت گل - میروسلاو کلوزه در مصاحبه ای با روزنامه نود اکراین، اعلام کرد که علاقه زیادی به باشگاه بایرن مونیخ دارد و این تیم را ترک نمی کند.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اوگفت:" من، تیم خود را دوست دارم، بایرن برای من همه چیز است، من قصد جدایی از باشگاه ندارم، در اینجا همه چیز راضی کننده است، هواداران و بازیکنان در بایرن از من حمایتهای زیادی میکنند که من دوست ندارم، این عشق و احترامی که نسبت به من وجود دارد را از دست بدهم، اگر از من بپرسند که در چه باشگاهی بازی خواهم کرد، من میگویم در هیچ باشگاهی، چون میخواهم در باشگاه خود بمانم
کد: