یعنی گرافیکو عوض کنم حله ؟پیشنهاد شما چیه راجع به گرافیک؟
یعنی گرافیکو عوض کنم حله ؟پیشنهاد شما چیه راجع به گرافیک؟
سلام
کدوم نسخه بازی کاملتره و مشکلاتش کمتره؟
من چند نسخه تو نت دیدم
Theta
SR
مرسی.
دوستان من با کامپیوتر که بازی می کنم، توی مرحله a slip of the tongue گیر کردم ... هرچی راهنمای بازی بود دانلود کردم ... همه راهنمایی ها برای Xbox360 , PS3 هستش ... ولی این مرحله برای نسخه کامپیوتر اضافه شده ... ممنون میشم کمک کنین
Last edited by ronnine; 13-03-2012 at 23:38.
یکی چند تا راهنمایی ازین بازی بزاره
انگلیسی یا فارسی فرقی نداره
لینک از سایت هم بزارین![]()
سلام دوستان
من نسخه ی complete edition رو نصب کردم که کرک اسکیدرو شده بود و تا امروز هم مشکلی نداشتم ولی امروز به یک موردی برخوردم توی کیس marriage made in heaven وقتی میرم خونه ی Lorna Pattison میگه بفرمایید تو و تا وارد میشم میرم کنار مبل دیگه راه نمیره و همونجا وایمیسه و هیچ کاری نمیکنه در صورتیکه باید بتونم ازش سوال بپرسم ولی همونجا میخکوب میشه و نمیتونم تکون بخورم . و وقتی میری توی منو هم میخوای از بازی خارج بشی گیر میکنه و باید End Task کنم. با خودم گفتم شاید یک باگه تصادفیه دوباره رفتم تو بازی ولی بازهم موقعی که میرم توی خونه ی Lorna باز میخکوب میشه و نمیشه کاری کرد . من دوباره کیس رو از اول رفتم ولی باز هم دوباره توی خونه ی Lorna گیر میکنه . توی اینترنت هم سرچ کردم چیزی گیر نیاوردم .
ویندوزم سون 64 بیته . رزلوشن رو هم روی 1920x1080 60fps گذاشتم که خیلی روان اجرا میشه و اصلا" هم لگ و مشکل گرافیکی ندارم .
حالا به نظر شما باید چکار کنم ؟
با تشکر
در حال دانلود این بازی ام. 7-8 گیگ باقی موندهشبانه گذاشتم.
بازی خوبی هست؟
با این سیستم می کشه؟
VGA: ATI Mobility HD 5730 1 GB
RAM: 4 GB
CPU: Intel Coire i5 Dual Core 2.4 Ghz
رم و پردازشگر ت خوبه
گرافیکت رو نمیدونم
اگه زبان انگلیست خوبه مخصوصا لیسنینگ از این بازی لذت میبری مثل خودم![]()
دوستان موقع گشتن تو صحنه جرم و پيدا كردن سرنخ ها،بايد تغييري در اهنگ پديد بياد؟
يه توضيحاتي خود بازي داد كه دقت نكردم.
سلام. دوستان من انگليسي رو در سطح متوسط بلدم. به نظرتون ميتونم اين بازي رو بازي كنم؟
Last edited by humankhan; 18-03-2012 at 17:51.
به احتمال زیاد کرک بازی مشکل داره .
توی قسمت های Traffic و Homicide وقتی میری تو صحنه جرم یه اهنگ با تم رمزالود پخش میشه که به این معنیه یا سر نخی اونجاس یا مضنون .
اخه متوسط تا چه حد؟ اگه میتونی یه فیلم بدون زیر نویس گوش کنی و حالیت بشه میتونی بازی کنی . فقط به نظرم یه سری کلمات محاورهای و اصطلاح های مربوط به اون دوران تو بازی موجوده که اونا یه کم سخته و گرنه بازی حتی زیرنویس انگلیس و LOG هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)