سلام به همه دوستان.من هم از شاتل 128 محدود استفاده می کنم اما سرعتم همان طور که در تصویر معلوم است و در مقایسه با سرعت شما خیلی پایین است.می توانید به من بگویید دلیلش چیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان.من هم از شاتل 128 محدود استفاده می کنم اما سرعتم همان طور که در تصویر معلوم است و در مقایسه با سرعت شما خیلی پایین است.می توانید به من بگویید دلیلش چیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دلیل که زیاده. تا دلت بخواد دلیل داره
چندتا از دلایلش:
1) مشکل موقتی است و بزودی درست می شود.
2) مشکل از مرکز شماست، پهنای باند کم داره.
3) مشکل از طرف شاتل هست.
4) هیچ کدام![]()
شاتل - 128 - محدود
رشت
Last edited by SA.JJ.AD; 27-03-2011 at 20:37.
دوست عزیز از جواب چند گزینه ای شما متشکرم.گزینه ی یک که نیست چون همین چند وقت پیش پرسیدم.گزینه ی دوم هم همین طور.گزینه ی سوم اگر درست باشد پس برای دیگران چرا این طور نیست و در آخر گزینه ی چهارم باقی می ماند و اگر هیچ کدام باشد پس چه دلیلی دارد؟
من ۴ سال شهراد داشتم هیچوقت بیشتر از ۱۶ نشود .
۵۱۲ ایرانسل دارم الان .
پینگو حال کنین
به کل اروپا زیر ۲۵۰ میلی ثانیه اس
البته با چیز پی ان
![]()
سلام.دوستان تصویر سرعت من را دیدند که چقدر افتضاح است.من تا همین یک ماه پیش سرعتم از 512 هم بالاتر بود اما مثل اینکه به قول خودشان اکنون سرعت واقعی را به من داده اند.از پشتیبانی علت را پرسیدم.جواب داد:قبلا اشتباهی من را به 512 متصل کرده اند و هرکس که 128 محدود شاتل دارد و سرعت دانلودش بیشتر از 16 است اشتباهی وصل شده است.از دوستان خواهش می کنم که به من بگویند قضیه از چه قرار است؟(البته بدون تیکه انداختن!)
سلام.
درباره گزینه چهارم که شوخی کردم. جای بحث ش اینجا نیست بهتره در تاپیک شاتل پیگیری کنید. سرعت شما اینطوری شده دلیل نمیشه که برای همه اینطوری باشه. ممکنه در مرکز شما نتواند سرعت را بالا ببرد شاتل نه به دلیل کمبود پهنای باند به دلایل مختلف.
بهتره بعد از این، موضوع را در تاپیک شاتل ادامه بدید.
موفق باشید.
128 اسیاتک شیراز
ایبنم با idm
![]()
Last edited by SNOW PATROL; 29-03-2011 at 18:03.
دوستان واسه من همیشه مینویسه N/A یعنی Not Available
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
256 مخابرات دارم !
Last edited by A.N.A.P; 30-03-2011 at 18:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)