نه مشکلی پیش نمیاد. تو سایت نوشته 64 بیت ولی وقتی دانلود کنی تو مشخصاتش قید شده تو ویندوز 32 بیت هم جواب میده.
نه مشکلی پیش نمیاد. تو سایت نوشته 64 بیت ولی وقتی دانلود کنی تو مشخصاتش قید شده تو ویندوز 32 بیت هم جواب میده.
اتفاقا بر عكس گفتي من كارت گرافيك رو روي 32 بيتي خواستم نصب كنم نشد ولي رو 64 بيتي شد..
سلام دوستان بعضی اوقات موقع روشن کردن چرا صفحه لب تاپم زرد میشه یا روی یه صفحه وای میسته![]()
درایور وایرلس اسمش اینه
Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn
درایور بلوتوث هم اینه
Dell Wireless 365 Bluetooth
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
من ویندوز 32 بیت دارم و گرافیک براحتی روش نصب شده
شما ارور مربوط به نصب نشدن این درایور رو بنویس تا بچه ها بتونن کمکتون کنن
درضمن در سایت dell روی هر درایوری که کلیک کنی یه قسمت به نام Compatibility داره که نوشته با چه سیستم عاملهایی سازگارهاکثر درایورها با 32 بیتی هم سازگارند
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
روی چه قسمتی گیر میکنه
یه عکس از صفحه وقتی زرد میشه بذار
واسه منم همین مدله ، خود زیگورات واسم 7 64 بیتی ریخت تا الانم که داره مثل مرد کار میکنه.مشکلی نیست خیالت راحت
دوستان با نصب درایور Dell Support Center به طور خودکار میگه کدوم درایورا احتیاج به اپدیت دارند لینکش رو هم خودش میده. به طور کل خیالتون بابت درایورا راحت میشه.
دوستان یه مساله ای رو مطرح کنم
در مورد برنامه ها تو ویندوز 64 بیتی مشکل خاصی وجود نداره به نظرم و دوستان الکی حساسییت به خرج میدند(جر برنامه های خیلی تخصصی و تک شاید به مشکل بر بخورید )
اما تجربه من از نصب ویندوز 64 بیتی تو لپتاپ خودم تا الان زیاد جالب نیوده :
سرعتش بر عکس اینکه بالا باشه متاسفانه در لپتاپ من زیاد بالا نیست و نسبت به 32 به نظرم خیلی سنگینتر میاد و هن گامی که ویندوز میخواد لود بشه واقعا نسبت به 32 خیلی ضعیف عمل میکنه
مشکل دومی که در 64 بیتی دارم مربوط به تغییر زیان هست (هنوز نتونستم آلت و شبفت رو در این ویندوز تنظیم کنم و حتما باید با موس تغییر زبان بدم )
مشکل سوم عدم پخش صدا در بعضی از بازیهاست ..
دوستانی که نسخه 32 بیت رو داشتند و 64 بیت رو هم تست کردن ممنون میشم کمی مثل من توضیح بدید که آیا این مشکلات رو دارید یا خیر ...
سلام دوستان من یه سوال داشتم ، کودوم یکی از این گرافیک ها قویتره ؟
ATI Radeon 550V
ATI Radeon 5470
؟
Gilopa جان درود
من از روزی که لپتاپ و خریدم یه ویندوز 64 بیت ریختم! تجربه ی من از 64بیت دقیقا عکس شماست!! با اینکه رم من 3 گیگ هستش ولی نسبت به 32 بیت خیلی سریع تره!! البته این قیاس و با سیستم خونه دارم میگم که رمش 4 گیگ و کلا کانفیگش از اینم بالاتره ولی کلا سرعتی که در اجرا ، بالا اومدن ، و باز شدن نرم افزارها در 64 بیت دارم هیچ وقت توی 32 بیت ندیدم!!
حتی یادمه برای مقایسه بازی call of duty modern warfar و crysis رو توی 32 و 64 اجرا کردم. دقت کردم توی لود بازی از مرحله ای به مرحله ی بعد ، در ویندوز 32 بیت مقداری افت سرعت و بعضا گیرهای کوچکی داشتم ولی توی 64بیت واقعا روان و نرم اجرا می شد و خوب و سریع لود می شد
همینطور تحت هیچ شرایطی عدم پخش صدا در بازی هارو نداشتم!! مشکل سوئیچ زبان ها هم به هیچ وجه!!
پیشنهاد می کنم یکی از ویندوز های شرکت JB یا گردو رو تهیه و نصب کنید!! مطمئنا به مشکل بر نخواهید خورد
این نکته رو هم بگم من توی فتوشاپم بی نهایت براش و پترن و ... لود کردم و همینطور چند پلاگین خاص که نسبتا سنگین هم هستند!! ولی با این حال در ویندوز 64 بیت فقط 7 ثانیه طول میکشه فتوشاپ با این حجم سنگین لود شه!! خود ویندوز هم که زیر 34 ثانیه لود میشه!! بعضا اگر اپدیتش کرده باشم نهایت زمانی که برای لود طول میکشه حدود 50 ثانیه الی 1 دقیقه است!!
Last edited by sayanermia; 15-10-2010 at 14:30.
یا بگین کدوم یکی از این کانفیگ ها بهتره یعنی از نظر سخت افزاری قوی تره ؟
CPU: i5-460M | 2.5~2.8
Ram: 4GB
Hdd: 500
VGA: ATI Radeon 550V
OSos
-----------------------------
CPU: i5-450M | 2.4~2.66
Ram: 4GB
Hdd: 500
VGA: ATI Radeon 5470
..............................
حالا کدوم کانفیگ بهتره سخت افزارش ؟ CPU و VGA با هم یه کم فرق دارن کدوم یکی ها بالا ترن و بهتر کار میکنن حتی اگه مقدارش کمه بازم کدوم یکی بهتره ؟ به قیمت و سیستو عامل نگاه نکونید فقط سخت افزار . ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)