تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 118 از 515 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

ثبت نام آزمون دانشگاه آزاد در اواخر بهمن هست
    آزمون هاي جامعه رو فكر كنم از دي ماه بايد ثبت نام كنيم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برادر قرمزاشو جواب ندادی؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برادر قرمزاشو جواب ندادی؟
    بايد عرض كنم كه دانشگاه آزاد رو ميريد از پست كارت مخصوص ميگيريد و كد ثبت نامش رو وارد سايت Azmoon.com ميكنيد و ثبت نام ميكنيد

سنجش رو تجربه نكردم تا حالا دوستان اميدوارم سايت مخصوصش رو اينجا بزارن تا از اونجا اطلاعات لازم رو بردارين

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان alternative مي دونيد چيه? يكي ميخواد تمام انرژي خودشو بذاره برا بعد از عيد و يكي هم اوايل كار ميتركونه كه مي گيم اينا آلترناتيو خوبي ندارند.
    اين آلترناتيو منه در هر ماه به ترتيب از مهر تا خرداد :
    70
    40
    40
    45
    55
    60
    90
    100
    50

اين آخرم ديگه برام انرژي نمونده هر چي بخونم بر عكس يادم ميره بهتره مرور كنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

اصل اساسی تداومه...باید در خوندن تداوم داشت. و به قول دوستان اون مدتی که درس میخونی با علاقه و برنامه بخونی.

من خودم برای اندک درس هایی که این کارو کردم نتیجه گرفتم. مثلا درس زبان که با جرات فقط با یک هفته خوندن درصدهای 78 و 86 رو به دست آوردم. و یا مثلا 70 درصد دینی... از اون طرف روی اختصاصی ها اصلا کار نکردم. کارم به منفی زدن کشید در دوره پیش !

به هر حال...مداوم و با انرژی و برنامه بخونید...هر وقت احساس کردید حال نمیده دیگه بذارید کنار...

جوری رفتار کنید که مغزتون تشنه و حریص درس خوندن بشه.... باور کنید میشه راحت مغز رو گول زد

اینجوری بهترین بازدهی رو دارید... به امتحانش میارزه..

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

هر کاری میکنید ریتم مناسب ویکسانی داشته داشتع باشین یه روز 15 ساعت نخونین یه روز 0.5 ساعت.
    تا اسفند با میانگین روزی 5-6 ساعت با اینکه مدرسه میری عالیه.البته بستگی به هر فرد داره.ولی بعد از عید فوق العاده مهمه.
    اصل کار کنکور بعد از عیده.تویه نوروز جمع کردن پایه . مرور پیش1.بهد هم کمکم عمومی ها واختصاصی پایه رو باید جمع و جور کرد که تو خرداد گیر نیفتی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    اما این مطلب زیاد هم چرند نیست....
    درسته که باید تا عید خوند.. اما زمانی که خیلی مهم و موثره ماههای آخر مخصوصا 2 ماه آخره...
    به شخصه دیدم افرادی رو که شروع خوبی داشتن اما چون 2 ماه آخر رو خوب نخوندن و خسته شدن کنکور رو اونجوری ندادن که انتظاری میرفته...

مثلا شخصی بود با میانگین تراز 7300 که چون دوماه آخر رو خوب نخوند رتبه اش 1500 اینا شد در صورتی که با این تراز ما انتظار رتبه ای زیر 500 رو داریم...

توصیه من به شما اینه که الان هم بخونید و بعد از عید هم بیشتر بخونید.. و مطالعتون بهتره روند صعودی داشته باشه نه نزولی.... چون خیلی مهمه ماهای اخر.. خیلی...

کسی که الان نمیتونه 10 ساعت بخونه( تو یه روز کاملا آزاد) پس نباید خودش رو گول بزنه که اون موقع شروع میکنم! چون اون موقع هم نمیتونه....
    بخونید با عشق و علاقه... کاری کنید که به درس خوندن عادت کنید.. حال کنید و درس بخونید نه اینکه درس بخونید تا بعدا حال کنید .. متاسفانه این مشکل خیلی از ماست که کار امروز رو تحمل میکنیم برای لذت بردن در آینده ولی هیچ وقت با الان خودمون حال نکردیم... درس خوندن رو تحمل میکنی که بری یونی... یونی هم 1 ترم خوش میگدره باز تحمل میکنی که بری سربازی و سر کار .. سر کار میری یه ماه اول رو حال میکنی اما بعدش کار میکنی فقط فقط واسه حقوقش....... ازدواج میکنی و فقط یه مدت احساس لذت میکنی از زندگیت .... این زندگی میلیارد ها انسان که همیشه لذت رو چیزی میدیدن که بهش نرسیدن... در صورتی که میشه از هر کاری لذت برد... چرا من وقتی دارم درس میخونم لذت نبرم؟؟؟ چرا؟؟؟

به امید روزی که لذت ببریم از حال خودمون.....به امید آن روز
    بقول سهراب سپهری "زندگی آب تنی کردن در حوضچیه اکنون است"

یه سوال داشتم من چون تو ریاضی ضعیفم و میخوام بیشتر وقتمه بزار روی فیزیک و شیمی چون مطمئنم اون جا بیشتر نتیجه میگیرم حالا برای اینکه ریاضی رو یه درصدی بتونم بزنم بهتره چه فصل هایی رو بخونم

دوستان خواهشا کمک کنید

7. 2 کاربر از blackops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

نخير . صلاح هر چيزي رو بايد با خر جعي به دست آورد
    آقا علیرضا نمیخواهم نصیحتت کنم ولی مغرور نباش.(مثل سال قبل من)من خیلی عالی خوندم و مطمئن بودم رتبه ام زیز2000 می آد .شد 7800.کنکوره شوخی نداره فقط تو نیستی یه کشور داره رقابت میکنند.بشین بخون که چشم روهم بزاری سال میگزره و میبینی شده خرداد و هیچی نخوندی.
    زمان قابل برگشت نیست.
    بعد مثل ما می خوری به سد کنکور مجبور می شی یه سال بمونی.

9. 2 کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

آقا علیرضا نمیخواهم نصیحتت کنم ولی مغرور نباش.(مثل سال قبل من)من خیلی عالی خوندم و مطمئن بودم رتبه ام زیز2000 می آد .شد 7800.کنکوره شوخی نداره فقط تو نیستی یه کشور داره رقابت میکنند.بشین بخون که چشم روهم بزاری سال میگزره و میبینی شده خرداد و هیچی نخوندی.
    زمان قابل برگشت نیست.
    بعد مثل ما می خوری به سد کنکور مجبور می شی یه سال بمونی.
    من این رو عینا احساس کردم!

من یه دوست داشتم تابستونی که رفته بودیم پیش دانشگاهی ،کتاب های پیش رو همه رو تموم کرده بود،واقعا درس خون بود...با این همه درس خوندن رتبه اش شد 253 () حالا این دوستمون با 2ماه خوندن رتبه 2رقمی بیاره باید هم گینس هم تو عجایب هفت گانه یه دونه اضافه کرد ( البته آرزوی منه که همچین اتفاقی بیوفته!ولی من خودم دارم چوب یه سال تنبلی و این گونه حرف ها رو می خورم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه B a r a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یه سوال داشتم من چون تو ریاضی ضعیفم و میخوام بیشتر وقتمه بزار روی فیزیک و شیمی چون مطمئنم اون جا بیشتر نتیجه میگیرم حالا برای اینکه ریاضی رو یه درصدی بتونم بزنم بهتره چه فصل هایی رو بخونم

دوستان خواهشا کمک کنید
    کارتون که اشتباه هست .

ولی اگه رشته تون ریاضی هست پیشنهاد میکنم دیفرانسیل و هندسه تحلیلی بیشتر بخونین .

12. 2 کاربر از B a r a n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

بقول سهراب سپهری "زندگی آب تنی کردن در حوضچیه اکنون است"

دوستان خواهشا کمک کنید
    رفيق الان كه تازه مهر ماهه...كلي وقت داري! برنامه ريزي كن و رياضيتو قوي كن...چون اگه رشتت هم رياضي باشه تاثير رياضي با هيچ درس ديگه اي قابل مقايسه نيست...من خودم اين اشتباهو كردم و رياضيو جدي نگرفتم...اگه رياضيمو فقط 35 درصد ميزدم رتبه ام راحت نصف ميشد
    شما از الان از پايه رياضيو كار كن و كلاس برو...مطمئنا ميتوني رياضيتو قوي كني

14. 2 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •