برادرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقرمزاشو جواب ندادی؟
برادرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقرمزاشو جواب ندادی؟
بايد عرض كنم كه دانشگاه آزاد رو ميريد از پست كارت مخصوص ميگيريد و كد ثبت نامش رو وارد سايت Azmoon.com ميكنيد و ثبت نام ميكنيد
سنجش رو تجربه نكردم تا حالا دوستان اميدوارم سايت مخصوصش رو اينجا بزارن تا از اونجا اطلاعات لازم رو بردارين
دوستان alternative مي دونيد چيه? يكي ميخواد تمام انرژي خودشو بذاره برا بعد از عيد و يكي هم اوايل كار ميتركونه كه مي گيم اينا آلترناتيو خوبي ندارند.
اين آلترناتيو منه در هر ماه به ترتيب از مهر تا خرداد :
70
40
40
45
55
60
90
100
50
اين آخرم ديگه برام انرژي نمونده هر چي بخونم بر عكس يادم ميره بهتره مرور كنم![]()
اصل اساسی تداومه...باید در خوندن تداوم داشت. و به قول دوستان اون مدتی که درس میخونی با علاقه و برنامه بخونی.
من خودم برای اندک درس هایی که این کارو کردم نتیجه گرفتم. مثلا درس زبان که با جرات فقط با یک هفته خوندن درصدهای 78 و 86 رو به دست آوردم. و یا مثلا 70 درصد دینی... از اون طرف روی اختصاصی ها اصلا کار نکردم. کارم به منفی زدن کشید در دوره پیش !
به هر حال...مداوم و با انرژی و برنامه بخونید...هر وقت احساس کردید حال نمیده دیگه بذارید کنار...
جوری رفتار کنید که مغزتون تشنه و حریص درس خوندن بشه.... باور کنید میشه راحت مغز رو گول زد
اینجوری بهترین بازدهی رو دارید... به امتحانش میارزه..
هر کاری میکنید ریتم مناسب ویکسانی داشته داشتع باشین یه روز 15 ساعت نخونین یه روز 0.5 ساعت.
تا اسفند با میانگین روزی 5-6 ساعت با اینکه مدرسه میری عالیه.البته بستگی به هر فرد داره.ولی بعد از عید فوق العاده مهمه.
اصل کار کنکور بعد از عیده.تویه نوروز جمع کردن پایه . مرور پیش1.بهد هم کمکم عمومی ها واختصاصی پایه رو باید جمع و جور کرد که تو خرداد گیر نیفتی.
بقول سهراب سپهری "زندگی آب تنی کردن در حوضچیه اکنون است"
یه سوال داشتم من چون تو ریاضی ضعیفم و میخوام بیشتر وقتمه بزار روی فیزیک و شیمی چون مطمئنم اون جا بیشتر نتیجه میگیرم حالا برای اینکه ریاضی رو یه درصدی بتونم بزنم بهتره چه فصل هایی رو بخونم
دوستان خواهشا کمک کنید![]()
آقا علیرضا نمیخواهم نصیحتت کنم ولی مغرور نباش.(مثل سال قبل من)من خیلی عالی خوندم و مطمئن بودم رتبه ام زیز2000 می آد .شد 7800.کنکوره شوخی نداره فقط تو نیستی یه کشور داره رقابت میکنند.بشین بخون که چشم روهم بزاری سال میگزره و میبینی شده خرداد و هیچی نخوندی.
زمان قابل برگشت نیست.
بعد مثل ما می خوری به سد کنکور مجبور می شی یه سال بمونی.
من این رو عینا احساس کردم!![]()
من یه دوست داشتم تابستونی که رفته بودیم پیش دانشگاهی ،کتاب های پیش رو همه رو تموم کرده بود،واقعا درس خون بود...با این همه درس خوندن رتبه اش شد 253 ()
حالا این دوستمون با 2ماه خوندن رتبه 2رقمی بیاره باید هم گینس هم تو عجایب هفت گانه یه دونه اضافه کرد
( البته آرزوی منه که همچین اتفاقی بیوفته!ولی من خودم دارم چوب یه سال تنبلی و این گونه حرف ها رو می خورم
)
کارتون که اشتباه هست .یه سوال داشتم من چون تو ریاضی ضعیفم و میخوام بیشتر وقتمه بزار روی فیزیک و شیمی چون مطمئنم اون جا بیشتر نتیجه میگیرم حالا برای اینکه ریاضی رو یه درصدی بتونم بزنم بهتره چه فصل هایی رو بخونم
دوستان خواهشا کمک کنید
ولی اگه رشته تون ریاضی هست پیشنهاد میکنم دیفرانسیل و هندسه تحلیلی بیشتر بخونین .
رفيق الان كه تازه مهر ماهه...كلي وقت داري! برنامه ريزي كن و رياضيتو قوي كن...چون اگه رشتت هم رياضي باشه تاثير رياضي با هيچ درس ديگه اي قابل مقايسه نيست...من خودم اين اشتباهو كردم و رياضيو جدي نگرفتم...اگه رياضيمو فقط 35 درصد ميزدم رتبه ام راحت نصف ميشد
شما از الان از پايه رياضيو كار كن و كلاس برو...مطمئنا ميتوني رياضيتو قوي كني![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)