-بايد قسمت control panel برين و با توجه به گرافيكتون قسمت هاي صدايي رو چك كنيد مثل : Realtek HD Sound Effect Manager
-در مورد allshare هم بايد وسايلي داشته باشين كه قابليت رو داشته باشه مثل بلوري پليرهاي سامي گوشي هاي سامي و...
-بايد قسمت control panel برين و با توجه به گرافيكتون قسمت هاي صدايي رو چك كنيد مثل : Realtek HD Sound Effect Manager
-در مورد allshare هم بايد وسايلي داشته باشين كه قابليت رو داشته باشه مثل بلوري پليرهاي سامي گوشي هاي سامي و...
با سلام
آِا مدل c7000 46inch داراي ----t است يا نه اگر است بيد نرم افزار براي فعال كردن آن ريخته شود يا نه
گوشیم htc desire هست، نمیشه؟
می تونی از کابل هم استفاده کنی مستقیم یا اگر مودم adsl داری با کابل تلویزیون رو به مودم وصل کن و از طریق وایرلس لپ تاپ یا گوشی تصاویر رو از تلویزیون ببین
-متاسفانه اين مدل گويا قابليت دريافت شبكه هاي ديجيتال رو نداره
اگر لطف کنید این روش رو توضیح بیشتر بدین.
من مودم وایرلس دارم.
شما تاپیک بالا رو بخون اگر سوالی داشتی همونجا بپرس من فقط با گوشی امتحان کردم و جواب داد برای کامپیوتر باید برنامه بریزی که در تاپیک بالا درباره اش بحث شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-با اجازه ابی عزیز
دوست من شما میتونین با یه مودم وایرلس/روتر/اکسس پوینت هم اینکارو انجام بدین .من با استفاده از یه مودم /روتر مارک PivAvid که اکسس پوینت هم نیست هم از اینترنت تی وی و هم همین مورد شما رو روبراه کردم. تاپیکهای خوبی برای این کار هست ازجمله این یکی:
امیدوارم کمکی بهتون بکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
حامد جان من با استفاده از لپ تاپ تونستم . ولی خودمو کشتم با گوشی نشد که نشد .گوشی من یکیش HTC-Diamond2 که WI-FI داره و یکی دیگه ش هم Samsung i8910 HD . این سامسونگه DLNA هم داره ولی یا من نتونستم راهش بندازم ( که پدرمو درآورد و نشد) یا عیبی موردی چیزی هست که جواب نداد اگه تجربه ای در اینمورد داری ممنون میشم منم راهنمایی کنی
ارادت![]()
Last edited by mana341; 16-03-2011 at 11:55.
باسلام
تلويزيون C7000 و پلير BD-C6900 كدوم زيرنويساي فارسي رو پخش مي كنند؟با كدوم پسوند؟
بهترن نرم افزار تبديل زيرنويس چيه؟
با تشكر![]()
c7000 موردي نداره در زير نويس فارسي بدون مشكل اجرا ميكنه ( SRT )
-نرم افزارهاي مختلفي وجود داره كافيه گوگله كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)