تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 284 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان داشتم دیروز قسمت 6 سریال Vampire Diaries رو میدیم جالبه که گوشی آیفون 4 اش مشکل آنتن داره !!!
    البته من که جیل برک کردم کمتر 2 تا میرسه !!! نمی دونم واسه جیلبرکه یا !!! عادت کرده به سیم کارت (چون روزهای اول زودی به 2 تا میرسید)

فکر کنم بخاطر منطقه اش باشه.چون گوشی رو حتی با دست چپ هم نگرفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    به نظر میرسه گوشیتون جیلبریک کرده باشید و سورس calllerid fix رو هم نصب کرده باشید.
    شما یه کار دیگه میتونید بکنید
    شماره ها رو به صورت فرمت کامل ( کد موبایل و کد کشور و ... وارد کنید )

موفق باشید.
    دوست عزیز تمام این روش ها رو امتحان کردم ولی نمیشه. کسی این گوشی رو نداره به امتحان کنه؟
    ممنون
    jailbreaked
    3.1.3
    3GS

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر کنم بخاطر منطقه اش باشه.چون گوشی رو حتی با دست چپ هم نگرفته.
    منطقه!! نه بابا مگه ایرانه آمریکا!!!
    ولی در کل داره خز میشه ها این آیفون قسمت های قبل دستشون آیفون نبود این سری دست استفن و کاترین (توی سریال) بود هی ام نشون میدادن عقده های آیفون ندیده (شیطونه میگه برم بدم پدر پدسوختشونه در بیارن )
    Last edited by morteza_jacobi; 27-10-2010 at 11:41.

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

دوست عزیز تمام این روش ها رو امتحان کردم ولی نمیشه. کسی این گوشی رو نداره به امتحان کنه؟
    ممنون
    jailbreaked
    3.1.3
    3GS
    منم این مشکل و با ایرانسل وقتی کسی اس ام اس فارسی میده دارم نمیدوم مشکل از گوشی یا اپراتور

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منطقه!! نه بابا مگه ایرانه آمریکا!!!
    ولی در کل داره خز میشه ها این آیفون قسمت های قبل دستشون آیفون نبود این سری دست استفن و کاترین (توی سریال) بود هی ام نشون میدادن عقده های آیفون ندیده (شیطونه میگه برم بدم پدر پدسوختشونه در بیارن )
    چه ربطی به آمریکاش داره؟مگه اون قسمت رو ندیدین که تو بارون دختره ماشینش گیر کرده بود و گوشی رو اینور و اونور میکرد تا آنتن بده؟دلیل نمشیه چون آمریکاست همه جاش فول آنتن بده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چه ربطی به آمریکاش داره؟مگه اون قسمت رو ندیدین که تو بارون دختره ماشینش گیر کرده بود و گوشی رو اینور و اونور میکرد تا آنتن بده؟دلیل نمشیه چون آمریکاست همه جاش فول آنتن بده.
    آره خوب ولی یا میده آنتن یا نمیده اصلاً مثل ایران بندری نمیزنه ولی کلاً آیفون به دست حساسه !!! این دیگه ثابت شده به من

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

آقا خبر جدید اینکه عرضه ی نسخه ی سفیدرنگ آیفون رو بازهم عقب انداختند:
    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، بنابر اخبار جدید کمپانی Apple باز هم عرضه نسخه سفید رنگ گوشی iphone 4 را تا بهار سال آینده میلادی به تاخیر انداخت و بدلیل آن از خریداران عذرخواهی کرد و جالب اینجاست که باز هم درباره علت اصلی این تاخیر توضیحی داده نشد. از زمان عرضه نسخه مشکی iphone 4 در ماه ژوئن سال جاری میلادی ، تاکنون بارها عرضه نسخه سفید رنگ این گوشی به تاخیر افتاده است.
    تنها دلیلی که Apple برای این تاخیر عنوان کرده ، دشواری تولید نسخه سفید رنگ می باشد اما شایعات حاکی از این است که رنگ سفید این گوشی ، ایراد در تولید بدنه و حتی مشکل در تامین لوازم مورد نیاز موجب این تاخیر شده است. خبر این تاخیر در وب سایت کمپانی Apple اعلام شد. برخی از کارشناسان عقیده دارند با وجود چنین تاخیری در عرضه نسخه سفید رنگ iphone 4 ، تولید و عرضه نسخه iphone 5 می تواند راه چاره ای برای این تاخیر از سوی Apple باشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منم این مشکل و با ایرانسل وقتی کسی اس ام اس فارسی میده دارم نمیدوم مشکل از گوشی یا اپراتور
    شما iphone 4 دارین؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

آقا خبر جدید اینکه عرضه ی نسخه ی سفیدرنگ آیفون رو بازهم عقب انداختند:
    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، بنابر اخبار جدید کمپانی Apple باز هم عرضه نسخه سفید رنگ گوشی iphone 4 را تا بهار سال آینده میلادی به تاخیر انداخت و بدلیل آن از خریداران عذرخواهی کرد و جالب اینجاست که باز هم درباره علت اصلی این تاخیر توضیحی داده نشد. از زمان عرضه نسخه مشکی iphone 4 در ماه ژوئن سال جاری میلادی ، تاکنون بارها عرضه نسخه سفید رنگ این گوشی به تاخیر افتاده است.
    تنها دلیلی که Apple برای این تاخیر عنوان کرده ، دشواری تولید نسخه سفید رنگ می باشد اما شایعات حاکی از این است که رنگ سفید این گوشی ، ایراد در تولید بدنه و حتی مشکل در تامین لوازم مورد نیاز موجب این تاخیر شده است. خبر این تاخیر در وب سایت کمپانی Apple اعلام شد. برخی از کارشناسان عقیده دارند با وجود چنین تاخیری در عرضه نسخه سفید رنگ iphone 4 ، تولید و عرضه نسخه iphone 5 می تواند راه چاره ای برای این تاخیر از سوی Apple باشد.

محبت کنید در بخش اخبار آیفون هم ذکر کنید
    سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها راستی کسی قیمت آیفون 4 32 گیگ را در امارات(دوبی)نمیدونه؟آیپاد تاچ 32 گیگ 4 چی؟(تقریبی هم بگید ممنون میشم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •