سلام!
من فكر كنم چون حد،حد چپه ، جواب همون گزينه يك ميشه!
سلام!
من فكر كنم چون حد،حد چپه ، جواب همون گزينه يك ميشه!
نه عزیزم اینجا اصلا بحث چپ و راست نیست چون ما اصلا نموداری نداریم که بخوایم از چپ یا از راست به نقطه ای نزدیک بشیم. من سئوالم از شا اینه که حدودا اون عدد کزایی چنده؟ جواب شما معلومه یکه. یا بهتر توضیح بدم این عدد دائما داره به یک نزدیک میشه حتی همین الان اگرر بجای سه نقطه مینوستم nتا عدد اون وقت گزینه ی صحیح گزینه یک بود ولی این عدد حتی از اپسیلون هم به یک نزدیک تره واسه همین باید حد گریم .
متوجه شدی دوست عزیز یا بیشتر توضیح بدم.
Last edited by sanih; 18-01-2008 at 03:47. دليل: اشکال تایپی
آيا 1101عدد صحيح متفاوت وجود دارد که جمع مربعاتشان مکعب و جمع مکعباتشان مربع؟
همه ريشه هاي حقيقي معادله درجه 4 زير را دقيقا تا 4 رقم اعشار بيابيد:
(x^4)-(2n+1)(x^2)-x-(n^2)+n-1=0
n=10^10
فرض کنيد abcd يک چار ضلعي محاط باشد.نشان دهيد
|ab-cd|+|bc-ad|>=2|bd-ac|
سئوال هاي جالبي براي بحث گذاشتم و سعي کردم طوري باشه که هر کسي با توجه به تخصص خودش بتونه حد اقل مسئله رو يکم تکون بده.
اگه کسي حل نکرد خودم جواب هارو ميذارم
يا حق.
با توضیح می نویسم چون شکل نمی تونم بکشماگر شش نقطه بو طور تصادفي روي محيط يک دايره انتخاب کنيم.احتمال اينکه مثلثي که به وسيله سه نقطه اول ساخته مي شود با مثلثي که توسط سه نقطه دوم ساخته ميشود نطقه بخورد نداشته باشند چقدر است؟
سئوال جالبيه يکم تمرکز ميخواد.
1983
شما ه نقطه تصادفی انتخاب کرده و مثلثی رسم می کنید. حالا نقطه چهارم بین هر کدام از این سه نقطه می تواند باشد. تنها حالتی که مثلث دوم ، مثلث اول را قطع نمی کند این است که سه نقطه دوم ، در بین دو نقطه متوالی از مثلث اول باشند که میشه 1/3 * 1/3 یعنی 1/9 (یک سوم در یک سوم = یک نهم)
خودتون بخونید اگه متوجه شدید خوبهآيا 1101عدد صحيح متفاوت وجود دارد که جمع مربعاتشان مکعب و جمع مکعباتشان مربع؟
زاهدی جان مرسی.
جوابت کاملا غلطه جواب صحیح 0.3 میشه
سئوال بعدی هم کاملا درسته با دقت بخون.
سلام!
براي وجود حد يك تابع در يك نقطه (تا جايي كه معلوماتم اجازه ميده) حد چپ و راست تابع در اون نقطه بايد با هم برابر باشند. تابع [x] ، در نقاط صحيح حد ندارند. براي محاسبه حدود چپ و راست لزومي به وجود نمودار هم نيست و ضمنا فرقي نمي كنه تا چه اندازه مثلا از سمت چپ به يك عدد نزديك ميشويم، مساله اينه كه مقدار حد هميشه از اون عدد كمتره.
محمد جان مرسی مه پیگیری میکنی.
ببین عزیزم حد گرفتن یه مفهوم کلی که میشه اونو به توایع هم نسبت بدیم یعنی ما هر وقت از حد یا حدود صحبت می کنیم نباید حتما یه تابع داشته باشیم که توش xباشه. مثلا شما میخواید از کسی برای خرید چیزی پول بگرید اون طرف به شما میگه چقدر پول می خوای شما هم میگی حدودا 200000تومن حالا شما حد چپ گرفتی یا راست؟ هیچ کدوم شما حدودا گفتی 2000000 تومن منظور از حد در اینجا اینه واسه همین این سئوال تو کنکور آزمایشی مطرح شده.
باز هم بابت پی گیریت ممنونم .
یاحق
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)