ممکن هم هست که هنوز فعالش نکردید
(برای فعال کردن کلید ستاره * رو از صفحه کلید فشار بدید ، برای خوندن راهنمای کلید های حرکتی ، کلیدهای F1 , F2 را بزنید)
ممکن هم هست که هنوز فعالش نکردید
(برای فعال کردن کلید ستاره * رو از صفحه کلید فشار بدید ، برای خوندن راهنمای کلید های حرکتی ، کلیدهای F1 , F2 را بزنید)
سلام
تمام تنظیمات گرافیکی بازی تو Setting بازی موجود هست اگر اونجا بود که فعال کنید اگر هم نه پس این گزینه وجود نداره. این بازی تنظیمات زیادی برای گرافیک نداره.
سلام من پچی که اومده بود رو ریختم ولی وقتی میخوام بازیو اجرا کنم یه صفحه میاد که سریال میخواد سریالشو از کجا بگیرم؟
ممنون
سلام
شما باید از کرک استفاده کنید. تو صفحه قبل و دو صفحه قبل کرک موجود هست میتونید دانلود کنید.
بالاخره بعد از مدتها یه بازی در حد msw اومد
واقعا عالیه
فقط یه داستان کم داره
سلام
آره. بازی اصلاً داستان نداره و این یکی از بزرگترین صعف های بازی است.
بالاخره منم تمام مراحل ریس یا همون فراری بودن ومسابقات دوئل و... رو رد دادم .فقط چند قسمت از پلیس برام مونده .
یه نقطه قوت دیگه که این بازی داره ساعت مسابقات هست. مثلا وقتی مسابقه ای ساعت 6 بعداظهر برگزار میشه ،واقعا انگار 6 بعد از ظهر هست.
من که کلی ازبازی خوشم اومد.
سلام
دقیقاً. تو Open World هم اگر بازی کنید بعد شب باشه یکم که بازی کنید صبح میشه و هوا روشن میشه. این قسمت خیلی باحاله.
1 - MW داستان داشت این نداره
2 - MW اوپن ورلد درست حسابی داشت این نداره
3 - MW قابلیت اسپرت کردن ماشین به صورت حرفه ای داشت این یکی
4 - از همه مهم تر MW دختر داشت این کوفتم نداره
5 - MW توش BMW M3 E46 که پلیس سیاه روش خط انداخت داشت ولی این فقط پورشه توش پیدا میشه هر مرحله میری 500 مدل پورشه بت میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)