تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 215 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سیستم منم آلوده شده
    مدام این ارور رو میده

میگه برو فلان برنامه رو دانلود کن تا ارور رفع بشه! برنامه اه هم پولیه!!
    SUPERAntiSpy هم نصب کردم پیداش نکرد
    چه کنم؟!
    خدا لعنت کنه کسی رو که میشینه اینا رو مینویسه !!
    دوست عزیز

این یک پیغام از طریق سرویس Messenger ویندوز است و نشان می دهد که اولا شما از یک فایروال درست و حسابی

استفاده نمی کنید و یا فایروالتان را درست تنظیم نکرده اید و در ثانی سرویس Messenger شما فعال است .برای حل این

مشکل اول سرویس Messenger را از کار بیاندازید و بعد هم یک فایروال درست و حسابی نصب کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه parsbin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مسنجر رو همون اول از کار انداختم حتی حذفش کردم
    کاسپراسکای و نود32 رو هم امتحان کردم
    تفاوتی نکرد

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام vtn عزیز.من درست منظوره شما رو متوجه نمیشم یعنی نمیدونم باید چطور این کارایی که شما گفتین رو انجام بدممن اخه هر سری که ویندوزو عوض میکنم.بر فرض مثال وقتی ویندوزم تو درایو c هستش همون درایو c رو به کل فرمت میکنم هر سری و پارتیشن اون رو پاک میکنم البته منظورم همون ntfs و fat اینا رو میگم del میکنمو دوباره یه بار دیگه میریزم.ولی خوب بازم این ویروس هستش بعد عوض کردن ویندوز.نمیدونم منظوره شما ایا کاری به غیره این هستش یا نه ولی اگر غیره این هستش میدونم که سخته توضیحش ولی واقعا ممنونت میشم توضیح بدی دقیق چطوری باید کار دیگه ای انجام بدم.ممنون.راستی من فکر کنم هنوز سیستمم فکر کنم وقت نکرده کامل یه سرچ کامل کنه اخه بدبختی اکسپلورر رو پاک میکنه دیگه سیستم بالا نمییاد.نمیدونم فکر میکنین من اگر یه بار به کل سرچ کنم و همه رو پاک کنم البته فکرنمی کنم پاک کنه بعدش که مجبور میشم ویندوزو عوض کنم درست میشه یا هنوزم این مشکل هست؟البته فکر کنم این کارم کردم که جوابی نداده.در هر صورت ممنون میشم یه توضیح کامل تر راجب نحوه ی کار بهم بدی.شرمنده دیگه اگر زیاد یاد ندارم در این مورد
    سلام دوست من

منظور من این است که پس از خارج کردن فایلهای ضروری ( البته فایلهای غیر اجرایی ) از پارتیشن ویندوز از طرق یک سی دی

نصب Bootable پارتیشن ویندوز را Delete کنی بعد همانجا یک پارتیشن جدید ساخته و آن را فرمت کنی

( از گزینه Quick Format همانطور که hamilton عزیز گفت استفاده نکن ) و ویندوز را نصب کن حالا پس از

نصب ویندوز قبل از هر کاری ( دقت کن قبل از هر کاری یعنی نصب هر گونه نرم افزار و یا کپی فایل از یک پارتیشن دیگر

یا سی دی ) کاسپرسکی را نصب و آپدیت کن ( بهتر است از یک نسخه موجود بر روی سی دی استفاده کنی یا آن را

مجددا داونلود کنی چون ممکن است نسخه موجود روی هارد قبلا آلوده شده باشد چون ان هم یک فایل اجرایی است )

حالا کل هارد را با حداکثر تنظیمات اسکن کن .اصولا دیگر نباید در پارتیشن ویندوز آلودگی وجود داشته باشد ولی

ممکن است فایلهای موجود روی پارتیشنهای دیگر الوده باشند که باید همه فایلهای آلوده را پاک کنی تا مشکل به طور

کامل برطرف شود .

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تفاوتی نکرد
    منظور من سرویس Messenger است نه Windows Messenger . چون اگر سرویس Messenger را از کار انداخته باشی

چنین پیغامی دریافت نمی کنی .

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

تفاوتی نکرد
    شما براي از كار انداختن سرويس Messenger به مسير زير برويد:
    ابتدا به Control Panel
    سپس به Administrative Tools
    سپس روي قسمت Services دابل كليك كنيد
    از ميان ليستي كه در سمت راست مشاهده ميكنيد روي Messenger دابل كنيد.در صفحه اي كه باز ميشه مطابق شكل زير گزينه Disable را انتخاب و Apply كنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

hamilton و vtn عزیز من یعنی اگر از طریق سرچ ویندوز تمام فایل های exe . scr رو سرچ کنم بعد پاک کنم مشکل حل میشه بعد از یه بار نصب مجدد ویندوز؟راستی اشکال نداره چندتا از این فایل ها رو به سورت فشرده در یارم مثله zip.اون موقع که مشکل نداره اگر این کارو بکنم بعد بزارم تو یه فایل دیگه ی کنم.لطفا بگین تا من این کارا رو انجام بدم

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

hamilton و vtn عزیز من یعنی اگر از طریق سرچ ویندوز تمام فایل های exe . scr رو سرچ کنم بعد پاک کنم مشکل حل میشه بعد از یه بار نصب مجدد ویندوز؟راستی اشکال نداره چندتا از این فایل ها رو به سورت فشرده در یارم مثله zip.اون موقع که مشکل نداره اگر این کارو بکنم بعد بزارم تو یه فایل دیگه ی کنم.لطفا بگین تا من این کارا رو انجام بدم
    شما بايد ويندوز را مجدد نصب كنيد.كارهايي كه گفته شد را بدقت انجام بديد.هيچ كدام از فايلهاي EXE و ScreenSaver كه در حال حاضر در سيستم خودتون داريد را نبايد اجرا كنيد.فشرده كردن اين فايلها چه تاثيري در اصل قضيه داره؟فايل آلوده را چه فشردش كنيد چه پارت پارتش كنيد فايل آلودست.فايل آلوده را بايد حذف كرد مگر اينكه دوست داشته باشيد به همين صورت سيستم شما آلوده باقي بمونه.

از vtn54 عزيز هم ميخوام در صورت صلاحديد اين پستهاي صفحات آخر را كه مربوط به مشكل اين دوستمون بودند را به تاپيك مربوط به "مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها" منتقل كنند تا ادامه مباحث در آن تاپيك پيگيري بشه و اخلالي در مباحث مربوط به آنتي ويروس كاسپر پيش نياد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض كمك

سيستم من يه ويروس گرفته كه نميذاره آنتي ويروس نصب كنم
    كمكم كنيد

آخر فروم باز ehsankalak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز وقتی سیستمتو روشن کردی کلید F8 رو بزن تا یه منوی بوت ویندوز بیاد بعد گزینه safe mode رو انتخاب کن ببین میتونی آنتی ویروس نصب کنی یا نه اگه نشد برو به آدرس زیر یه ابزار برای پاک کردن ویروسه که احتیاجی به نصب نداره دانلودش کن ببین جواب میگیری یا نه ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه نشد سیستمتو restore کن احتمالا هم که مسیر system restore رو بلدی ؟
    start - all programs - accessories - system tools - system restore
    که بهت پیشنهاد می کنم اول از همه این کارو انجام بدی اگه نشد مراحل بالا رو انجام بده انشاءا... که مشکلت حل میشه
    یاحق
    Last edited by ehsankalak; 23-09-2007 at 23:17.

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام قبلا موقع نصب کردن Mp3 player ام این پیغامو می دیدم .. ولی مشکلی وجود نداشت ;
    یعنی هم شارژ می شد و هم می شد توش آهنگ ریخت (البته الانم میشه)
    ______
    تازگی این اتفاق واسه گوشیم افتاده ! یعنی این ارور واسه گوشیم هم اومده
    حالا مشکل اینجاست که دیگه درایورایه گوشیو نمی خونه و به سیستم نصب نمی شه (فقط شارژ میشه)

مشکل از چیه ؟
    ویروسی شده سیستمم ؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •