حالا ازم cd key مي خواد اين رو چي كار كنم ؟
حالا ازم cd key مي خواد اين رو چي كار كنم ؟
بله قطعا ایراد از dvd هست بدون این پوشه بازی اجرا نمیشه این پیغام هم هر کی لانچرو اجرا کنه میگیره
به هر حال ما کل پوشه رو آپلود کردیم اینو دانلود کن و بریز توی c:programfiles و exe های ac2 و ac2game رو بریز محل نصب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از wordship دوست خوبم برای آپلود
حالا باید اینطوری باشه
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
و این پوشهUbisoft Game Launcher رو که باز میکنی باید اینطوری باشه
بعد سرور 3 رو اجرا کن و بعدش ac2game رو از محل نصب اجرا کن
شما سرور
رو بگیر
Last edited by eslamy_iut; 09-04-2010 at 23:18.
دوستان من یه سوال دارم...این کرک رو کدوم کشور درست کرده؟ یعنی کجائیه کرکه؟
اقا اين چرا بعد يوزر و پاسورد ازم سيدي كي مي خواد اخه ؟ نكنه بايد اينترنت رو قطع كنم ؟ اقا 3 ساعت تو كف هستم لطفا كمك كنيد
من یه سوال دارم
الان تو نقشه بازی علامت تعجب هست. آیا این طبیعیه ؟ (سکانس 1 مموری 1).
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
کرک مال روسیه هستش.
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
دوست عزیز
پست اول همین تایپیک رو یه نگاه بنداز. اون جا همه چیز توضیح داده شده و همه فایل های لازم قرار داده شده.
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
دوست عزیز من هم وقتی سرور رو اجرا می کنم دقیقا همین پیام رو میده بعدش روی آیکن بازی کلیک می کنم و یوزر و پس رو می دم و وارد بازی میشم مشکلی هم نداره.
AC2 Server Emu 0.44 One-Click Install
+ 1900 VALUE
دوستان تو توضيحات چيزي در مورد اينكه سي دي كي مي خواد و چي بايد وارد كنيم نيومده حالا من بايد چيكار كنم من بازي رو تو يه مسير ديگه غير از مسيري كه خودش گفته بود نصب كردم نكنه از اون باشه . من اون سرور رو هم اجرا ميكنم ولي نميشه ديگه نمي ره تو بازي سي دي كي مي خواد نكنه بايد اينترنت رو قطع كنم ؟
بعد از اینکه یوزر پسوردت تایید شد دیسکانکت شو و بعد از اجرای Serve بازی رو اجرا کن !!!
سلام به همه:
یه سوال اساسی،این بازی با Xp 64 bit مشکلی داره؟من نصب می کنم راحت نصب میشه ولی وقتی وارد مراحل کرک کردن میشم فایل server رو اجرا می کنم پیغام زیررو میده.
ضمنا بعدازنصب خودش 2 بار ubisoft luncher (دوجور مختلفش رو) و c++ اینا نصب می کنه ایناروبرا همه داره؟؟
یه چیزدیگه اینکه فایل host من این محتویات که باید کپی کنیم داخلش روداره خودش این یعنی چی؟
ممنون ازراهنماییتون![]()
سلامerror:unable to find the ubisoft game luncher
دوستاني که اين مشکل رو دارند فايل زير رو دانلود و نصب کنند اگر مشکل حل شد پست اول رو ويرايش ميکنم ...
من مرحله آخر هستم و مشکلي نداشتم با همين روش ... روي دو تا سيستم خونه هم تست کردم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فايل هاست کلا جايگزين ميشه که کار درستي نيست !!!راستی بازی اومده تو مغازه ها بدون مشکل کرک فقط نصب میکنین و بازی میکنین همین!(خودشون سرور مجازی رو جوری تنظیم کردن که با کلیک روی icon بازی به طور خودکار همه چی انجام میشه)
مثلا براي من حتي براي کرک برنامه Alcohol که براي رايته نيز جهت کرکش و جلوگيري از وصل شدنش به سرور خودش (که اگه بشه برنامه خراب ميشه) نيز موجوده و خيلي مثال ها مثل اين ...
شايد کاري کردند که فايل اديت بشه که فکر نميکنم چون چند تاشون رو بررسي کردم ...
به هر حال اگه بگيد براي کدوم شرکته خوب ميشه ...
اخه يکيشون عين همين بود که تا مرحله سه ميرفت و مشکل داشت ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)