----------------------
![]()
----------------------
![]()
آقا حداقل یک پیشنهاد بهتر می دادین مثلا یوزر و پس شبانه رو می دادین حداقل از شبانه بتونه استفاده کنه اون که دیگه برای همه یکسانه.
والا 600 بار گفتیم
600 بار دیگه هم بگیم واسه بعضیا کمه
عزیزم مثل منو و خیلیهای دیگه تماس بگیر با صبانت بگو محدودیت مک ادرس را واست بردارن.لازم بود حضوری برو ولی همون تلفنی حله.فقط یادت باشه پسوردتو بگی عوض کنن
دیگه ترفند زدن و ور رفتن به سیستم چه کاریه
بیکارین شماها؟؟؟
سلام دوستان لطف میکنین بگین برا شبانه چیکار باید کرد؟من از ساعت 5 تا 6/45 دقیقه هر کاری کردم نتونستم وصل شم !
pass: nguest و user : guest قرار میدادم ولی error 691 میداد
لطفا خیلی آماتور و ساده توضیح بدین
نباید ip یا dns رو عوض کرد؟
دوستمون Morteza561 یکم موضوع رو پیچیده کرده راه حل:
اگه داخل شرکت با کانکشن وصل میشی فکر کنم با مک همون سیستم رو ورداری و اگه اتوماتیک همه سیستم ها به اینترنت وصل هستن اگه سرور نداشته باشین احتمالا کانکشن رو مودم ست شده باید مک مودم رو ورداری .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من قبلا با xbox به لایو وصل میشدم با صبانت و آنلاین بازی میکردم . اما الان نمیتونم .
به نظرتون ممکنه واسه این طرح Mac آدرس ها باشه ؟؟
سلام
pass : ngsnet![]()
Last edited by mehdi.kr; 26-07-2010 at 12:27.
pass رو اشتباه ميدي
pass:ngsnet
سلام .نیاز به تنظیمات خاصی نیست فقط این یوزر و پسورد رو وارد کنید :
USER : guestموفق باشید .
pas : ngsnet
پ . ن : من وقتی میخواستم جواب بدم چند پست اخیر نبود !!!
در مورد بحث کردن که کاملا موافقم ولی در مورد این که میگی با سرعت 1 گیگابیت دانلود کرده این حرف کاملا چرته هر موقع که اون کاربر (stream) حتی به مدت 5 دقیقه با سرعت 1 گیگابیت یا 800 مگابیت دانلود کرد اونوقت این حرف درسته وگرنه مواقعی هم هست که سرعت من تا 700 هم میره اونوقت منم بیام بگم آقا سرعت من5.6 مگابیته؟ نه چون اون سرعتی که دانلود منیجر ها و سایت ها به ما نشون میدن واقعی نیست و در واقع باید از اون مقداری که نشون میده کم کرد و نکته آخر هم سایت اسپید تست چرت و پرت زیاد مینویسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)