تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 118 از 291 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

شب تا صبح معمولا حدود 5 درصد کم می کنه. وای فایی چیزی روشن نیست احیانا؟ برنامه ی اضافی باز نیست؟
    اگه جعبه پلمب بوده دیگه بعیده باطری عوض شده باشه.
    آپدیت کردید؟
    سلام

نه هیچی باز نبوده .

اپدیت جدید کدوم یکی هست و از کجا باید بگیرم . ایا تفاوتی داره بهتر میشه ?

داره خودمونی میشه vtv004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زاهدان سیتی شهر عشق

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم گوشیمو آپدیت کنم الان jpje5 هست و مصرف برق زیاده یه لینک کامل آموزش تصویری کسی داره؟

میشه باخود گوشی آپدیت کرد مثل نو کیاهای جدید؟

داره خودمونی میشه echijon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    دوستان من از دیروز گوشیم نه از wifiمی تونه چیزی از samsung appsبگیر و نه می تونه بلوتوس بگیره می خوام رسیتش کنم کسی می دونه کدش چی هست چون داخل settingچیزی به اسم رسیت کلی نداره... اینم بگم با wifiراحت کار می کنم ولی یکم کند شده و همچنین مثل اول از یوتیوب فیلم نشون نمیده...
    کد هارد ریست این گوشی :
    #3855*2767*
    قبل از این کار از کنتاکت ها و sms ها تون بک آپ تهیه کنین چون پاک می شند
    ممنون

4. این کاربر از echijon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

[QUOTE=alic-29;5278805]با سلام
    دوستان من از دیروز گوشیم نه از wifiمی تونه چیزی از samsung appsبگیر و نه می تونه بلوتوس بگیره می خوام رسیتش کنم کسی می دونه کدش چی هست چون داخل settingچیزی به اسم رسیت کلی نداره... اینم بگم با wifiراحت کار می کنم ولی یکم کند شده و همچنین مثل اول از یوتیوب فیلم نشون نمیده...
    [/
    QUOTE]
    samsung apps رو آپدیت کردید؟ دیروز یا پریروز که بازش کردم گفت باید آپدیت شه و خودش آپدیت کرد.
    کدش هم تو نت بگردید هست.
    سلام

نه هیچی باز نبوده .

اپدیت جدید کدوم یکی هست و از کجا باید بگیرم . ایا تفاوتی داره بهتر میشه ?
    خود مایکروتل آپ می کنه، فرمور فارسی رو نت نیست.
    بله بهتر می شه.
    سلام دوستان میخواستم گوشیمو آپدیت کنم الان jpje5 هست و مصرف برق زیاده یه لینک کامل آموزش تصویری کسی داره؟

میشه باخود گوشی آپدیت کرد مثل نو کیاهای جدید؟
    آپدیت با خود گوشی تو فرمور جدیدی که برای اروپا اومده اضافه شده، فعلا فارسیش نیست.

++++++++++++++++++++++++++

اینو هم داشته باشید، البته می تونه خب فیک باشه، ولی حالا همینجوری!!

اگه متوجه نشدید، این اندرویده!

6. 6 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یعنی چی یعنی اندروید روی این نصب میشه در مورد appsنه اپدیتش نکردم اخه روی گوشی که اپدیت نمی خواد منظروم از دانلود نکردن این هستش کش وقتی getمیزنم ایکن برنامه در منوی گوشی میاد اما چیزی دانلود نمیکنه و pauseمیزنه نمی دونم چکارش کنم راستی یه سوال این فریمور های اروپایی چرا روی گوشی نباید نصب بشن مگه چه چیزی از گوشی حذف میشه مثلا" من نه smsفارسی میدم نه menuفارسی استفاده می کنم...

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حالا رو این گوشی واقعا آندروید نصب میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه GENERAL_RAAAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    تو سایت سامسونگ تو قسمت فیرمور های این گوشی ، فیرمور های مخصوص آسیا را با رنگ سبز نشون داده . تو این فیرمور ها هم فارسی نیست ؟
    حالا این مموریم را چیکارش کنم ؟ اصلا نمیدونم اشکال گوشیمه یا مموری که هی پاک میشه همه چیزش و بعضی وقتا هم ریست ! گارانتیش هم که اصلا خواب تشریف دارن . . . باید بیارمش تهران بدم گارانتی .
    اگه فکری بنظرتون می رسه برای این مشکل من راهنماییم کنید لطفاً

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    تو سایت سامسونگ تو قسمت فیرمور های این گوشی ، فیرمور های مخصوص آسیا را با رنگ سبز نشون داده . تو این فیرمور ها هم فارسی نیست ؟
    حالا این مموریم را چیکارش کنم ؟ اصلا نمیدونم اشکال گوشیمه یا مموری که هی پاک میشه همه چیزش و بعضی وقتا هم ریست ! گارانتیش هم که اصلا خواب تشریف دارن . . . باید بیارمش تهران بدم گارانتی .
    این جدید ترین فریمور مربوط به اسیاست. حالا اینکه زبان فارسی داره یا نداره رو نمیدونم ولی اگه می تونی نصبش کن شاید لااقل مشکلت حل بشه.
    S8500ZCJH1
    2010 August
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از moslem47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز در مورد رام واسه این گوشی :
    اگر به نمایش و یا منوی فارسی و همچنین صفحه کلید فارسی نیاز دارین تنها رامهایی که به صورت JPxxx می باشند زبان فارسی را ساپورت می کنند که توی همون سایت مورد نظر در قسمت رامهای عربی و آفریقا باید دنبالشون گشت که به رنگ قهوه ای هستند که فعلا واسه این گوشی موجود نیست
    در مورد اینکه خودت می خوای گوشیت رو آپدیت کنی با استفاده از همون رامهای کذایی که در اون سایت هست من یه راهنمایی بکنم شما رو که به هیچ وجه به رامهای xxjf7 , xxjg5 ,xxjg6 آپدیت نکن چون گوشیت کاملا بهم می ریزه و مثلا دیگه قسمت notification رو نمی بینی یا اینکه صفحه کلیدت کاملا سیاه می شه
    این رو می گم خدمتتون چون خودم امتحان کردم در ضمن هر کدوم از این رامها یه فایلی رو همراه پکشون ندارند که همین باعث ناقص آپدیت شدن گوشی و اشکالات بعدی می شه
    در مورد مشکل مموریتون :
    من این مشکل شما رو توی این گوشی نداشتم ولی توی گوشی 5800 داشتم یعنی بعضی مواقع گوشی هنگ می کرد و مموری و تمام فایهام خود به خود پاک می شدند من اون مشکل رو با آپدیت گوشیم حل کردم
    شما باید اولا مموریتو عوض کنی و یه مموری دیگه با یه مارک دیگه رو روی گوشیت امتحان کنی اگه باز هم این مشکل پیش اومد باید به هر نحو گوشیت رو آپدیت کنی تا این مشکلت حل بشه
    ممنون

13. این کاربر از echijon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این جدید ترین فریمور مربوط به اسیاست. حالا اینکه زبان فارسی داره یا نداره رو نمیدونم ولی اگه می تونی نصبش کن شاید لااقل مشکلت حل بشه.
    S8500ZCJH1
    2010 August
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان این فیرمورها که با رنگ سبز در سایت فیرمور سامسونگ موجود هستند مخصوص کشورهای شرق آسیا مثل چین سنگاپور اندونزی کره و ... هستند و از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنند
    ممنون

15. 2 کاربر از echijon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •