سلام
نه هیچی باز نبوده .
اپدیت جدید کدوم یکی هست و از کجا باید بگیرم . ایا تفاوتی داره بهتر میشه ?
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام
نه هیچی باز نبوده .
اپدیت جدید کدوم یکی هست و از کجا باید بگیرم . ایا تفاوتی داره بهتر میشه ?
سلام دوستان میخواستم گوشیمو آپدیت کنم الان jpje5 هست و مصرف برق زیاده یه لینک کامل آموزش تصویری کسی داره؟
میشه باخود گوشی آپدیت کرد مثل نو کیاهای جدید؟
کد هارد ریست این گوشی :
#3855*2767*
قبل از این کار از کنتاکت ها و sms ها تون بک آپ تهیه کنین چون پاک می شند
ممنون
[QUOTE=alic-29;5278805]با سلام
دوستان من از دیروز گوشیم نه از wifiمی تونه چیزی از samsung appsبگیر و نه می تونه بلوتوس بگیره می خوام رسیتش کنم کسی می دونه کدش چی هست چون داخل settingچیزی به اسم رسیت کلی نداره... اینم بگم با wifiراحت کار می کنم ولی یکم کند شده و همچنین مثل اول از یوتیوب فیلم نشون نمیده...
[/QUOTE]
samsung apps رو آپدیت کردید؟ دیروز یا پریروز که بازش کردم گفت باید آپدیت شه و خودش آپدیت کرد.
کدش هم تو نت بگردید هست.
خود مایکروتل آپ می کنه، فرمور فارسی رو نت نیست.
بله بهتر می شه.
آپدیت با خود گوشی تو فرمور جدیدی که برای اروپا اومده اضافه شده، فعلا فارسیش نیست.
++++++++++++++++++++++++++
اینو هم داشته باشید، البته می تونه خب فیک باشه، ولی حالا همینجوری!!
اگه متوجه نشدید، این اندرویده!
یعنی چی یعنی اندروید روی این نصب میشهدر مورد appsنه اپدیتش نکردم اخه روی گوشی که اپدیت نمی خواد منظروم از دانلود نکردن این هستش کش وقتی getمیزنم ایکن برنامه در منوی گوشی میاد اما چیزی دانلود نمیکنه و pauseمیزنه نمی دونم چکارش کنم راستی یه سوال این فریمور های اروپایی چرا روی گوشی نباید نصب بشن مگه چه چیزی از گوشی حذف میشه مثلا" من نه smsفارسی میدم نه menuفارسی استفاده می کنم...
با سلام
تو سایت سامسونگ تو قسمت فیرمور های این گوشی ، فیرمور های مخصوص آسیا را با رنگ سبز نشون داده . تو این فیرمور ها هم فارسی نیست ؟
حالا این مموریم را چیکارش کنم ؟ اصلا نمیدونم اشکال گوشیمه یا مموری که هی پاک میشه همه چیزش و بعضی وقتا هم ریست ! گارانتیش هم که اصلا خواب تشریف دارن . . . باید بیارمش تهران بدم گارانتی .
اگه فکری بنظرتون می رسه برای این مشکل من راهنماییم کنید لطفاً![]()
این جدید ترین فریمور مربوط به اسیاست. حالا اینکه زبان فارسی داره یا نداره رو نمیدونم ولی اگه می تونی نصبش کن شاید لااقل مشکلت حل بشه.
S8500ZCJH1
2010 August
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز در مورد رام واسه این گوشی :
اگر به نمایش و یا منوی فارسی و همچنین صفحه کلید فارسی نیاز دارین تنها رامهایی که به صورت JPxxx می باشند زبان فارسی را ساپورت می کنند که توی همون سایت مورد نظر در قسمت رامهای عربی و آفریقا باید دنبالشون گشت که به رنگ قهوه ای هستند که فعلا واسه این گوشی موجود نیست![]()
در مورد اینکه خودت می خوای گوشیت رو آپدیت کنی با استفاده از همون رامهای کذایی که در اون سایت هست من یه راهنمایی بکنم شما رو که به هیچ وجه به رامهای xxjf7 , xxjg5 ,xxjg6 آپدیت نکن چون گوشیت کاملا بهم می ریزه و مثلا دیگه قسمت notification رو نمی بینی یا اینکه صفحه کلیدت کاملا سیاه می شه
این رو می گم خدمتتون چون خودم امتحان کردم در ضمن هر کدوم از این رامها یه فایلی رو همراه پکشون ندارند که همین باعث ناقص آپدیت شدن گوشی و اشکالات بعدی می شه
در مورد مشکل مموریتون :
من این مشکل شما رو توی این گوشی نداشتم ولی توی گوشی 5800 داشتم یعنی بعضی مواقع گوشی هنگ می کرد و مموری و تمام فایهام خود به خود پاک می شدند من اون مشکل رو با آپدیت گوشیم حل کردم
شما باید اولا مموریتو عوض کنی و یه مموری دیگه با یه مارک دیگه رو روی گوشیت امتحان کنی اگه باز هم این مشکل پیش اومد باید به هر نحو گوشیت رو آپدیت کنی تا این مشکلت حل بشه
ممنون
دوستان این فیرمورها که با رنگ سبز در سایت فیرمور سامسونگ موجود هستند مخصوص کشورهای شرق آسیا مثل چین سنگاپور اندونزی کره و ... هستند و از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنند
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)