به به ، یونیتی 3.4 هم که اومد.
لینک دانلود و ویژگی های جدید ( بیشتر به روز و تعمیر کردن )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به به ، یونیتی 3.4 هم که اومد.
لینک دانلود و ویژگی های جدید ( بیشتر به روز و تعمیر کردن )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک اش هم اومده؟
+
راستی چرا کسی زود تر نگفته بود که اسکریپت آماده داره نرم افزار؟ من امروز فهمیدم ، کلی کارم پی رفت...
چند تا سوال :
من یک cube ساختم که سالیده ، یعنی می پرم روش می تونم راه برم... بعدش همونو تبدیل می کنم مثلا به پل یا بال هلیکوپتر ، روش می پرم دیگه نمی تونم روش راه برم و از تو رد میشه ، چطوری اون مش هارو سالید کنم؟
+
3d تکست داره که روی هوا تکست میشه قرار داد. ولی از پشت اجسام دیگه هم دیده میشه... چطوری یک کاری کنم اون تکست وقتی پشت جسمی بره دیگه دیده نشه؟
+
من چون درست و درمون تری دی مکس کار نکردم و کلاس نرفتم تعریف های مش و متریال و... رو نمی دونم... انگلیسیم خوبه ولی دقیقا مفهومشونو نمی فهمم... مثلا توی یک جسم ، گیم ابجکت و تکسچر(می دونم اینو) و مش و.... دقیقا چیه شی ء هستن... اگه یک توضیح بدین ممنون میشم...
+
توی نرم افزار OS چیه؟
بله ، بهکرک اش هم اومده؟مراجعه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقا چرا نگفت ؟؟؟؟؟؟؟راستی چرا کسی زود تر نگفته بود که اسکریپت آماده داره نرم افزار؟ من امروز فهمیدم ، کلی کارم پی رفت...
من منظور شما رو از سالید متوجه نشدم ، اما در کل هر آبجکتی که کالیدر داشته باشه ، تشخیص برخورد هم داره، 2تا اشتباه عمده وجود داره که ایناس :من یک cube ساختم که سالیده ، یعنی می پرم روش می تونم راه برم... بعدش همونو تبدیل می کنم مثلا به پل یا بال هلیکوپتر ، روش می پرم دیگه نمی تونم روش راه برم و از تو رد میشه ، چطوری اون مش هارو سالید کنم؟
1 - کالیدر رو تریگر کنی، برخورد نداره
2 - بحث وراثت آبجکت ها ، که رفرنس داکیومنت رو میدم :
Reference - > Box Collider
در مورد تکسچر و متریال :
Reference - > Material
کلا شما داکیومنت رو زر و رو کن.
تايم رفرش فيزيكتو ببر بالامن منظور شما رو از سالید متوجه نشدم ، اما در کل هر آبجکتی که کالیدر داشته باشه ، تشخیص برخورد هم داره، 2تا اشتباه عمده وجود داره که ایناس :
1 - کالیدر رو تریگر کنی، برخورد نداره
2 - بحث وراثت آبجکت ها ، که رفرنس داکیومنت رو میدم :
Reference - > Box Collider
در مورد تکسچر و متریال :
Reference - > Material
کلا شما داکیومنت رو زر و رو کن. __________________
اما اگه هميشه از توش رد ميشه با كد نويسي بنويس
براي هليكوپتر كه يه مشه به احتمال قوي تو مشكل تغير سايز داري يا اينكه هليكوپترت يه تيكه نيست
كامپونت ش رو باز كن بعد بال رو انتخاب كن convex مش رو بده
ممنون ولی بازم درست نشد. بعضی قسمتاشو دست کاری کردم و اون چیزایی که گفتید رو انجام دادم ولی نشد.
بعضی چیزامثلا تایم ریفرش فیزیک رو نفهمیدم از کجا درست کنم ...
نگاه کنید این عکس زیر الان ان دوربین کرکتر من هست. الان پریدم روی اون آبجیکت به نام Saku 2 .
میشه روی بقیه سکو ها هم پرید ، ولی مثلا می خوام بپرم روی اون پرنده ، از توش رد میشه ، همون طور هم می بینید سمت راست هم بهش رندر مش دادم هم فیلتر مش ... کالیدر کپسول هم هست... باید اسکریپت خاصی بهش بدم؟ ولی خب من به اون Saku ها اسکریپتی ندادم و خودشون Solid هستن. ممنون میشم کمک کنین :
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
یک چیزایی خودم فهمیدم... جسمو که کوچیک کردم و رفتم روش ، روی اون کلیدرش که کسپول بود پرید.... یعنی باید کالیدر جسم رو کبوتر کنم.... ولی خب می خوام بدونم چطوری می تونم این کارو کنم؟
نگاه کنید :
این الان کالیدر اش دقیقا شبیه مش اش هست... چیکار کنم که مثلا یک کالیدر دقیقا مثل مش اون پرنده داشته باشم؟
دوست عزیز برای اینکار اولا باید حتما مطممن باشی مش شی کاملا بسته باشه نمی دونم با چی کار می کنم مکس یا مایا ولی اگه با cinema4d کار می کنه باید از bridge استفاده کنی . شی کاملا بسته باشه یعنی اینکه تمامی point به هم وصل باشند به طوری که تشکیل حلقه بدن که برای اینکه مطممن بشی شی بسته است یا نه فقط یه نقطه از شی رو انتخاب می کنی بعد select connected باید تمامی نقاط شی انتخاب بشه اگه شد مش بسته است اگه نه مش شی بسته بشه تا بشه از mesh colidor استفاده کرد.
۱.من میخوام صدای موسیقی بازیم هی تکرار بشه. یعنی به صورت متوالی یه آهنگ پخش بشه.(من یه شی خالی ساختم بش کامپوننت صدا رو اضافه کردم وچسبوندمش به گوش دوربین)
۲.چجوری بدون اسکریپت منو بسازم.
۳.آموزش اسکریپت یونیتی رو میخوام (مننون از hamed_benz ولی کدهای اسکرپت توی عکس بود و عکسش بی کیفیت برا همین هیچی نفهمیدم ولی بقیهاش عالی بود.)
این صدای این نرم افزار چقدر اذیت می کنه! من لوپ می ذارم ولی تکرار نمیشه! بعدشم یک sound effect آب آوردم... یکی هم موسیقی متن ، هر کاری می کنم و ولوم آب رو کم کنم نمیشه ! اصلا نمیهش کاری کرد که صدای آب خیلی کم باشه و موسیقی متن بلند.... چیکار باید بکنم؟ تکرار هم نمیشه!
+
پس منظورتون اینه که باید مش رو خودم درست کنم دیگه... من آخه می خواستم بدونم که مثلا امکانی هست از روی یک عکس رندر شده خودش یک مش بسازه؟
+
از کجا مش آماده + مدل آماده + تکسچر و... مجانی بگیرم؟ یک جایی می شناسم مدل 3d max مجانی برای دانلود داره ولی بدون تکسچره... تکسچر دارش جایی نیست؟
همون مدلت رو شما مطممن شو بسته است یا نه نمی دونم چطوری میشه تو مکس یا مایا فهمید اما اگه 3d game studio کار کرده باشی تو med یه ابزار داره اتوماتیک نقاط باز انتخاب می کنه
mest test tools
برای صدا بهتر تیک 3d sound برداری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)