آره واقعا
يكي به داده من برسه
البته وحيد هست من غمي ندارم
من بازي ها رو ميبازم اون ميبره
راستي اين پچ 1.3 ديگه چه صيغه اي هست ؟
من بازيم ديفالت هست ...
آره واقعا
يكي به داده من برسه
البته وحيد هست من غمي ندارم
من بازي ها رو ميبازم اون ميبره
راستي اين پچ 1.3 ديگه چه صيغه اي هست ؟
من بازيم ديفالت هست ...
سلام علیکم و رحمت ا... .حسین جان با جایزه موافقم و حاضرم مثل شما پانزده هزار تومن به جایزه اختصاص بدم.
سلام
آرمین جان روی چه حسابی تصمیم به چنین کاری گرفتی ؟
بابا بزن زنگو.....
آرمین جان از الان فکر کردی مثل لیگ قبلی همه رو درو میکنی تک و تنها میری صدر؟نه داداش اینبار مدعیان زیادترن.
--------------------
حسین جان لیگ که باید دوتا بشه.این پیشنهاد صعود دو تیم به لیگ قهرمانان عالیه.حالا تفکیک لیگ بر اساس جایزه یا بدون جایزه باشه شاید بهتر باشه.
درمورد پچ ترکیب چینی خیلی خیلی راحتتر میشه.اگه از دیفالت استفاده کنیم باید زحمت پیاده کردن ترکیبهای تیمها روی همه آپشن فایلهارو بکشی و اگه کسی بعد از چند بازی بخواد در ترکیب تیمش تغییر ایجاد کنه باید به هرکس که بازی داره دونه دونه توضیح بده اما با پچ 1.3 فقط با یه لود همه چی تمومه.میگم رای گیری کنیم من تابع جمع هستم.بابا منم دایل آپم روی هم همه فایلهای مورد نیاز یک ساعتم تو کافی نت طول نمیکشه.کمی آینده نگری داشته باشید.
-------------
کسی نظری درمورد پچها نداره؟الان از چه پچی استفاده میکنید؟دیفالت (1.0) یا آخرین پچ کونامی یعنی 1.3؟جواب بدین دیگه...
Last edited by mohammad_87; 19-02-2010 at 00:25.
محمد حرفت کاملا درسته من خودم شاید از شما بیشتر به استفاده از تاکتیکها راغب هستم اما با مشکل کیت سرور چیکار کنیم ما باید شرایط رو برای تمام بچه ها مهیا کنیم تا با این پچ مشکلی نداشته باشن . اینکار رو میتونیم بکنیم ؟ اگه بشه که عالیه و من از خدامه که از این پچ استفاده بشه فعلا نباید عجله کنیم فرصت برای حل این مشکل هست بقیه بچه ها هم باید کمی صبر کنن تا ببینیم میشه این مشکل رو حل کرد یا نه .
علی جان شما هم توی ادیت بازی اطلاعات خوبی داری باید برای حل مشکلات کمک کنی .
بابا با داشتن رفقایی مثل شما آیا به نظر شما دیگه پونزده هزار تومن پولیه نه پولیه ؟ راستی من با پچ 1.3 شدیدا موافقم . در جواب محمد جون باید بگم این تو بمیری دیگه از اون تو بمیریا نیست . . .![]()
حسین جان کیت سرور چه مشکلی داشته؟من الان با کیت سرور پچ 1.3 هم دارم اما مشکلی ندارم.شما مگه مشکل داشتی؟بگو شاید بتونم حلش کنم.
-------------------
آرمین هر سه دقیقه یه آواتار جدید میزنهپسر چه خوش ذوقی،چه حوصله ای داری ها....
آرمین جان ممنون از اظهار لطفت شما بزرگواری .
اسلات کیتها و بعضی موارد دیگه جابجا میشن که باید حلشون کرد .
پس چرا من تا حالا مشکلی نداشتم؟البته الان که چک کردم لوگوی تیمها رو عوض نمیکرد.توی پوشه 04 فایلهای دیگه کار میکرد اما لوگوها تغییر نمیکرد.شایدم بخاطر دیگرفایلهای کیت سرور باشه.اسلات کیتها و بعضی موارد دیگه جابجا میشن که باید حلشون کرد .
میگم حسین بیا چیزهایی که قطعیه رو تایید کنیم یعنی خبر رسمیش رو بده.مثلاالان دوتا لیگ براساس سطح بازیها داریم.درسته یا براساس جایزه دوتاش کنیم؟
سلام به همه ی دوستان عزیز
با اجازتون منم می خوام توی این لیگ شرکت کنم.
- من تیم یوونتوس را انتخاب می کنم. (الان داشتم بازی را می دیدم 2-1 در زمین آژاکس برد.
)
- به نظر من اگه قدرت ها تعدیل بشه بهتره
- من هم با آپدیت 1.3 موافقم؛ البته طبق گفته ی حسین جان در صورتی که برای بقیه مشکلی به وجود نیاد
- با جایزه هم مشکلی ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)