15 اینچی ها کارتو راه میندازه!
15 اینچی ها کارتو راه میندازه!
مک بوک بگیرم یا مک بوک پرو ؟ و یکی هم از اپل ایران بگیرم یا الماس؟
15 اینچی ها کارتو راه میندازه!مک بوک فقط 13 اینچی داره .
برای برنامه نویسی 13 اینچی خوبه . چقدر میتونید هزینه کنید . بگید تا راهنماییتون کنم![]()
راستش برا خودم نمی خوام واسه خواهرم می خوام ۱۳ اینچی هم کافیه هزینش رو چون کار گرافیکی باهاش نداره و فقط می خواد برنامه نویسی کنه می خوام پایین باشه فقط با ویندوز مشکلی نداشته باشه که برامون درد سر نشه یکی هم اپل ایران خوبه یا الماس ؟ سایت الماس رو هم برام بزارین
سلام
یه لب تاپ میخوام برای برنامه نویسی و کار با برنامه های شرکت ادوبی (Photoshop-Flash-Dreamweaver,...)
بودجه: حدوداً 1.300 (الان این قیمت چیزی پیدا میشه!!! پارسال که بود!)
گارانتی چی خوبه؟
اگه میشه مشخصات کاملش هم بگید یا لینکی ازش بدید...
واسه ۱.۳۰۰ مک بوک هست البته فکر کنم قیمتش کمتر هم باشه
از شما ممنونم چون معلومات وزحمات شما بنده را ترغیب کرد که از هواداری لب تاب های سونی با سابقه خرید دو دستگاه لب تاب سونی کنار گیری کنم واپلی شوم .
ریویو سیستم
APPLE MacBook Pro Alu 17" MC226 K/A
Intel Core 2 Duo (2x 2.8GHz), 4096MB,
17", WUXGA (1920x1200),
GlareType :LED
NVidia GeForce 9600M 512MB
H.D.D :500GB,
DVD±RW DL
mini DisplayPort,
Gigabit-LAN, 802.11 a/b/g/n,
Bluetooth 2.1,
ExpressCard • 393x25x267 mm
WebCam,
aluminium case/illuminated keyboard,
OSX 10.6 "Leopard"
ولی با توجه به نبود مک روی سیستم هنوز وارد محیط کاری نشدم امیدوارم مشکلی برام پیش نیاد وبا توکل به خدا وبعدا لطف دوستان این فروم در کار کردن با مک موفق بشم.![]()
آقا در نهایت 373 مدل خوبیه یا نه و من 2700 هزینش بکنک یا نه؟
یه سوال دیگه میدونید که با 2700 میشه چه کانفیگهای بهتری رو از برندهای دیگه تهیه کرد دوستان اگه میشه یکی این اختلاف قیمت رو توضیح بده(لطفا ناراحت نشید فقط توضیح بدید لطفا)
من میخوام یه اپل خوب بخرم فرض کنید 373 رو خریدم اگه کنار لپ تاپ 2700 رفیقم(سونی،دل،اچ پی و ....)گذاشتم با احتمال اینکه کانفیگ اونها رو کاغذ بهتره کی کم میاره؟من نمیخوام کم بیارم![]()
همون 13 راست کار شماست . مدل MC374 با قیمت 1470
الماس و اپل ایران هر دو خوبن . ببین کدوم شرایطشون بهتره
مبارک باشه . یعنی صاحب قبلی مک رو پاک کرده
من جای شما باشم اولین کار مک نصب می کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)