صد و بیست و هشت وایمکس داخلی زرد رنگ دارم و تو این هفت ماهه که مشکلی با u نداشتم .
صد و بیست و هشت وایمکس داخلی زرد رنگ دارم و تو این هفت ماهه که مشکلی با u نداشتم .
باسلام
دوست عزيزم هنوز توي سايت اعلام نشده در اين مورد
به احتمال زياد فعلا با همين منوال ادامه داره قيمت ها
موفق باشيد
سلام،
من تازه وایمکس ایرانسل گرفتم
و دیشب که نصاب اومد نصب کرد آنتنم رو چراغ 5 بود و چون هنوز فعال نشده بود فقط سایت ایرانسل و بانک سامان و تجارت رو باز میکرد. و منتظر فعال شدنش بدم. و در این مدت تو این 3 تا سایت رفتم و سرعت عالی بود. بعد از 1 ساعت sms اومد که فعال شده و منم تو پرتال یوزر و پسورد رو زدم، اما همش ارور میداد: authentication failed یه همچی چیزی. بعد مودم رو خاموش روشن کردم. و از اون موقع تاحالا چراغ آنتن همش بازی میکنه، خاموش میشه چراغا یهو پر میشه و هیچ صفحه ای باز نمیشه!!!!!!
اگه آنتن اینجوری بازی کنه، بین چراغ 1-2-3-4-5 یعنی چی؟ آخه من هر صفحه اینترنت که باز میکنم بدون هیچ تلاشی فورا میزنه page can not be displayed و رو شبکه ام علامت تعجب هست!! نصاب که اومد 1 دقیقه ای وصل شداااااا!!!
کلا این مشکل همیشه پیش میاد؟ یعنی اگه آنتن در حد عالی نباشه کلا هیچ صفحهای باز نمیشه؟
عزیز شما یک بار مودمو خاموش کن و از برق جدا کن دوباره بزن به برق.
بعد یکم این طرف و اون طرفش کن تا یک جاآنتن ثابت بده. بعد برو توی پورتال خودت ببین وضعیت ثبت نامت چطوره
فکر نمیکنم 1 ساعته وصل بشه!!! احتمالا sms برای نصب شدن مودم اومده.
چون باید مدارکت به دست شرکت ایرانسل برسه بعد از بررسی کامل وصل میشه
کسـی لینکی چیزی داره ؟میشه Wimax رو به Xbox 360 وصـل کرد ؟ اگـر آره میشه توضیح بدید ؟![]()
![]()
خاک بر سر این ایرانسل!!! نصاب اومد مودم wifi نصب کرد، 3 ساعت بعد مودم سوخت - مودم نو نو بوداااا
woowwww
الان به من گفتن تا 72 ساعت دیگه مودم جدید برام میارن!!
ببینین ما ایرانیا چقدر بدبختیم، مطمئنم تا شنبه هفته آینده طول میکشه
5 روز منتظر بمونم، 3 روز هم فقط با پشتیبانی، به صورت تلفنی گفتمان کردم)
1 - کسی از دوستان ایرانسل دو مگابیت داره؟
2- سرعت دانلودش معمولا روی چه سرعتی می مونه؟
3- آیا با مودم indoor هم جواب میده؟ چون بعضیها میگن مودم ایندور برای سرعتای بالای یک مگ چندان پایدار نیست و باید outdoor گرفت.
4- درضمن آیا تورنت روی ایرانسل بازه یا مثل بعضی شرکتهای دیگه تورنت رو بسته؟
5 - آیا محدودیت حجم دانلود هم داره؟
Last edited by parsams; 22-09-2010 at 02:46.
اینجوری پس باید تا 5 ساعت اول ورد بخونم تا نسوزه
اخه منم دیروز مبلغشو پرداخت کردم مسیج تایید پرداخت دیروز اومد برام...مودم وای فای درخواست دادم...
حالا چقدر طول میکشه بیان نصب کنند؟
سلام وایمکس دارا شما وقتی کارتون با اینترنت تموم میشه مودمو از برق میکشید یا 24 ساعته روشنه؟؟؟
مشکلی پیش میاد اگه همیشه به برق باشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)