همونطور که گفتم بلاخره تصمیم گرفتم 787 بگیرم
پس با خیال راحت از سایت چاره بگیرم مشکلی نداره...؟ از نظر بسته بندی هم خیالمو راحت کردی
فردا صبح پولو واریز میکنم و سفارش میدم...
ممنون از همه دوستان![]()
همونطور که گفتم بلاخره تصمیم گرفتم 787 بگیرم
پس با خیال راحت از سایت چاره بگیرم مشکلی نداره...؟ از نظر بسته بندی هم خیالمو راحت کردی
فردا صبح پولو واریز میکنم و سفارش میدم...
ممنون از همه دوستان![]()
به نقل از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم مدل های جدید Pioneer و Philips رو در این نمایشگاه ببینیم.
تبریز! چرا تهران نمیزارن؟
پست های صفحات قبل در مورد دیزاین نامناسب سری تودوروکی بحث شده و آنقدر از بد شکلی آن و نا فرم بودنش گفته بودند که بعضی منصرف از خرید این سیستم بسیار خوب (به نسبت قیمت آن) شده اند.
عکس مدل RS30 که بدون پلیر آن را خریدم همراه با LCD 47 LG گذاشته ام. عرض میز 120 است و برای اینکه آمپلی جا شود مجبور به باز کردن پایه های آمپلی شدم.
![]()
من جايي شنيدم كه ميگفتن ساب رو حتماً روي زمين بگذاريد و نه روي ميز...ميگن روي زمين صداش بهتره...كسي اطلاعي در اين خصوص داره؟
بله بهتره که ساب روی زمین باشه چون با این حالتی که این دوستمون گذاشتند باعث می شه که لرزش ناشی از صدای ساب میز رو هم بلرزونه و باعث تداخل صدا و از دست دادن حالت طبیعی بشه. علی الخصوص که پایه های این میز هم روی سرامیکه و میز هم شیشه ایه نه چوبی
دوست عزیز ببخشید از بابت فضولی که خواهم کرد
به نظرم اگه یه همچین میزی بگیرید و تلویزیونتون رو هم روی دیوار نصب کنید اونوقت روی میز جا برای سنتر و پلیر و آمپیلی دارید و در قسمت پایین هم جا برای ریسیور یا چیزهای دیگه. فکر کنم دکورتون قشنگ تر بشه.
بازم معذرت از فضولی که شد.
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
![]()
این یک مدل 7.1 از انکیو هست البته مال سال 2008 . 7 تا کانال لازمه به نظرتون کسی میتونه یه کم توضیح بده.
گذاشتن ساب توی میز کلا اشتباهه،مخصوصا ساب به این قوی ای ولی اگر از ولوم متوسط زو به پایین استفاده کنید مشکلی نداره و لرزش برای میز بوجود نمیاره.
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
خیلی قشنگ و شیک شده.مبارک باشه.
میز قشنگیه، برای جَلیس هست قیمتشم 270 تومنه فقط عرضش یکمی زیاده 215. اطلاعتم به این دلیل که چند روز پیش نمایندگیش بودم و یه میز تلویزیون ازشون خریدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)