اشکال از کجاست ماشین بعد از یه مدت استارت نمی خوره وسنگین استارت می خوره باطری را عوض کردم واوتومات استارت را هم عوض کردم فکر می کنید اشکال از کجاست؟
اشکال از کجاست ماشین بعد از یه مدت استارت نمی خوره وسنگین استارت می خوره باطری را عوض کردم واوتومات استارت را هم عوض کردم فکر می کنید اشکال از کجاست؟
پایه گازسوز هست خودرو شما؟
بله پایه گازه.
مشکلی نداره شما همیشه اگر زود استارت نکنید راحت روشن میشه . همیشه وقتی سوییچ رو باز کردید صبر کنید تا گاز به موتور برسه ( صداش مشخصه ) وقتی پمپ قطع کرد استارت بزنید .معمولا ۵ ثانیه طول میکشه .
خدا لعنت کنه هر چی دزده . خاک بر سرشون با این ماشین درست کردنشون
2 روز پیش خیر سرمون رفته بودیم با ef سرطان مسافرت !!! خدا رو شکر زیاد از شهر خودمون دور نشده بودیم تو راه یه صدای ( تقریبا مثل حالت دنده مرده که والف میزنه ) افتاد تو ماشین . اولش رو حالت بنزین میومد اونم خیلی کم که یهوو زیاد شد و سر cng هم میومد چراغ چک روشن شد زدیم کنار . موتور رو سلو کار میکرد لرزش خیلی شدیدی داشت و اصلا راه نمیرفت دیگه . زنگ زدیم امداد اومدد نتونست کاری کنه یدک کش آوردن بردنش انداختن نمایندگی . دستگاه میزنه میگه سر سیلندر و سوپاپه !!!
اینم تعطیلات عید ما که کلی برنامه چیده بودیم واسش
9/90 مدل
کارکرد 6000
حالا هم انداختمش نمایندگی درستش کنن
کافیه یه سر به چند تا نمایندگی های ایران خودرو بزنین تا خودتون بفهمید چند تا ef7 با همین مشکل سر سیلندر و واشر و سوپاپ تو لیست انتظارن
تا تحویلش گرفتم میفروشمش 206 تیپ 5 میخرم
دوستانی که قصد دارن این ماشین مزخرف رو بخرن : نکنید این کار رو !!! پولتون رو حروم نکنید به ولله هر چی به ما هم میگفتن این ماشین مشکل داره تو کتمون نمیرفت . حالا سرمون خورد به سنگ !
یه سوال من می خواهم کمک فنر لول سمندم را عوض کنم چی بگیرم می گن کوفاب خوبه نظر تون چییه درضمن فروشنده می گفت این کمک فنر کوفاب برای 206 است بخرم یا نه؟
دوست عزیز موتور ef7 هیچوقت با گاز روشن نمیشه همیشه با بنزین روشن میشه tnx
درسته .همه ی ماشین هایی که 2 گانه هستند روی بنزین استارت میخورند .گاز قابلیت اشتعال به اندازه ای که برای استارت خوردن باشد
را نداره.
نه مال من همیشه رو گاز روشن می شه .
درسته موتور ef7 بر مبنای گاز طراحی شده اما روی بنزین استارت میخوره.
وقتی استارت میزنی چراغ دکمه cngروشنه اما با بنزین استارت میخوره و بعد از یه مدت به طور اتوماتیک روی گاز میره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)