روزشمار سایتشون قاطیه اکثر موقع ها
روزشمار سایتشون قاطیه اکثر موقع ها
نه بابا. یکی اونجا نشسته از مدیر می پرسه شمارش معکوس رو چقدر بذارم؟ اونم میگه حالا فعلاً 2 روز اضافه کن ببینیم می تونیم پخش کنیم یا نه. اگه نتونستیم بازم می گیم اضافه کنی.![]()
وای پسر!این آهنگ جدید سروش هیچکس عالیه!
یه قسمت از لیریکش هم میگه:
واسه قهوهي تلخ هزينه کردم / ولي لازم نبود اصلاً
چون همين رپکنهاي مسخره بسن / که ها ها ها ها بگيره خندم /
ما نميخونيم، هر چي ميکروفن ديديم خورديم با هسته / رپکنا رو هم يا کره کرديم يا مزه
نمی خوام تا با یه قسمت حال نکردم سریع بیام انتقاد کنم ولی با سری 4 حال نکردیم.
سری 3 قشنگ تر بود. ولی طبیعیه. چون در سریال های طنز معمولاً چند قسمت صرف وجهه طنز می شه و چند قسمت هم صرف جلو بردن داستان؛ که سری 4 صرف جلو بردن داستان شد و زباد وجهه طنز نداشت (جز بخشی از قسمت 10).
در کل قطعاً تا قسمت آخر رو تهیه می کنم، به نظر من که بهترین کار مهران مدیری هست.![]()
پک 4 خیلی مزخرف بود....حیف 2500تومن..
همشهریجوان با هادی کاظمی مساحبه کرده کاظمی گفته:بابا شاه میمره.
از الان بگم اگه یه تار مو از سیبیل بابا شاه کم شه من دیگه نمیخرم،کپی میکنم تو کل فامیل و دوست و آشنا هم پخش میکنم...
چه حرصی میخوره عارف لرستانی!!!!!! عالی بود
(خود درگیریش
)
![]()
Last edited by reza-atom; 15-10-2010 at 11:43.
یعنی لو داده داستان رو؟
فکر نمیکنم... شاید همیجوری یه چیزی گفته باشه
چه مرضی هست تو سریال طنز کسی رو بکشن!اونم همچین نقش ریزی که خیلی دیده نمیشه ولی وقتی که دیده میشه نمیشه نخندید بهش![]()
من مجله رو خریدم هنوز مصاحبه رو کامل نخوندم فقط یه تیکه از مصاحبه رو خوندم نوشته از قسمت 30 هادی کاظمی با نقشی جدید وارد میشه احتمالا میمیره باباشاه مگر اینکه بخواد دو نقش بازی کنه هادی کاظمی
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
قسمت 10 و 11 کرکره خنده بود قسمت 12 رو هنوز ندیدیم
تیتر مطلب"بابا شاه میمیرد"ه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)