تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 370 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.. دوستان
    بالاخره امروز ... رفتم تهران ...
    هم بازار پایتخت و هم پاساژ رضا رو گشتم .. و مدل f115 رو با گارانتی امرتات ، و قیمت 1610 خریدم...
    واقعا الان دارم میبینمش... عجب لب تاپیه

دیگه خیالم راحت شد
    دوست عزيز تبريك
    از شما و ساير دوستان در خصوص سري VAIO-F چند تا سوال داشتم:
    1-با توجه به اينكه لپ تاپ هاي چيني موجود تو بازار win7-HP داره و pro نيست شما مشكلي نداري؟ ظاهرا نسخه HP خيلي امكانات رو نداره. البته از طرفي چيني ها Blueray دارن؟
    2-من اصلا اهل بازي نيستم و رشته ام عمرانه. كارم تو چند تا برنامه ساده مثل آفيس و اتوكد و يك برنامه خاص گرافيكي به نام Tekla خلاصه ميشه. به نظر شما GT310 براي كارم كافيه؟
    3- بحث نويز lcd يا فن چه قدر صحت داره؟ لطفا دوستاني كه از نزديك تجربه كردن راهنمايي كنن
    4- تا قيمت 1400 در نظر دارم.اين مدل ها چطورند:(قيمتي كه از اين مدلها دارم حدود 1370 با گارانتي امرتات است)
    F111FX/B
    F11DGX/B
    F11PFX/H
    F11CGX/B

5- راستي از كجا بخرم ارزونتر گيرم مياد؟ پايتخت يا پارسيان يا ...؟

دوستان من خيال دارم فردا بخرم لطفا در سريعترين زمان ممكن راهنماييم كنيد
    ممنون از محبتتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به دوستان
    نظرتون در مورد cw2qgxچيه؟واز كجامي فهميم كه لب تاپ چند مگ كش است؟بعضي جاها4ويا 3 اعلام ميكنند ؟ديگه اينكه در چه سايتي بايد ريجيستر كرد تا فهميد در چه كشوري بسته شده است؟اگر ميشه لينك را بگذاريد.
    cw2qgx-ci72.6-3.33-4gbddr3-640-dvd rw-14.1led -g320 geforce -7p-2.4kg -usa -1640000

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

6 بفرما

دوست عزيز تبريك
    1-با توجه به اينكه لپ تاپ هاي چيني موجود تو بازار win7-HP داره و pro نيست شما مشكلي نداري؟ ظاهرا نسخه HP خيلي امكانات رو نداره. البته از طرفي چيني ها Blueray دارن؟
    2-من اصلا اهل بازي نيستم و رشته ام عمرانه. كارم تو چند تا برنامه ساده مثل آفيس و اتوكد و يك برنامه خاص گرافيكي به نام Tekla خلاصه ميشه. به نظر شما GT310 براي كارم كافيه؟
    3- بحث نويز lcd يا فن چه قدر صحت داره؟ لطفا دوستاني كه از نزديك تجربه كردن راهنمايي كنن
    4- تا قيمت 1400 در نظر دارم.اين مدل ها چطورند:(قيمتي كه از اين مدلها دارم حدود 1370 با گارانتي امرتات است)
    F111FX/B
    F11DGX/B
    F11PFX/H
    F11CGX/B

ممنون از محبتتون
    چون گفتی سریع جواب بده،من جواب دادم،وگرنه از همونی که سوال کردی باید جو.اب بده
    1- نمی دونم
    2- کافیه
    3- صحت نداره
    4- مدل های
    F11DGX/B
    F11PFX/H
    F11CGX/B
    همه در یک سطح هستن فقط در هارد فرق می کنن، F11DGX/Bبه نظرم نسبت به قیمتش بهتره
    5-اصولا از پایتخت بخری گرونتر گیرت میاد ولی برای اروزنتر پیدا کردن دیگه خودت باید تلاش کنی و قیمت ها رو به نسبت شرایط گارانتی که می دن مقایسه کنی و بهترین گزینه رو انتخاب کنی

---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

سلام به دوستان
    نظرتون در مورد cw2qgxچيه؟واز كجامي فهميم كه لب تاپ چند مگ كش است؟بعضي جاها4ويا 3 اعلام ميكنند ؟ديگه اينكه در چه سايتي بايد ريجيستر كرد تا فهميد در چه كشوري بسته شده است؟اگر ميشه لينك را بگذاريد.
    cw2qgx-ci72.6-3.33-4gbddr3-640-dvd rw-14.1led -g320 geforce -7p-2.4kg -usa -1640000

تو 14 اینچ ها عالیه
    Last edited by mamsana; 18-05-2010 at 17:57.

4. این کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون دوست من ، در مورد چینی یا آمریکایی بودن که فرقی نیست.. منم اوایل همین مشکل رو داشتم اما حالا نظرم عوض شده... روی این مساله زیاد مانور نده ، چون اون چیزی که شما فکر می کنی نیست.. که مدل آمریکایی مثلا از لحاظ کیفیت خیلی بهره .. نه عزیز اسنجور نیست.
    من حتی واسه کار کردن روی پاهام گذاشتم واسه یک ساعت .. گرماش اصلا اذیت نمیکنه...
    واسش کول پدم نگرفتم... نا سلامتی سونی .. واسه این سونی شد که میدونه چی کار کنه..

صداشم که عالیه...
    وقتی بگیریش شیفتش میشی...
    صدای فنشم .. که میگفتن خیلی ویز ویز میکنه ، اصلا اینطور نیست....
    فقط برو زودتر بخر ، چون احتمالا تا دو هفته دیگه ..30..40 تومن میره بالا...
    سلام دوست عزیز
    من هم می خوام سری اف بخرم ولی نه الان تو مرداد به نظر شما تا اون موقع چه مدلهایی(منظورم سیستم چقدر قوی تر میشه) میاد وچرا گفتین که 30و40تومان گرون تر میشه چون من همین طور منتظرم تا قیمت ها بیان پایین
    مثلا رفتین سایت کمان رایانه رو نگاه کنید سری اف های جدیدش هارد یک ترا دارن ولی هنوز قیمت نخوردند

داره خودمونی میشه enriquecrazylove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ساری

11

دوست عزيز تبريك
    F111FX/B
    F11DGX/B
    F11PFX/H
    F11CGX/B

ممنون از محبتتون
    1 - خیر من مشکلی ندارم ، و تا الان هم ازش راضیم... اون امکاناتی که Home-p و PRO دارند ، فرقشون در کار ما کاربران که فقط در حوزه نرم افزار کار میکنیم مشکلی نداره ، بیشتر واسه کسایی هست که با شبکه سرو کار دارند.

2 - دوست من ، 330 گرافیک قدرت مندی هست ، و کار شما رو راه میندازه ، خیالت جمع باشه ، مردم با 256 هم مکس کار می کنند ، ، شما مثل من هستید منم بازی نصب نمیکنم ، چون من خیلی وس واس داشتم و خیلی تحقیق کردم ، دارم اینو می گم ، خیالت راحت باشه.

3- همش مخزرفه ، والا من که الان دارم کار میکنم ، هیچ مشکلی یا نویزی ندیدم !!!!!!!
    نمیدونم چرا بعضیا این شایعه هارو درست می کنند ، برندی مثل سونی = نویز !!!

4 - ببین ، باید خیلی بگردی ... من آدرس رو برات پیغام میزارم . توی کل پایتخت اینجا از همه ارزونتر می داد ، و میتونی خودت گارنتی رو انتخاب کنی الماس و امرتات.

---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

سلام دوست عزیز
    من هم می خوام سری اف بخرم ولی نه الان تو مرداد به نظر شما تا اون موقع چه مدلهایی(منظورم سیستم چقدر قوی تر میشه) میاد وچرا گفتین که 30و40تومان گرون تر میشه چون من همین طور منتظرم تا قیمت ها بیان پایین
    مثلا رفتین سایت کمان رایانه رو نگاه کنید سری اف های جدیدش هارد یک ترا دارن ولی هنوز قیمت نخوردند

اون سایت کمان که تا اونجایی که یادمه همین بود ، از 2..3 ماه پیش تا الان...
    بین اگه خودت یک کم ارزیابی کنی میبینی که بزودی قراره یارانه گذاشته بشه ...
    منم از او فروشنده شنیدم و اینم بگم که قیمت ها ... نسبت به ماه گذشته ..افزایش داشته.
    سعی کن خودت بری توی بازار و بگردی ببینی .. اینجوری توی نت ..نمیشه .. دنبال قیمت بگردی..
    منم خیلی توی نت می گشتم .. ولی فقط دودلی عایدم شد...ولی وقتی بری توی بازار و از نزدیک قیمت ها رو لمس کنی .. قیمت بازار دستت میاد.. ولی حتما قبلش.. دو یا سه تا مدل واسه خودت در نظر بگیر تا قبل اینکه فروشنده ها گیجت کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شب ها با وسواس زیاد گوشمو تیز می کنم تا صدای فن f115 رو بشنم ولی باور کنید صداش اونقدر کمه میگم نکنه خوب کار نمی کنه
    شایعه مشکل فن و ... بعضی از مدل های سری F توسط ایران رهجو ساخته شده که بتونن f116خودشون بزنن تو سر f115 ، وقتی ازشون می پرسی f115 با f116 چه فرقی داره ادعا می کنند که f115 مشکل صدای فن داره بیاین از ما f116 بخرین که نمایندگی اصلی سونی هستیم، سونی هنوز اینقدر خوار نشده که بخواد لبتاب مشکل دار تو بازار پخش کنه، مطمئن باشید اگه لبتاب هاشون ایراد داشت سریعا اطلاع می دادن و از بازار جمعشون می کردند. البته شامل ایران نمیشه ولی خوب حداقل خبرشو میشنیدیم
    با بالا بردن سطح آگاهی خودتون نذارین سودجویان برای فروش خودشون شما رو بازیچه قرار بدن و به هر سمتی خواستند ببرند.

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شب ها با وسواس زیاد گوشمو تیز می کنم تا صدای فن f115 رو بشنم ولی باور کنید صداش اونقدر کمه میگم نکنه خوب کار نمی کنه
    شایعه مشکل فن و ... بعضی از مدل های سری F توسط ایران رهجو ساخته شده که بتونن f116خودشون بزنن تو سر f115 ، وقتی ازشون می پرسی f115 با f116 چه فرقی داره ادعا می کنند که f115 مشکل صدای فن داره بیاین از ما f116 بخرین که نمایندگی اصلی سونی هستیم، سونی هنوز اینقدر خوار نشده که بخواد لبتاب مشکل دار تو بازار پخش کنه، مطمئن باشید اگه لبتاب هاشون ایراد داشت سریعا اطلاع می دادن و از بازار جمعشون می کردند. البته شامل ایران نمیشه ولی خوب حداقل خبرشو میشنیدیم
    با بالا بردن سطح آگاهی خودتون نذارین سودجویان برای فروش خودشون شما رو بازیچه قرار بدن و به هر سمتی خواستند ببرند.

عذز می خوام یعنی ایران تکنولوژی ساخت لپ تاپ پیدا کرده ؟

اونم سونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

عذز می خوام یعنی ایران تکنولوژی ساخت لپ تاپ پیدا کرده ؟

اونم سونی
    شایعه مشکل فن و ... بعضی از مدل های سری F توسط ایران رهجو ساخته شده
    یعنی ایران رهجو شایعه پراکنی کرده،لطفا قبل از پست دادن شکیبا باشید تا بتونید جمله رو کامل بخونید.

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شایعه مشکل فن و ... بعضی از مدل های سری F توسط ایران رهجو ساخته شده
    یعنی ایران رهجو شایعه پراکنی کرده،لطفا قبل از پست دادن شکیبا باشید تا بتونید جمله رو کامل بخونید.

اوالا که این شایعه رو ایران رهجو درست نکرده

این شایعه رو شرکت PLAZA برای اولین بار باب کرد !!

اون نویز همچین شایعه نیست اون به خاطر هارد SEAGATE که در لپ تاپ های سری f به کار رفته !! که ایرانیا بهش می گن نویز !!

داره خودمونی میشه takman_236's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بله واقعا همینطوره.
    Last edited by takman_236; 19-05-2010 at 18:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •