تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 323 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128168218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

QUOTE=omidxx;5155557]

يكي ميگه زياده يكي ميگه كمه پس چطور وقتي سرچ ميكني يهو 1000 برنامه و بازي معرفي ميكنه مگه بايد چندتا باشه كه زياد بحساب بياد 1000000
    اصلا مگه همينارو ادم فرصت ميكنه كامل استفاده كنه . حالا اگه كم انشاالاه مياد دي گه تند تند 5800 ميگفتن نرم افزاراش كمن حالا ميگن خيلي داره با پردازندي 300 وخورده ايش .ايكس 6 كه ازاون خيلي بهترو قويتره.راستي ميخاستم بگم من ازتو خيلي خوشم مياد باهات حال ميكنم واقعا پرفشيونالي[/QUOTE]

هر برنامه ای که رو 5800 نصب شده رو ایکس 6 نصب نمی شه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لااقل این تست عملی بوده. هزار هزار برنامه پیدا کن ولی کو اکتیوشون؟ کو سریال نامبرشون کو ریجسترشون!!! باید بگردی دنبال ایده آلش وگرنه ما که خیلی گشتیم نبود
    ولی متاسفانه ایکس 6 از لحاظ سخت افزاری مثل سی پی یو و رم و رام وحتی ورژن سیمبیانش هیچ فرقی با 5800 نداره کندترم هست تاچ و فریو ویر و شکل ظاهریش یکم فرق داره

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------

سلام.
    این دفه می خوام یه بازی باحال بذارم که خیلی سرگرم کننده است .رو x6 امتحان شده خیلی باحاله.

اینم لینکش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه تشکر کنید بیشتر میذارم .
    ممنون و خواهشا برنامه هایی بزارید که هیچی نخواد همینجوری فرتی نصب شه
    Last edited by Help118; 06-07-2010 at 18:55.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من به تازگی یک گوشی نوکیا x6 خریدم . از اینایی که روی جعبه گوشی نوشته شده فارسی . کنار کد سریال و بار کد به انگلیسی نوشته فارسی. گوشی ساخت چین بوده و پشت باتری نوشته سفارش نوکیا ساخت چین. من با گارانتی اصلی خریدم از اینایی که اس ام اس میدن و تاییدش میاد.
    خلاصه عرض کنم وقتی گوشی رو روشن کردم دیدم 132 تا آهنگ ایرانی توش ریخته شده. چه جوری ممکنه؟؟
    وقتی میخوام از جی پی اس استفاده کنم نمیتونم اینکارو کنم. داخل position method رفتم و دیدم فقط دو گزینه blutooth gps و wifi/network وجود داره و خبری از اینترنال جی پی اس نیست..
    لطفآ کمک کنید . من چه کار کنم؟؟ آیا گوشی تقلبیه یا خرابه؟
    جی پی اس درست میشه؟؟؟؟
    با تشکر
    دقیقا درسته! جهت اعتلا وارتقای فرهنگ ایرانی چون گوشی ها با فریم ویر فارسی و و مخصوص ایارن وسفارسش ساخته شدند 132 تا آهنگ ایرانی توشون هستش اینم فکر کنم تو چین زده شده توشون.

برای تنظیمتات دقیق حی پی است به چند صفحه قبل مراجعه کن مفصلا براتون همه چی جی پی اس رو نوشتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونه از دامنه دات کام هم استفاده کنی
    تشکر یادتون نره ها

---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

گوشی شما کاملا درسته و گارانتی اصل هم هست .
    در مورد آهنگ ها که بله گارانتی فارسی دارای 132 آهنگ هست.
    در مورد gps هم اینکه این دستگاه مجهز به gps داخلی هست ولی باید راه اندازی بشه که من بلد نیستم ولی دوستان در این تاپیک بلدن.
    نگران نباشید .
    کاملا توضیح دادم تو پست بالایی
    منظورم اینه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

با سلام و حسته نباشید
    منم دقیقاً همین مشکل رو دارم امروز گرفتم خیلی سرچم کردم ولی چیزی گیرم نیومد
    لطفاً راهنمایی کنید....
    بدبختی جی پی اس این گوشی در V3.4 باگ هایی داره که راه حل های پیشنهادی اینا هستن:

چه ورژنی از نرم افزار رو دارید اجرا میکنید؟ 3.01 یا 3.03 و 3.04؟

توی این نرم افزار یه باگی وجود داره، من هم علتش رو متوجه نشدم، ولی بهرحال این باگ هست، اون هم از این قراره که بعضی از اوقات مثلا بعد از 10 بار اجرای برنامه (مثلا)، هرکاری که میکنی برنامه به جی پی اس متصل نمیشه. دو راه حل که واسه حل این مشکل وجود داره:
    1- استفاده از یک برنامه جی پی اس دیگه، قبل از ورود به برنام مپ
    2- استفاده از جی پی آر اس برای کمک به جی پی اس.

در راه اول: یک برنامه جی پی اس دیگه، مثلا برنامه location خود گوشی و یا برنامه smartcomgps و یا هر برنامه ی دیگه که با جی پی اس کار میکنه رو اجرا کنید و منتظر باشید تا به ماهواره ها متصل بشه. بعد از اینکه به ماهواره متصل شد، بدون اینکه اون برنامه رو ببندید، برنامه nokia map رو اجرا کنید. در این حالت مشکل حل میشه و بعد از این میتونید برنامه کمکی رو ببندید. با این روش مشکل حل میشه و نیاز نیست دفعه بعد هم همین کار رو بکنید. (البته باز ممکنه بعد از چند بار مثلا همون 10 بار اجرای برنامه، دوباره این مشکل پیش بیاد که دوباره باید از همین طریق به برنامه کمک کنید)

در راه دوم که من پیشنهاد میکنم همیشه از این راه برید: استفاده از جی پی آر اس برای کمک به جی پی اس:
    این راه علاوه برا اینکه اون مشکل و باگی که در برنامه هست و ذکر کردم رو مرتفع میکنه، در عین حال بهترین راه برای اینه که شما در سریعترین زمان ممکن به ماهواره های جی پی اس متصل بشید، (کمتر از 30 ثانیه)، با استفاده از جی پی آر اس، حدود مکان شما مشخص میشه، (سلول شبکه) و با استفاده از سرور موقعیت یابی نوکیا، اطلاعات ماهواره هایی که در مکان حدودی شما، قابل رویت هستند به گوشی داده میشه، به این ترتیب گوشی میدونه که به چه ماهواره هایی میتونه کانکت بشه و فقط کانال مربوط به اونها و جهت اونها رو اسکن میکنه، که این امر باعث میشه سرعت وصل شدن شما به جی پی اس به شکل واقعا محسوسی افزایش پیدا کنه.
    استفاده از جی پی آر اس، فقط در لحظات اول کانکت شدن گوشی به ماهواره ها لازمه، و بعد از اون فقط از جی پی اس، استفاده میشه. میزان کیلوبایت ارسالی و دریافتی در جی پی آر اس برای کمک به اتصال جی پی اس، بسیار ناچیزه و هزینه ی قابل توجهی نداره (هر بار کانکت شدن کمتر از 5 تومان) و همونطور که گفتم، بصورت مدام از جی پی آر اس استفاده نمیشه و فقط در مواقعی که لازمه استفاده میشه که واقعا هزینه ای که داره خیلی خیلی ناچیز و به صرفه هستش.
    مهم:
    این راه بهیچ عنوان به این معنی نیست که برنامه map رو آنلاین اجرا کنید که در اینصورت خیلی هزینه برای شما خواهد داشت. حتما حتما از توی منوی برنامه ovi map و زیر منوی tools - setting - internet کنترل کنید که برنامه به اینترنت وصل نشه! چون اگه وصل بشه هزینه gprs شما زیاد میشه. در این روش ما به هیچ عنوان قصد نداریم که اینترنت در اختیار برنامه nokia map قرار بدیم و یا به اصطلاح برنامه رو آنلاین اجرا کنیم.

لیست تنظیمات مورد نیاز برای استفاده از gprs بعنوان کمک gps:

برای فعال نمودن این امکان، در تنظیمات برنامه location گوشی وارد قسمت positioning mode بشید و:

1- در positioning methods قسمت network base تیک داشته باشد
    2- در positioning methods قسمت assisted gps و یا a-gps تیک داشته باشد
    3- در positioning methods قسمت integrated gps و یا int-gps و یا gps تیک داشته باشد (اگر حتی نمیخواهید از جی پی آر اس استفاده کنید این گزینه باید تیک داشته باشد، این گزینه مربوط به فعال سازی قطعه سخت افزاری gps گوشی هست که حتما باید تیک داشته باشد)
    4- در positioning server قسمت server address روی supl.nokia.com باشد
    5- در positioning server قسمت access point تنظیم شود (روی کانکشن gprs گوشی)
    6-در positioning server قسمت positioning server use روی آتوماتیک و یا آلویزاسک باشد.

نکته: دقت کنید در خط و گوشی قابلیت اتصال به جی پی آر اس رو فعال کرده باشید و تنظیمات مربوطه روی گوشی انجام شده باشه (مربوط به اپراتور و تنظیمات گوشی)
    نکته2: منوی گوشی ها با هم فرق داره، ولی معمولا یا توی applications میتونید برنامه لوکیشن رو پیدا کنید و یا توی setting میتونید تنظیمات positioning رو پیدا کنید.

---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------

------------------
    کاملا تایید می شه و راه اندازی همش حرف مفته و می خوان با این جمله سر کیستون کنن
    بهترین راه, گرفتن نقشه و تلفظ فارسی توسط برنامه Nokia Map Loader نوکیا هست که یرای این کار نیاز به 2 تا برنامه دارید یکی Nokia Map Loader که در کامپیوتر نصب می شه و دیگری maps_installer_3.04_10wk17_b07_s60_5.0.Nocs که در گوشی وصل می شه بعد باید Nokia Map Loader را اجرا کنید و گوشی را در حالت PC Suite به سیستم وصل کنید برنامه بعد از اینکه گوشی شما را شناخت از قسمت Asia کشور ایران را پیدا کنید و دکمه + را بزنید تا به سمت راست اضافه بشه بعد برید به قسمت Voice و اونجا هم Farsi Female را پیدا کنید و دکمه + را بزنید و در آخر روی Download کلیک کنید و منتظر باشید دانلود و نصب نقشه و تلفظ فارسی در گوشی تموم بشه
    اگر نتونستید بگید یک آموزش براش بسازم
    موفق باشید
    واقعا از لطف بی نهایت شما دوست بزرگوار من تشکرات لازم رو از طرف دوستان می نمایم. این مطالب رو بنده نیز به تفضیل در اینجا
    توضیح داده بودم ولی متاسفانه قضیه خوردن نمک و نمکدون شکنیه! افسوس

4. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

یه سوال بسیار مهم
    از همه دوستان خواهشمندم جواب بدید ...
    آیا گوشی شما هم هنگام مکالمه صدایی که از طرف مقابل میاد کیفیتش پایینه ؟
    من خودم چند جا و حتی این تاپیک شنیده بودم همچین چیزی رو ولی دیروز خودم عملی امتحان کردم و صدایی که از طرف مقابل میاد خیلی کیفیتش پایینه و جز جز میکنه و تیز هست و قابل مقایسه با سایر گوشی های نوکیا (مانند 5700 ) نیست. همچین کیفیتی رو قبلا در 3250 دیده بودم.خیلی ضایعست!
    ؟ ؟ ؟
    همشون اینطورین؟
    خواهشن بدون تعصب...
    در پست خصوصی هم بهتون عرض کردم
    نه اصلا همچی مشکلی در دریافت صدای اسپیکر وجود ندارد .قبول دارم صداش اون کیفیت واقعی رو که انتظار داری نداره من خودم 6700 رو خیلی ترجیح می دم چون شفافیت صداش عالی بود همچنین با فعل کردن قابلیت Voice Clarity یعنی شفافیت صدا، کیفیت صدا بالا می رفت و مصرف باتری نوشته بود یکم بالا می ره چو نسعی می کنه از بیشترین حد توان مصرفی استفاده کنه ولی این گزینه تو ایکس 6 نیستش
    ولی اصلا اونجوری که شما فرمودین نیست چون اگه مال من اینجوری بود دو روزه میفروختمش واصلا دم از ایکس 6 نمی زدم

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------

از چیزی که متنفرم تعصبه! آدم تعصبشو واسه خانوادش و دینو اعتقادش نگه می داره نه واسه یه گوشی

---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------

برو بستون همه چیزشم تست کن ببین توی پوشه تم میره یا نه!
    چون مال داییم میره میپره بیرون!

---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------

نوچ خوبه همی چیزش.
    والا مامانم 3250 داره مشکلی هم تو مکالمش نیست
    به گوشی داییت راه دوری نمی ره یه فریم ویر جدید بزن یا ری اینستالش کنی حل میشه مشکل نرم افزاریه حاد نیست

-------
    یه دوستی هم داشتیم میگفت مامانم ایکس 6 داره خودم 5800 چی شده این روزا مامانا تاچ اسکرینی شدن؟!!!!!

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

يه چيز ديگه . 32 گيگش هم الان هست يا نه ؟ قيمتش چنده ؟
    بیخیال 32 هم گرونه هم قاچاقی. هیچ فرقی بجز رنگ با 16 نداره. یه هدفون تو پکش داره اونم اگه باشه
    16رو بگیر

---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

خوب واسه همین شما متوجه نشدین دیگه .آخه 3250 هم چنین کیفیتی داره.اگه تونستی یه مقایسه با 5700 بکن اونوقت فرقشو بطور بسیار محسوس خواهی فهمید.
    زیاد سخت نگیر. گوشی خوبتر از این تو نوکیا نیست باید بری سراغ hTC
    راستی چیکار کردی اخطار دادن بهت؟

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

تایید میکنم و اضافه میکنم کارا ترین گوشی توی این رنج قیمت هستش....
    میدونی تاپ خازنی یه چیز دیگست . وقتی با P1I مقایسه میکنم که دیگه هییییچ.....
    همیشه ناخونم کشیده میشه روی صفحش (P1) و یه صدایی میده دل آدم ریش میشه!
    دیگه نگو که دل منم ریش ریش شد
    کلا بای دبگم تاچ مقاومتیه اصلا خوب نیست فقط مزایایی که داره HAndwriting Recognization بود یعنی تشخیص دستخط و فکر کنم با اومدن قلم واسه خازنی ها این مشکلات پیش پافتاده حل خواهد شد
    ویواز تاچش مقاومتیه یعنی هیچی کشک!
    تاچ خازنی فوق العادس اصلا از دس ندینش

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

دوستان از مال من دامنه دات کام این فروم فیلتر شده شما چطور؟

6. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا از لطف بی نهایت شما دوست بزرگوار من تشکرات لازم رو از طرف دوستان می نمایم. این مطالب رو بنده نیز به تفضیل در اینجا
    توضیح داده بودم ولی متاسفانه قضیه خوردن نمک و نمکدون شکنیه! افسوس[/QUOTE]
    -------------
    اتفاقا من یه اخلاقی دارم
    وقتی وارد فروم می شم و می بینم کسی سوالی پرسیده نگاه می کنم ببینم کسی جوابش را داده یا نه و اگر کسی جواب داده بود دیگه رو اون سوال جوابی نمی دم تا اینکه کسی که سوال پرسیده بیاد بگه که مشکلش حل شده یا نشده که در صورت حل نشدن من اگر بلد بودم جواب می دم و دقیقا بر عکس خیلیها که میان اینجا به سوالاتی که قبلا پاسخ داده شده به صورت مالتی جوابگو میشن و بازم می گم از توضیحات شما ممنونم و باور کن قصدی ندارم که رو توضیح شما توضیحی بدم
    البته یک کمی هم تقصیر مدیران این فروم هم هست چون بعضی از آموزشها خاص هستند و هیچ وقت تغییر نمی کنند و نیاز روزافزون انسانها می شن مثلا همین جی پی اس که روز به روز فراگیر می شه و یا جی پی آر اس و یا آموزشهای قفل شکستن یا خیلی از این مسائل که باید در فروم از طرف مدیران مهم شناخته بشن و همیشه در پستهای بالا باشن که دیگه پشت هم سوال تکراری نشه و دوستان اول مطالعه کنند و بعد اگر مشکلی بود همونجا بپرسن به هر حال من پست شما را خوندم و واقعا جامع و کامل بود و از تلاشی که کردی واقعا ممنونم
    موفق باشی
    Last edited by aydin_eb7777; 06-07-2010 at 19:53.

8. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

-------------
    اتفاقا من یه اخلاقی دارم
    وقتی وارد فروم می شم و می بینم کسی سوالی پرسیده نگاه می کنم ببینم کسی جوابش را داده یا نه و اگر کسی جواب داده بود دیگه رو اون سوال جوابی نمی دم تا اینکه کسی که سوال پرسیده بیاد بگه که مشکلش حل شده یا نشده که در صورت حل نشدن من اگر بلد بودم جواب می دم و دقیقا بر عکس خیلیها که میان اینجا به سوالاتی که قبلا پاسخ داده شده به صورت مالتی جوابگو میشن و بازم می گم از توضیحات شما ممنونم و باور کن قصدی ندارم که رو توضیح شما توضیحی بدم
    البته یک کمی هم تقصیر مدیران این فروم هم هست چون بعضی از آموزشها خاص هستند و هیچ وقت تغییر نمی کنند و نیاز روزافزون انسانها می شن مثلا همین جی پی اس که روز به روز فراگیر می شه و یا جی پی آر اس و یا آموزشهای قفل شکستن یا خیلی از این مسائل که باید در فروم از طرف مدیران مهم شناخته بشن و همیشه در پستهای بالا باشن که دیگه پشت هم سوال تکراری نشه و دوستان اول مطالعه کنند و بعد اگر مشکلی بود همونجا بپرسن به هر حال من پست شما را خوندم و واقعا جامع و کامل بود و از تلاشی که کردی واقعا ممنونم
    موفق باشی[/QUOTE]

بابا دمت گرم چه سریع فایلشو درست کردی ممنونم.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه عزیز مرسی از راهنماییت ولی فقط میگه gps bluetooth رو روشن کنم...
    اینجا تو دفترچه راهنماش نوشته که داره
    ولی هیچ
    این گزینه ها رو تو لوکیشن اصلا نداره
    در ضمن نسخه نرم افزارم هم 20.0.005 هستش
    یه 5800 داشتم که اونم اینجوری بود که می گفتن چون واسه سوریه هستش اصلاً gps نداره اینم دقیق همون امکانات رو داره نقشه ها رو هم داره ولی اصلاً مکانمو نشون نمیده و ...
    راهنمایی
    اگه نداره زود برم تحویل بدم
    وقتی می خوام آپ کنم از خود گوشی می گه
    server not responding
    یه چیزی تو این مایه ها

ازم تحویل نمی گیره گوشیمو
    چیکار کنم
    Last edited by shuvvan; 06-07-2010 at 22:03.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

-------------
    اتفاقا من یه اخلاقی دارم
    موفق باشی[/QUOTE]

من خیلی خیلی از لطف شما متشکرم. واقعا این فروم به عزیزانی مثل شما نیاز داره
    اون آموزشهای تصویری که در بعضی موارد ارائه دادید میشه گفت یک بخش عظیم فروم رو تشکیل می ده. آموزش تصویریات حرف نداره و امیدوارم بهتر از این هم بشه.
    قربون دوست عزیزم برم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

-------------
    اتفاقا من یه اخلاقی دارم
    موفق باشی
    بابا دمت گرم چه سریع فایلشو درست کردی ممنونم.....[/QUOTE]

رتیل جون قربون اون دست و پای دورنگت برم آخه این چه فرم تشکر کردنه خوب یه تشکر بفرس تمومه واسه چی پست می دی آخه (شوخی)

والا بعضی از آموزشهای مبتنی بر متون رو من ارائه دادم ولی متاسفانه اصلا برخورد مناسبی با بنده نمی شه نه از طرف مدیران و نه از طرف دوستان. نه تشکری نه چیزی!

در مورد جی پی اس مشکل زیاد هست و هر چی بگیم بازم کمه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نه عزیز مرسی از راهنماییت ولی فقط میگه gps bluetooth رو روشن کنم...
    اینجا تو دفترچه راهنماش نوشته که داره
    ولی هیچ
    این گزینه ها رو تو لوکیشن اصلا نداره
    در ضمن نسخه نرم افزارم هم 20.0.005 هستش
    یه 5800 داشتم که اونم اینجوری بود که می گفتن چون واسه سوریه هستش اصلاً gps نداره اینم دقیق همون امکانات رو داره نقشه ها رو هم داره ولی اصلاً مکانمو نشون نمیده و ...
    راهنمایی
    اگه نداره زود برم تحویل بدم
    وقتی می خوام آپ کنم از خود گوشی می گه
    server not responding
    یه چیزی تو این مایه ها
    ازم تحویل نمی گیره گوشیمو
    چیکار کنم
    اولا خواهشا یکم کوچیکتر بنویس فکر کردی چشمون نمی بینه مرسی عزیزم ولی هممون هستیم....

ببین اینکه مال روسیه هستش یا سوریه یا هرجا اینا مربوط به پروداکت کد و فریم ویره. گوشی گوشیه با سخت افزار ثابت تو کل جهان!!! حتی جهان اسلام!!!! حالا اینی که فرق میزاره همون پروداکت کدها و به تبع اون فریم ویرهاست. ابتدا پروداکت کدو بای دعوض کنی یه فریم ویر فارسی توش بریز و map installer v3.4 رو نصب کن بعدش فایلها و نقشه های ایران و راهنمای صوتی رو بگیر و راحت ازش استفاده کن. این کاریه که همه می کنن و همه داریم استفاده می کنیم از جی پی اس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •