تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 118 از 166 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1651

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چجوری باید آهنگ با این گوشی بلوتوٍث کنم ؟؟؟
    گوشی رو آپدیت کنی همه فایلها رو از اپ منجر می فرسته.

اگر حوصله آپدیت نداری برنامه Petrovich رو نصب کن.

2. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا این گوشی ما فایلهای تصویری wmv را پخش نمیکنه. باید چکار کنم؟ مال همه اینطوری هستش یا اینکه این یک مشکلی داره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

سلام دوستان ، این مهدی به ما گفت که برو اینو ان نهصدو بخر !
    تا دیروز یکی از بچه ها سر کلاس اینو داشت باهاش کار کردم واو عالی بود واسه من ، من یه گوشی میخام که زود از دستش خسته نشم ، خود مهدی میدونه چی میگم !
    یه سه الی چهار ساعتی داشتم باهاش کار میکردم ، فقط مونده برنامه ! من دی اس ال دارم ، رفتم بیرون قیمت کنم گفت که باید بدی خودمون برات بازی نقشه و برنامه بریزیم ! گفتم دی اس ال دارم ! یه 20-30 تومنم میدم مودم وایرلس ، گفت که نه ، کار خودت نیست باس فلش کنیو کابل مخصوص میخادو اینا ! تازه آشنا هم بودا ! گفت چون آشنایی 20 تومن !
    بچه ها من میتونم بازی و نرم افزاراشو توی خود کامپیوتر دان و رو گوشی نصب کنم ؟ یا نه باید وایرلس داشته باشم ؟!
    یا بدم بیرون ؟ کمک کنید !
    اگه گوشیه دیگه ای هم هست پیشنهاد کنید !

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا دیروز یکی از بچه ها سر کلاس اینو داشت باهاش کار کردم واو عالی بود واسه من ، من یه گوشی میخام که زود از دستش خسته نشم ، خود مهدی میدونه چی میگم !
    یه سه الی چهار ساعتی داشتم باهاش کار میکردم ، فقط مونده برنامه ! من دی اس ال دارم ، رفتم بیرون قیمت کنم گفت که باید بدی خودمون برات بازی نقشه و برنامه بریزیم ! گفتم دی اس ال دارم ! یه 20-30 تومنم میدم مودم وایرلس ، گفت که نه ، کار خودت نیست باس فلش کنیو کابل مخصوص میخادو اینا ! تازه آشنا هم بودا ! گفت چون آشنایی 20 تومن !
    بچه ها من میتونم بازی و نرم افزاراشو توی خود کامپیوتر دان و رو گوشی نصب کنم ؟ یا نه باید وایرلس داشته باشم ؟!
    ------
    کاملا چرت و پرت گفته اگه کمی زرنگ باشی خودت همه این کارارو می تونی انجام بدی

6. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

------
    کاملا چرت و پرت گفته اگه کمی زرنگ باشی خودت همه این کارارو می تونی انجام بدی
    ممنون ،
    میشه در مورد برنامه ها و نصبش کامل توضیح بدید و اینکه باید حتما" آپدیت کنم ؟ لطفا" کامل توضیح بدید !
    در ضمن نرم افزاری هم اومده که صفحه رو افقی نشون بده ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ،
    میشه در مورد برنامه ها و نصبش کامل توضیح بدید و اینکه باید حتما" آپدیت کنم ؟ لطفا" کامل توضیح بدید !
    در ضمن نرم افزاری هم اومده که صفحه رو افقی نشون بده ؟
    ------
    والا تا اونجا که من یادمه یک جا خوندم که آپدیت جدید این گوشی افقی هم می شه من زیاد راجع به این گوشی نمی دونم دوستای دیگه توضیح می دن حتما

9. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه سیم کارت ایرانسل بگیر 10000 شارژ کن یه تعرفه نامحدود 1 ماه بگیر هر چقدر دلت میخواد دانلود کن سرعتش تقریبا مثل ای دی اس ال 256 شب مثل 512 میشه خیلی خوبه مثلا من تو او ج ترافیک مصرف اپدیت 103 مگ تو 1 ساعت دانلود کردم همجا میشه استفاده کرد وایرلس فقط تو خونه میشه استفاده کرد

11. این کاربر از armin2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوسته عزیز
    شما میتونی خودت دانلود کنی و می تونی یه مودم ADSL/WIRELESS هم بگیری اینطوری راحت تری و با ایکه همون طور که دوستمون گفت از تعرفه نا محدود ایرانسل استفاده کنی.
    چون ای ن گوشی TABLET تشریف داره پس شما باید با خوده گوشی به دانلود بپردازی.البته بدون گوشی هم می شه ولی بهت توصیه می کنم که این کارو نکنی و با همون گوشی به دانلود بپردازی راحت تری.

---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

آقا این گوشی ما فایلهای تصویری wmv را پخش نمیکنه. باید چکار کنم؟ مال همه اینطوری هستش یا اینکه این یک مشکلی داره؟
    سلام دوسته عزیز
    شما می تونی به قسمت APP MANAGER بری و تو قسمت آپدیت یک DECODER هست و اونو دانلود کنی.

13. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من یک مشکل دیگه هم دارم.

با این گوشی چطوری میشه فارسی تایپ کرد؟ مثلا یک فرمی را توی وب چطوری میشه بصورت فارسی پر کرد؟

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    میشه بگید معایب این گوشی چیه
    مخصوصا باتریش چه جوریه
    ممنون
    سلام...
    معایب از نظر من نبودن بازی ... (البته به جز ۴ ۵ مورد خاص ) گرافیکی نبودن اکثر برنامه هاش که دارای اینتر فیس جالب توجهی نیستن ... ذخیره باتری نسبت کمش (حداقل نسبت به رقیباش ) و از همه مهم ترش سایز بزرگ و وزن زیادش )
    باتریش با استفاده معمولی ( یه کم بیشتر از معمولی ) یه روز کامل جواب میده ...
    من که با باتریش کنار اومدم....
    با این مصرف :
    روزی ۲۰۰ تا ۳۰۰ تا اس ام اس ... نیم ساعتی مکالمه ... ۱ تا ۲ ساعت موزیک با هدست بلوتوث ...
    ۲ ساعتی هم اینترنت ...
    ارقام این دوستمون زمانی صحیحه که تنها یک عمل با این گوشی در واحد زمان انجام بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •