دوستان تو رام فعلی هیچ باگی نداره؟
cheshm_asali گوشی نو مبارک.میبینم همزمان آواتارتم عوض شده!![]()
دوستان تو رام فعلی هیچ باگی نداره؟
cheshm_asali گوشی نو مبارک.میبینم همزمان آواتارتم عوض شده!![]()
دیگوی عزیز بارها در همین تاپیک عرض کردم خدمت اساتید که رام اریجینال ورژن 1.43 هست که پایدار نیست و حتما قبل از نصب رادیوی سازگار با ایران باید رام 1.48 نصب بشه. (بعدش نمیشه چون دوباره آنتن می پره).
ضمنا ورژن رادیوی شما هر چیزی غیر از 2.05.51 باشه به مشکل بر میخورید در بعضی شهرها یا مناطق. پس دلخوش به این که در محل زندگیتون فعلا مشکلی ندارید نباشید.
داداش مبارکه ... ایشالاه به سلامتی
یه لطفی کن ببین ورژن رادیوش همینی هست که سیاوش میگه ؟ یا اینکه فرق میکنه !
آقا یه سوال ... من اگه اینترنتی از پرشین بخرم به نظرتون روش ورژن جدید رادیو رو زدن ؟
دوستان ، من يك تجربه ي ناموفق با باتري دياموند داشتم. لطفا در مورد عمر باتري HD2 و ينكه چند روز باهاش كار مي كنيد، يه گزارشي بديد.
ممنون از لطفتون
میخوام دقیقاً بدونم ناپایداریش چی ها هستش و رام ارجینالش دقیقاً چه مشکلاتی داره؟
ممنون.
ممنون دوستان اسم من سیروس
رادیو دستگاه
2_2.04.50.22
و نسخه رام
1.43.488.1
سری70124
Rom date
10/26/09
پچ دوربین کی میاد کسی می دونه ؟؟
این که همون رام و رادیوئی هست که رو گوشی من بود...چطور مشکل آنتن نداری؟؟؟ عجیبه ها
دوستان این Owner name گوشی کجاست من توی About phone در Phone identity هرچی قرار میدم توی رجیستر کردن برنامه ها هروقت وارد میشم میگه خالیه
چون اصفهان هستم شاید شاید BTS های اینجا فرق داشته باشه یا شبکه سلولیش قوی تر باشه
فردا هم کارم داخل اصفهانه و خارج شهر نمیرم ولی 3 شنبه تا 100 کیلومتری از سمت جنوب اصفهان رو به شیراز هم تستش می کنم خبرش را میدم
این رادیویی که یاس و پرشین تلکام نصب می کنند روی سایت میاد اگه کامتل تداشت من نصب کنم ؟؟؟
Start>People>Me
والا اون روزی که من بردم نصب کنم گفتن تا 10 روز دیگه می ذاریم تو سایت ولی بصورت یه رام کاملاین رادیویی که یاس و پرشین تلکام نصب می کنند روی سایت میاد اگه کامتل تداشت من نصب کنم ؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)