یعنی باید بدم اون 16GB بالای گوشی رو پاک کنن به جاش بنویسن 512MB
16گیگ رو از دست دادم هارد ریست هم کردم درست نشد
یعنی باید بدم اون 16GB بالای گوشی رو پاک کنن به جاش بنویسن 512MB
16گیگ رو از دست دادم هارد ریست هم کردم درست نشد
سلام .من فکر نمی کنم که مموری شما پریده باشه .من دقیقا نمی دونتم ولی یکی از دوستان به نام سعید میگفت با تعویض رامmy storag می یاد.شما این صفحه رو چک کن.
البته مثل اینکه آقا سعید نیستن شما هم عجله نکن بهتره با ایشون واسه تعویض رام هماهنگی کنی تا اگه مشکلی پیش اومد کمکت کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من قبلا ورزن گوشیم 6.1 بود
بردم نمایندگی 605 شد
اما الان خیلی سنگین شده
سخت کار میکنه
قبلا بهتر بود
رام سبک چی معرفی میکنید
خواهشا اگه کسی خودش استفاده کرده و خوبه بگه
ممنون
با سلام به همه.
از همه عزیزان خواهش میکنم که به این سوال بنده که فکر میکنم تقریبا همه این سوال رو دارن شفاف و به طور روشن پاسخ بدین.
میخوام بدونم که این گوشی با Windows Moboile 6.1 روان تر و سریعتر کار میکنه یا با Windoes Mobile 6.5؟؟؟
و همینطور سری جدید این گوشی که با Windows Mobile 6.5 عرضه شده آیا با گوشی هایی که به طور دستی به Windows Mobile 6.5 ارتقا پیدا میکنند فرق میکنه و از اونها سریعتر و بهتر کار میکنند.
چون راستش الان من 2 گوشی آکبند با گارانتی اصلی پارس مایکروتل دارم که یکیشون از ابتدا دارای Windows Mobile 6.1 هست و یکیشون هم از ابتدا با Windows Mobile 6.5 هستش و من نمیدونم باید کدومشون رو نگه دارم و هنوز از هیچ کدومشون استفاده نکردم ، حتی یک SMS هم با هیچ کدومشون ندادم.
با سپاس.
سلام دوستان . من قصد خرید این گوشی رو دارم .. قیمت فعلیش با گارانتی اصلی چنده ؟
توی جعبه اش کیف داره ؟
خود مایکروتل محافظ صفحه داره مخصوص گوشی ؟ اگر داره چنده ؟
مرسی
ببین چند روز نبودیم چه خبر شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سعید عجب رامی نصب کردی اومدی حتما عوض میکنم
با سلام الان قیمتش 500.000 تومان هستش (تهران)
کیف هم داره.
محافظ ندیدم تو نمایندگی ولی تو بازار میتونی پیدا کنی.
قیمت فعلی500 با گارانتی بی گارانتی هم460 قیمت کردم
توی جعبش کیف هم داره
خوده ماکروتل فک نکنم بهت بده اگه هم بده گرون میده از زیرزمین علا الدین بخر از2تومن هست تا به بالا
فرقی نمیکونه که اول 6.5 باشه یا اونیکه اول6.1 بوده بعد به 6.5 ارتقا دادیش
هر دوتاش یکیه
6.5 خیللللللللللللللللللللللی بهتر از6.1 هستش باهر2تاش کار کردم
تازه مگه میخای همش با 6.5 کار کنی مثل من خسته میشی باید عوض کنی تاز همه یرام ها رو هم گارانتی نمیریزه ÷پس خودت باید عوض کنی
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
دوست عزیز 6.5 که خیلی بهتر از 6.1 هستش
اگه رام جدید میخای باید مثل من منتظر سعید باشی تا بیاد
محمدرضا جان این برنامه یدرایور OpenGL ES 3D رو نصب کردم دستت هم درد نکنه حالا کاربردش چی هست کجا میتونم تاثیرش رو ببینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)