بیا رفیق اینم راهنمایی با عکس:
امیدوارم همون مرحله ای که میخواستیو گذاشته باشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بیا رفیق اینم راهنمایی با عکس:
امیدوارم همون مرحله ای که میخواستیو گذاشته باشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
شما اگه با 360 بازی میکنید بالا رو بزنید دوربین فعال میشه!
منم یه توضیحی بدم!
من وقتی میرفتم رو لوله خیلی زود شناسایی می شدم!
شما از یه جهت برین پشت کتابخونه مانند ها که هم از سه در دید داشته باشید هم به تلوزیونه دید داشته باشید تا کسانی که رو که می خوان برن سر تلوزیونه رو بزنید!
از اسلحه ی MP5 استفاده کنید و تو انداخن نارنجک و EMP دست و دل باز باشید!
سلام
ممنون .ولی نه تنها کمکی نکرد بلکه به محض نصب کرک رو از بین میبره و اتصال به اینتر نت میخواد که با همه ترفندهایی که دوستان گفتند باز هم حل نشدنی مونده... اگر هم کرک بدون پچ نصب شه که رزولوشن از 1024*768 بالاتر نمیره...
راهی دیگه ای فعلا نیست؟؟
دوست عزیز ...من مادربردم GIGABYTE است...ولی تو سی دیش فقط WIRLESS LAN Driver است من اونم نصبیدم ولی چیزی نشد و هیچی به اسم lan dirver نیست ...دارم خل میشم .....مردم به خد![]()
این بازی هم تموم شد. بعد از chaos troy و برعکس D.A واقعا جذاب بود. نکته ای که خیلی برای من جالب بود پنهان کاری ها بود. تو اکثر مراحل هم می شد بدون دیده شدن و بی سر و صدا و هم مثل جنگ، مرحله رو رد کرد. واقعا عالی بود.
برای رد کردن این مرحله بهترین راه اینه که از پنجره ی وسط آویزون بشید.هم می تونید مامورا رو بکشید هم دیده نمی شید هم می تونید از اون کامپوتر محافظت کنید.
(البته اگه مرحله رو درست حدس زده باشم.)
موفق باشی![]()
Last edited by SADEGH 7; 27-05-2010 at 17:17.
اقا من بازی رو تموم کردم خیلی خفن بود ولی حیف زود تموم شد بازی رو روی xbox360 تموم کردم.
بازي كه ميكنم يه لحظه گير ميكنه و ول ميكنه
انگاري كه مثلا گرافيكي چيزي ضعيف باشه
يه كم كه بازي ميكنم سيستم هنگ ميكنه و صفحه آبي مربوط به shut down مياد
سيستمم خوبه
cpu: amd athlon II x2 240
ram: 2
graphci ati 4670
ممكنه از كرك يا پچ بازي مشكل داشته باشه ؟
من این بازی رو الان تموم کردم
ولی متاسفمم برای Ubisoft کل بازی رو عوض کرده
من قبلا دموی اونو دیده بودم اصلا چهره ی Sam اینجوری نبود تازه تو دمو بعضی وقت ها Sam دست خالی با سربازها مبارزه میکرد
اصلا دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد .الان 2 هفته شده که نمیشه آنلاین زد.خیلی ضد حاله
سلام دوستان عزیز
دیدم این تاپیک خیلی داغه گفتم منم چند تا سوال بکنم
من این بازی رو خیلی وقته که که خریدم ولی تا امروز موفق به نصب نشدم حالا چند تا سوال از شما که بازی رو تموم کردین دارم:
1.من امروز مرحله ای که میره تو خاطراتش تو عراق رو رد کردم میخواستم بدون چقدر دیگه مونده که بازی تموم بشه(چند مرحله)؟
2.بعضی وقت ها که دارم بازی میکنم یک دفعه سیستم بدون هیچ پیغامی ری استارت میشه!!!مشکل از چیه؟(مطمئنم که از بد سکتور هارد یا نصب کرک نیست)
سیستمم زیاد ضعیف نیست چون من Assassin's creed 2 رو دو هفته پیش با همین سیستم بدون کوچکترین مشکلی تموم کردم.
مشخصات سیستم:
2GB : Ram
pen4 3.0GHz : cpu
ati 3450 : VGA
XP SP3 : OS
3.مشکل افت فریم ریت زیادی دارم با این که پچ 1.02 و ati catalyst 10.4 رو سیستمم نصب کردم.؟؟(در صورتی که تو assassin 2 مشکل افت فریم ریت نداشتم)
4. نمیتونم به سرورش وصل بشم؟؟؟
اگه میشه کمک کنین
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)