اولا اینکه £ میشه پوند استرلینگ یا همون پوند (شب عید برابر با 1500 تومن بود)
ثانیا قیمت این صفحه از زمان انتشار بازی به همین صورته.
اولا اینکه £ میشه پوند استرلینگ یا همون پوند (شب عید برابر با 1500 تومن بود)
ثانیا قیمت این صفحه از زمان انتشار بازی به همین صورته.
ولی نامرد عجب ضدحالی زد بهمون,حالا ACII اینطور شد Splinter Cell و PoP هم فنا شدن.تکلیفمونم معلوم نیست که بدونیم Crack واسش میاد یا بریم Original بخریم.![]()
ناراحت نباش دوست عزيز
اين شركت به اندازه كافي ضرر خواهد كرد كه از انجام دوباره اينكار پشيمون بشه از طرفي مطمئن وقت زيادي رو واسه همين پروژه و قفل گذاري اين شكلي گذاشتن
اگه اين قفل شكسته بشه خيلي زياد ضرر مي كنن
بي سابقست ! ايول PC Gamer هاي Gamespot
1.333 vote ميانگين 4.4 !
منم امروز دوباره رو 360 تموم كردم كلا به نظر من در حد همون 8 هستش ! باگ داره اندازه موهاي بدن خرس .
حالا فيلم گرفتم اگه شد آپ ميكنم ببينين لذتشو ببرين .
این همش به خاطر سیستم جدید یوبی سافت هستش. توی نقد خود گیم اسپات دلیل اینکه امتیاز کمتری نسبت به کنسول گرفته همین سیستم جدید DRM و همین طور قیمت بالای بازی اشاره شده.
آره يوزرهايي كه 1 دادن همه يه فحشي به يوبي يا سيستم قشنگش دادن .
سلام
عزیز من راهنمایی بخوام کمک میکنی؟
نه دوست عزیز این شرکت اینقدر عظیمه که این ضرر به چشمش نیاد 12 یا 13 تا شعبه داره
که جزو پرسود ترین شرکت های بازی سازیه اگه این کارش باعث نشه شرکت های دیگه هم اینکارو کنن خیلی خوبه و الا....
ولی بدون ضرر نکرده چون 4 تا ادم بیسواد این سیستم رو راه ننداختن.
اصلا یه نکته که هیچکس بهش اشاره نکرد
توی این فیلم هیچ کجاش نشون نمیده که طرف بدون مشکل انیموس رو رد کرده
وقتی روی تخت میخوابه دزموند همون موقع صفحه سفید میشه یک ثانیه بعد توی شهره
خوب منم بلدم همچین فیلمی درست کنم
خوب خودمون تا اونجا که دزمون میره روی تخت رفتیم بعدش هم با سیو وارد شهر شدیم من نمیدونم چیه این فیلم گفته که طرف داره با کرک و بدون مشکل بازی میکنه که اصلا میگید دروغه؟
من ديروز يه جا خوندم ubisoft بيخيال اين سيستم براي splinter cell:conviction شده.درست يادم نيست كجا بود شايد همينجا بودهانقد دنبال اين مسئله بودم روزي 200 تا سايت چك ميكردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)