لپ تاپ من n61jv
core i5 540
gforce 325
لپ تاپ من n61jv
core i5 540
gforce 325
سرعت فقط به CPU ربط نداره. سرعت هارد, باس رم و حتی برند رمی که استفاده میکنید. چیپست. آپدیت بودن بایوس همه و همه با هم میتونند یک سیستم پرسرعت رو بسازند. اگر فقط یکی از اینها بلنگه مثلا هارد دورش 5400 باشه بقیه هم در اندازه سرعت هارد کار خواهند کرد, یا ممکنه سرعت هارد خوب باشه و 7200 باشه و یا ممکنه از SSD استفاده بکنید اما رمتون با وجود اینکه 1333MHz هست اما به اندازه رم OCZ با باس 1066 نمیتونه پهنا داشته باشه.
اون قسمت هم اسمش بایوس هست. F2 رو بزن.
دماتون مناسبه و کم نیست.
برای سی پی یو و گرافیکتون دمای خوبیه
سلام.
من بعد از کلی تحقیق تصمیم گرفتم ایسوز بگیرم.
کسانی که استفاده میکنن مشکل گرما ندارن؟
من می خوام تا 2 میلیون یا یه خورده بیشتر هزینه کنم.بیشتر واسم اجرای بازی و سرعت مهمه.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
در ضمن قیمت و اگه عکسی هم برام بزارید ممنون میشم.
با تشکر.
دوسته خودم من اینارو بلدم!!!!سرعت فقط به CPU ربط نداره. سرعت هارد, باس رم و حتی برند رمی که استفاده میکنید. چیپست. آپدیت بودن بایوس همه و همه با هم میتونند یک سیستم پرسرعت رو بسازند. اگر فقط یکی از اینها بلنگه مثلا هارد دورش 5400 باشه بقیه هم در اندازه سرعت هارد کار خواهند کرد, یا ممکنه سرعت هارد خوب باشه و 7200 باشه و یا ممکنه از SSD استفاده بکنید اما رمتون با وجود اینکه 1333MHz هست اما به اندازه رم OCZ با باس 1066 نمیتونه پهنا داشته باشه.
اون قسمت هم اسمش بایوس هست. F2 رو بزن.
من asus g73jh-a1 رو دارم و مشخصاتش رو هم میدونم.من میگم نسبت به مشخصاتش حس میکنم کنده!!!
win 7 64bit هم روش نصب هست.
خب حس میکنم با تست و بنچ مارک گرفتن فرق میکنه
اینها رو که بهت میگم آزمایش کن نتیجه رو بگو ببینم وضعیت چطوره.
ویندوز رو ریستارت کن و این کارها رو بکن.
Microsoft Office 2007 یا 2010 رو اگر داری باز کن و سرعت باز شدنش رو دقیق با ثانیه شمار حساب کن.
PowerDVD نسخه ی 9 یا 10 هم همینطور.
Firefox 3.6 هم آزمایش کن و ثانیه ی باز شدنش رو بنویس. البته firefox به تعداد extentions هاش هم ربط داره.
بعد با برنامه HD Tune Pro 4.50 از هاردت بنچ مارک بگیر و نتیجه اش رو با عکس بزار ببینیم وضعیت و سرعت هاردت چطوره.
تست ریستارت شدن سیستمت رو هم که در لینک زیر قبلا توضیح دادم انجام بده و نتیجه اش رو با عکس بزار.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته : موقع تست گرفتن P4G رو روی High بزار.
میتونی از سری g51 یا g73 بگیری.
یه سرچ بزن مجذوب میشی.
اینجا نزاشتم تا خودت سرچ گنی حال بیای![]()
سلام
یه لپ تاپ ASUS می خواستم با مشخصات:
CPU دو هسته ای و قدرتمند ، رم 4، HDD بالا، "13.3 ، وزن کم و بهتره که بلوری و ESATA هم داشته باشه.قیمتشم حداکثر تا 1400000تومان باشه. و اینقدر قوی باشه که چندین سال بشه ازش کار کشید.
لطفا پیشنهاد بدید. ممنون
دوستان سلام !
یه نفر اینجاG73 میفروشه . البته نمیدونم چه قدر قابل اعتماده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاترین کانفیگ موحود همینیه که این اقا میفروشه دیگه ؟ درسته ؟
این کانفیگه پایشه. ولی همه چیش کامله. قیمتش به دلار 1600$ هست که اختلافش 400$ میشه.
اگه بخوای کانفیگای بالاترش هم هست که دیدم توی بعضی سایت های خارجی هست .در حقیقت Customize میشن.
در مورد قابله اطمینان بودنش.................![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)