آره بايد بلد باشي .
آره بايد بلد باشي .
مشکلت رو بگو عزیزم
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
حتما البته میشه کشکی هم بازی کرد البته باید یکی از قبل بازی کرده باشه بهت بگه چیکار کنی هر مرحله![]()
من اين تفنگه يادم نيست...
اما يه تفنگي يادم هست باهاش اين پشه ها رو ميكشتالبته يه كوچولو گنده تر از پشه بودن
واسه اينم كاره خاصي لازم نبود بكني...حالا نميدونم ديگه منظور شما كدوم تفنگ هست...
در مورد اون گزينه ها...اينطور كه معلومه شما هميجور قاطي گزينه ها رو انتخاب كردي و حد وسط رو گرفتي واسه همينم پارا و رنجر زيادي نداري كه اون گزينه ها واست فعال نيستن...
الانم فكر كنم در مورد جك شما خراب كردين و محلتون نميذاره ...پس بايد يه كدوم از اينايي كه گفتم و زياد كني...
راهش و كه بلدي؟؟؟![]()
فکر کنم شما اون اسلحه خفنه رو میگی که وقتی هدف میگیری زیرش مثلا مینویسه 110 % .
اگه اونه که شما دکمه ی شلیک رو نگه دار و بعد از چند ثانیه یه تیر شبیه نور ول میکنه که هر کی جلوش باشه بی برو برگرد نابود میشه .
باید paragon یا renegade شما تا آخر پر باشه .
ببخشيد... من اين تفنگ رو نديدم...شما از كجا گيرش اوردين؟؟؟جريانش چيه؟؟؟![]()
همه سلاح خفن هارو باید بگیری این بیاد. بمب اتمیه. با دو گلوله قول اخرش میمیره.![]()
توی قسمت آپگرید ها توی سفینه و در قسمت prototype یه آپگرید هست به نام Heavy weapon که هر بار آپگریدش کنی یه اسلحه ی خفن بهت میده .
آخرین آپگریدش این اسلحه رو بهت میده که تیرش خیلی کمه (یعنی در واقع 1 دونست) ولی قدرتش خیلی خیلی زیاده و هر جنبنده ای رو با 1 تیر میکشه .
آره زيرش درصد مينويسه . من هر چه قدر كليك چپ رو ميزدم هيچي نمي شد.
ساام بچه ها به نظر شما بازی خیلی تاریک نیست بعضی جاهاش ؟
یه چیز دیگه اقا این طوری من بخوام هر سیاررو واسه این موادها سرچ کنم یه سال طول می کشه !!!
سلام ، یک خرده تم بازی تاریکه!! ولی مشکل خاصی نیست. شما در چه سطح جزئیات و در چه رزولوشنی بازی می کنید؟
یکی از بزرگترین نقاط ضعف بازی ، همین مکانیزم جستوجوی سیارت هست ، البته چند بار که این کار رو انجام بدین ، دستتون گرم می شه!![]()
Last edited by alborz_k; 12-04-2010 at 22:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)