سلام!
درسته گفته بودند 5 گیگابایت ولی من هم نسخه التیمیت رو دارم و 10 گیگابایت رو اشغال کرده!
![]()
سلام!
درسته گفته بودند 5 گیگابایت ولی من هم نسخه التیمیت رو دارم و 10 گیگابایت رو اشغال کرده!
![]()
اقا این ویندوز اجازه نمیده من کانتر بازی کنم
اول بازی میاره که بزام ار فایر وال رد بشه من هم اوکی رو میزنم
بعد که وارد بازی میشم و میخوام وارد مپ بشم بازی رو کلا می بنده
نمی دونم چه مشکلی داره 100 بار هم نصب کردم یکی کمکم کنه
چجوری تو taskbar برنامه هایی که باز هستند و یا مینیمایز میکنیم بصورت جدا نشون بده . عین ویستا !
توی همون تسک بار برین قسمت Customize و گزینه Show icon and notification رو انتخاب کنیدنوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه virtual memory رو روی 0 تنظیم کنی و همچنین Hibarnate رو turn off کنی به سایز 6.5 گیگ می رسی !
چون مجموع این دو تا فایل (hidden هستن) ]چیزی نزدیک به 8 الی 12 گیگه !
موفق باشید
ممنون ولی منظورم systry نبود . مثلا 2 تا فایل وردپد باز میکنیم تو تسک بار بصورت جدا نشون بده .
Right click روی نوار استارتنوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Properties
تب Taskbar
Taskbar Buttons: باید Never Combine و یا Combine when taskbar is full رو انتخاب کنید
چطوری میشد virtual memory را 0 و Hibarnate را turn off كرد اونوقت بود و نبود اینا چه فرقی دارد
موفق باشید
منم تقریبا مثل تو هستم
نه اینکه بگم سرعتش پایینه ولی همون ویستا هم مثل همین بود ( معمولی )
همینطور اینکه میگفتن رم خیلی کمتری رو به نسبت ویستا مصرف میکنه ، من که تفاوتی ندیدم مثل همونه ویستا هست مصرف رمش !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)