تو نسخه 2.03 رسمی قرار بود قابلیت UnHack گذاشته بشه..! که گوشی کلا" از هک خارج میشه...یه چیز تو مایه های سکمن خدا بیامرز..!
ولی این آقا اومده sis رو ریپک کرده و نسخه جدید پلاس رو توش گنجونده..همین!
شاد باشی![]()
تو نسخه 2.03 رسمی قرار بود قابلیت UnHack گذاشته بشه..! که گوشی کلا" از هک خارج میشه...یه چیز تو مایه های سکمن خدا بیامرز..!
ولی این آقا اومده sis رو ریپک کرده و نسخه جدید پلاس رو توش گنجونده..همین!
شاد باشی![]()
سلام من الان hellox 2.2 رو نصب کردم و اجرا کردم. رام یتچر رو هم اجرا کردم و یه پتچ که مربوط به تغییر ورژن گوشی بود رو اجرا کردم حالا باید از کجا ورژن رو تغییر بدم؟
الان دیگه گوشی من هک شده؟
تغییر ورژن گوشی رو برای نصب جی پی اس می خوام چون برای ورژن 30.0.019 هیچ نرم افزار جی پی اس وجود نداره.
حالا اگه می شه یه راهنمائی بیشتری کنید تا در مورد هک بیشتر اطلاعات کسب کنم
موفق شدم هک شد هک شد هک شد هک شد هک شد هک شد هک شد هک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
جی پی اس نصب شد!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا می رم سراغ n game
از همه ممنون
منظوزت N-Gage هست ؟n game![]()
منظورت ...![]()
آقا سلام من n96 دارم آخر هک نشد.اگه شده می شه به طور کامل step by step توضیح بدید .من فقط helloOX2 را ساین کردم.
ممنون درست شد
من الان میخوام بازی های n-gage رو نصب کنم ارور memory full رو میده.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
در پست اول یونس که توضیح داده ...آقا سلام من n96 دارم آخر هک نشد.اگه شده می شه به طور کامل step by step توضیح بدید .من فقط helloOX2 را ساین کردم.
====
خوب اگه ساینش کرده باشید که کار تمومه![]()
شما الان helloOX رو نصب کرده .. بعد از نصب وارد ROMPatcher شده و Open4All رو فعال کنید تا گوشیتون هک بشه .
به تایپیک زیر برید و مشکلتون رو مطرح کنید تا دوستان کمکتون کنند :ممنون درست شد
من الان میخوام بازی های n-gage رو نصب کنم ارور memory full رو میده.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه امید...5800 داره...
دوست عزیز شما طبق این تاپیک پیش برید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی![]()
سلام به همه به خصوص آقا یونس و خسته نباشید
من گوشیم ان96 ورژن 30 هست الان
قبلا که ورژن 12 بود با همین روش گفته شده تونستم هکش کنم ولی الان نمیدونم برای هک کردن ورژن 30 گوشیم از کدوم لینک یا کدوم پست میتونم جواب بگیرم؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)