سلام دوستان .
آقا بالاخره کسی این نقشه ی رهیاب 88 که 6 و نیم مگ هست رو تست نکرد ببینه رو کوکی جواب میده یا نه ؟
سلام دوستان .
آقا بالاخره کسی این نقشه ی رهیاب 88 که 6 و نیم مگ هست رو تست نکرد ببینه رو کوکی جواب میده یا نه ؟
اگه گوشی من یه روز دیرتر گم میشد حتما تست میکردم! چون شما همون روز لینک رو دادی!
یس زحمتش میفته گردن SI-SA ی عزیز . منتظریم داداش ;-)
در ضمن لینک کار یه دوست دیگه بود که البته حرف ذل منم زد .
من فکر کنم یه کشفی کردم ... این محدودیت حجمش کلی هست ... چون منم یه بار داشتم همینجور بازی نصب می کردم که گفت محدودیت نصب نزمافزار پر شده و نوشت فلان بایت از صفر بایت باقی مونده ... یعنی به نظرم بستگی به این داره که چند کیلوبایت دیگه میتونی نصب بکنی ... مثلا اگه هیچی نرم افزار نداشته باشی فکر کنم بتونی نصب کنی ولی اگه یه خرده پر باشه دیگه نمیشه .
حالا دانلود می کنم و امتحان می کنم . فعلا که بعد از 4 روز بالاخره باطریش تموم شد زدم شارژ :دي
هان؟! جدا 4 روز کار کرد؟! عجب شانسی داری شما!فعلا که بعد از 4 روز بالاخره باطریش تموم شد زدم شارژ :ديمال من دو روز دو روز تموم می کرد. چقدر استفاده دارید؟!
البته من امروز دیگه خرکی استفاده کردم ، تا حالا تموم نمی شد ، کار خاصی نمی کنم ، استفاده عادی ... ولی امروز کلی آهن گوشی دادم و در هنگام آهنگ گوش دادن بازی هم کردم و در ای وسطا اس ام اس بازی هم داشتم می کردم ، خلاصه اینکه امروز به لطف خدا تموم شد.
خوب داداش یه زحمتی میکشیدی اون صفر بایت از فلان بایت ! رو مینوشتی برامون ببینیم محدودیت حجمش چقده
باطریشم که چه حالی بت داده بعد 4 روز
راستی یه چیزی . کوروش جان شما که رفتنی گوشی رو بگیری اونجا باز کردن و کامل تست کردن و تحویلت دادن یا نه ؟ کلا موقع خریدش چه چیزاییش رو تست کنم ؟
مرسی
اولین شارژ باتری شما چطور بود که این نتیجه خوب رو گرفتید؟
خوب من استفاده عادی می کردم که اینجوری شد ( هر چند یه خرده به نظرم زیادی شارژ داشت :دي)
من اول که گرفتم تا ته ته استفاده کردم که گوشی خاموش شد :دي
بعدش زدم به شارژ و بعد از حدود 3 ساعت فکر کنم (دقیق یادم نیست) دیلینگی صدا داد و گفت برای صرفه جویی از برق بکشید ... بعد هم ما کشیدیم و اینگونه شد .
البته لازم به ذکره که من شبا موقع خواب گوشی رو خاموش می کنم و صبا هم که میرم مدرسه گوشی خونه هست عمل تو حالت استندبای .
اون نقشه 6 مگی کجاست دانلود کنم ببینم نصب میشه یا نه.
اینم لینک رهیاب 88 که تو یست 1080 آقای meisamalikhani63 گزوشته بودن برا تست .
لطفا جواب اینم بده داداشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کوروش جان شما که رفتنی گوشی رو بگیری اونجا باز کردن و کامل تست کردن و تحویلت دادن یا نه ؟ کلا موقع خریدش چه چیزاییش رو تست کنم ؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)